Bir Sacma Hikaye

benımde en yakın kız arkadaşım zamanında erkek arkadaşıma aşık olup ondan ayrılmama sebep olduğu ıçın böyle durumları pek normal karşılayamıyorum.

Madem çocukla sohbet etmek ıstıyorsun kıza açık açık söylemelısın.
sanal bıle olsa az da olsa bı arkadaşlığınız var sonuçta.

Ama durum sana kalmış

hangi site o? linkini gönderir misin özelden falan? ben de geliştirmek istiyorum iyice.

Çok iyi dost olsaydınız Gretayla tamam derdimde kızı canlı görmüşlüğün bile yok salla takılmaya devam et

Valla haklisin garip insanlar diyari orasi. Iskandinavlar cok soguk mesela, ruslar hala votkanin etkisinde, turk erkekleri sitenin abaza toplulugunun buk bir kismini olusturuyor
bence de sakinca yok :/

bence konuş. istersen flört de edebilirsin. netten konuştuğun birine hiçbişey borçlu değilsin.

Aslinda hoslanma gibi bir durum yok sadece ilgimi cekti biraz daha konusmak istiyorum o kadar.

hangi site o? linkini gönderir misin özelden falan? ben de geliştirmek istiyorum iyice.

googlea interpals yaz cikan site

Çok iyi dost olsaydınız Gretayla tamam derdimde kızı canlı görmüşlüğün bile yok salla takılmaya devam et
Hala Sevgilisi olsa ben de hoslansam tamam diycem ama ayrildilar ve ben de sadece konusmak istiyorum, o yuzden evet salliycam kizi

Ve sitenin linkini yollar mısın bende öyle bir site arıyordum

interpals canim :)

Yoknaz Bayılıyorum yazılarına..

Çok güldüm bu yazına ALLAH iyiliğini versin

Seninle gerçek hayatta tanışmak isterdim! :)

Soruna gelince.. Konuş gitsin yahu o kim oluyor

bu greta türk olsaydı, o çocukla yine de konuşmaya devam eder miydin?
madem çocukla bişey düşünmüyorsun bence konuşma
o kız bu kadar ballandıra ballandıra anlattığı için ilgini çekmiş bu çocuk senin.

Salla tabikide canımm elin yabancısına türk erkeğini mi kaptıracağız

Hahaha cok guldum
Yoknaz Bayılıyorum yazılarına..

Çok güldüm bu yazına ALLAH iyiliğini versin

Seninle gerçek hayatta tanışmak isterdim! :)

Soruna gelince.. Konuş gitsin yahu o kim oluyor

konusuyorum zaten tesekkurler ilginiz icin :)

Alamadim turk olmamasiyla ne ilgisi var?
irkci bir imsan degilimdir. Ayrica cocukla konusana kadar boyle bir dusuncem yoktu sadece ilgimi cekti nusmak istedim bence bir sakinca yok ama kiz sorun yapiyor. Sonucta sevgilim ol demiycem cocuga. Tamamen kizin kiskancligi bitmis bir iliski icin. Ben de acaba yanlis mi yapiyorum dedim yorumlara gore yanlis degil.

haha güldürdün beni gece gece hem hikayeye hemde nikine çocukta anlamış türkün türkten başkasıyla yapamıcagını devam et

ben de ırkçılıktan bahsetmedim.
şöyle ilgisi var, uzakta ve hiç görüşmemişler üstelik de yabancılar rahat olur takmazlar mantığında düşünüyorsan diye söyledim. herkes elin yabancısı diyip durmuş. yabancı da olsa duyguları var kızın. tamam kıskançlığı fazla abartmış gerçekten de ama demek ki çocuğa bağlanmıştı bir şekilde. duygular illaki görüşerek ortaya çıkmıyor sonuçta. görüşmeden de etkilenmiş hoşlanmış olabilir.

ben kıza saygısızlık olmasın diye konuşmazdım.
sonuçta bir beklentim olmadığı için o çocukla konuşmam bana bir şey kazandırmaz, ama kızın duygularını incitmezdim.

Hmm anladim
haklisin aslind, fakat oyle yabancilar rahat gibi bir dusuncem yoktu.
Hesabimi silicem zaten ama 7 gun bitmeden silinemiyormus, yarin da 7.gun yani gece yarisindan sonra silebilirim. Cocuga da soylerim hesabi siliyorum diye o da eger konusmaya devam etmek isterse tamam derim, yoksa da eyvallah.

aslında komik bir olay kız da ki mantığa bak hele konuşma nee yaa sanane ayrılmışsınız bitmiş gitmiş sen neyin kafasını yaşıon
hem dediklerine bakılırsa o niyetle falan da konuşmuyorsun eeee ne var bunda ? inan çok komik konuşma demicem konuş hem çok yakın bir arkadaşın falan da değil .

Kiz cok cetin ceviz cikti anacimAz once hala konusuyor musunuz dedi. Ben de bu gece hesabimi silicem veda etmeden gitmek ayip olur diye dusundum gule gule mesaji attim dedim. Simdi de hesabin sifresini istiyor benden. Daha once vermistim sonra degistirdim sifreyi tekrar istiyor. Hey allahim ya

verme kız o çetin ceviz se biz türküz kaçın kurasıyız aman bırak çatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…