• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir saniye önce ne yaptığını unutmak...

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum. çok farklı bir unutkanlığım var. şöyle ki bir sn önce ne yaptığımı unutuyorum. örneğin elimde bir şey var diyelim onu bir yere koyuyorum sonra nereye koyduğumu unutup iki saat arıyorum. hele geçen gün elimdeki kuruyemiş torbasını mutfağa bırakacakken çekyatın altına koymuşum. hem unutkanlık var hem de buna ne isim verilir bilmiyorum ama kuruyemişin çekyatın altında ne işi var yaa ağlıcam şimdi. daha 25 yaşındayım bunamak istemiyorum ne olur yardım edin ne olur.

Kafanmi dalgin acaba canim. Kafanin ici doluyosa oluyo boyle seyle. Bende az evvel ehliyet sinavindan geldim temiz camasiri katlayip tekrar camasir sepetine atmisim. Cunku aklim sinavda kaldi.. Seninkide böyle bisidir eminim dur hele ne bunamasi bu yasta yahu

Bende bir kere ekmek aldım yemeği hazırladım ama ekmeği arıyorum yok. Evin altını üstüne getirdim bulamadım. Mecbur ekmeksiz yedim. Sonra babam geldi bi baktım elinde benim ekmeğim meğer kapının dışında unutmuşum ekmeği :27:

Kafanmi dalgin acaba canim. Kafanin ici doluyosa oluyo boyle seyle. Bende az evvel ehliyet sinavindan geldim temiz camasiri katlayip tekrar camasir sepetine atmisim. Cunku aklim sinavda kaldi.. Seninkide böyle bisidir eminim dur hele ne bunamasi bu yasta yahu

ya sürekli var bu bir saniye öncesini unutmak. az önce de oldu telefonu odadan getircektim getirmemişim. yani getirdim mi getirmedim mi hatırlamıyorm. bir nöroloğa mı gitsem ya benim anneannem demanstan ölmüştü bu yüzden korkuyorum. annemde de bazı belirtiler var:43:

B12 eksikliğinden kaynaklanıyor o canım sende de var sanırım bi tahlil yaptır :) eğer o yüzdense korkmana gerek yok

ahahah aynı ben. öğleden sonra tam dışarı çıkıcam montumun cebinde kağıt çöpleri vardı onları atayım dedim diğer elimde de telefon vardı. çöpü attım sonra aklıma su içmek geldi mutfağa gittim su içerken aklıma telefonum geldi acaba çöpe telefonumu mu attım diye koştum resmen içeriye. arıyorum arıyorum telefon yok. çantamın içine atmışım telefonu. :1:

bende aşırı derecede b12 eksikliği var ondan oluyor. hatta her ay mutlaka uçuk çıkarırım, bazen uçuk çıkmaz ama aft çıkar bu seferde.
bunlar hep b12 den :50:

ay aklıma geldi en kötüsü de 2 dakika önce anlattığım şeyi arkadaşıma tekrar anlatmam. rezillik resmen.

Son düzenleme:
​b12 değerlerinize baktırın b12 değerleri unutkanlığa sebep olur.

seninki b12 eksikliğindense korkmana gerek yok canım tedavisi var sonuçta
ahahah aynı ben. öğleden sonra tam dışarı çıkıcam montumun cebinde kağıt çöpleri vardı onları atayım dedim diğer elimde de telefon vardı. çöpü attım sonra aklıma su içmek geldi mutfağa gittim su içerken aklıma telefonum geldi acaba çöpe telefonumu mu attım diye koştum resmen içeriye. arıyorum arıyorum telefon yok. çantamın içine atmışım telefonu. :1:

bende aşırı derecede b12 eksikliği var ondan oluyor. hatta her ay mutlaka uçuk çıkarırım, bazen uçuk çıkmaz ama aft çıkar bu seferde.
bunlar hep b12 den :50:

ay aklıma geldi en kötüsü de 2 dakika önce anlattığım şeyi arkadaşıma tekrar anlatmam. rezillik resmen.

arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum. çok farklı bir unutkanlığım var. şöyle ki bir sn önce ne yaptığımı unutuyorum. örneğin elimde bir şey var diyelim onu bir yere koyuyorum sonra nereye koyduğumu unutup iki saat arıyorum. hele geçen gün elimdeki kuruyemiş torbasını mutfağa bırakacakken çekyatın altına koymuşum. hem unutkanlık var hem de buna ne isim verilir bilmiyorum ama kuruyemişin çekyatın altında ne işi var yaa ağlıcam şimdi. daha 25 yaşındayım bunamak istemiyorum ne olur yardım edin ne olur.

Burdan tomografi çekilmiyor,nörolojiye görün.İlla ki ilaç verir.

Canim bendede var bu sorun.b12 eksikligi neyse ama erken yasta bunama benimde aklima gelmedi degil..kafamizin dolu olmasida etken bence..benimde su ara kafam karisik sanirim bunun cok buyuk etkisi var...ben bide kime ne anlattigimida karistirir oldum..fena bi durum..

Canım mutlaka git baktır önlemini genç yaşta almış olursun allahım şifa versin canım inşallah kötü bişey yoktur

oluyor herkeste böyle şeyler ama hergün hergün oluyorsa bir doktora görün.
bende geçenlerde demliği arıyorum yok.her tarafı aradım taradım bulamadım.boşverdim.biraz geçtikten sonra buzdolabini açtım.birde ne göreyim demlik buzdolabında.meğerse açmışım buzdolabı demliği koymuşum ora kapatmışım gitmişim.:1:

umarım ciddi bir şeyin yoktur canım,inşallah sadece kendi kendine vesvese veriyorsundur,zira hepimizin anlık unutkanlıkları olabiliyor..mesela benim ki saniyelikti geçen gün çamaşır makinesine çamaşır atacağım banyoda çamaşırları sepetten çıkarıp yere koyup arkamı dönüp makineye detarjan ve yumşatıcıyı koyup bi güzel çalıştırdım iki saat sora bir baktım ki kirliler yerde makine bomboş çalışmış ve durmuş:1::1:

Canım kan değerlerine baktır mutlaka bende çok var buzdolabını açıp saniyelerce düşünmüşlüğüm çoktur bende de Demir ve b12 eksikliği uçlarda resmen geçen hafta kan tahlili yaptırdım ferrum verdi Dr o derece yani

Ben bu sorunu 10-11 yaşlarımdan beri yaşıyorum. Ne desem unuturum hemde saniyesinde sonra sittin sene aklıma gelmez söylediklerim,yaptıklarım. Doktora da gittim,sapasağlammışım.
Strese vuruyorlar. Çok fazla stresli bir insan mısınızdır ?

Ayni durum bendede var.. Vitamin eksikligimi nedir bilmiyorum yaslaninca alzheimir olmam İNSALLAH:14:

Back
X