- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
ay üşenmedim okudum :) canım boşver sen gretayı o kendi kendine gelin güvey olmuş. madem çocugun sohpetini beğendin konus
Cok tesekkur ederim farkettim biraz uzun olmus
dimi ya, surekli konusma konusma diye mesaj atiyor, kiskanclikta turk miletini gecti valla
Dogru dedin yapar bence deDüşünse bu çocukla çıktığını ?
Greta o siteyi başınıza yıkar benden söylemesi
Cok da degil aslinda siradan bi tip. Bence de uzaktan uzaga nasil ask olacak, ama kiz agliyor gunlerdir bu cocuk icin. Cocuk da kesin bitirdi heralde yoksa geri donerdi yaniuzaktan uzağa aşk mı olurmuş. kesin çocuk yakışıklıdır o yuzden peşini bırakmıyodur
Haklisin dimi bi kere de ben kotu kiz olayimAman boşverrrr Greta çoktan bitmiş
Konuş bişey olmaz sonuçta sanaldan tanıştığı biriymiş Greta için..
Merak ettim site b**** mu ?
Ay sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.
Boşver sen elin Greta'sını..
Takıl kafana göre konuş boşver
İnat ve ısrarla greta'yı galeta diye okudum. Sonra şekerli çaya galeta bandırdığım zamanları düşündüm. Sonra galetanın çayın içinde biraz fazla beklemiş olması münasebetiyle kırılıp çayın içine düştüğü anı hatırlayıp üzüldüm. Hain pötibör de yapardı bu kötülüğü. Zalımsın galeta, hayınsın pötibör. Senin derdin benim galeta geçmişimi meydana çıkardı. Bu yüzden kızın adını sevmedim.
Velhasılı... Aşçı bahçıvana, bahçıvan uşağa durumu söz konusu. Canın ne istiyorsa onu yap yahu. Büyütülecek bir mevzu yok ortada. Galeta da içinde eriyecek bir şekerli çay bulur elbet.
Haklisin dimi bi kere de ben kotu kiz olayim
daha demin benim sevgilim(hala sevgilim diyor) oyle bisey yapmaz umarim sen de gercek bir arkadassindir dedi
yok anam oro..puyum ben diycem bi dahaki sefere valla. Ay bu kizdan nasil kacilir bilemedim ki
yok busu degil int..pals
kız harbi manyak çıktı
He de geç :)
Çıkaramadım ben o siteyi beee
Inte*pals, bildin mi?
kiza he deyip alttan alttan cocugu yuruturmusum
Onemli degil canim cok site var boylehee canım bildim :)) bugün benim kafa geç basıyo yaww
Yürüt gitsin
Bugun sanaldan bu haraketi yapiyorsan yarin real de de yaparsin gibime geldi.. Oyle bir potansiyelin var yani
Kotu kiz olmak hosuna gitti demek.
Daha ne sacmaliklar okuyacagim bilmiyorum.:)
İnat ve ısrarla greta'yı galeta diye okudum. Sonra şekerli çaya galeta bandırdığım zamanları düşündüm. Sonra galetanın çayın içinde biraz fazla beklemiş olması münasebetiyle kırılıp çayın içine düştüğü anı hatırlayıp üzüldüm. Hain pötibör de yapardı bu kötülüğü. Zalımsın galeta, hayınsın pötibör. Senin derdin benim galeta geçmişimi meydana çıkardı. Bu yüzden kızın adını sevmedim.
Velhasılı... Aşçı bahçıvana, bahçıvan uşağa durumu söz konusu. Canın ne istiyorsa onu yap yahu. Büyütülecek bir mevzu yok ortada. Galeta da içinde eriyecek bir şekerli çay bulur elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?