arkadaslar ben dokuz yillik evliyim bir tane kiz cocugumuz var.ama dokuz sene icinde esim beni bir cok kez altatdi,ve ben esimi cok sevdigim icin,kizim babasina cok bagli oldugu icin surekli barismak zounda kaldim,asla onu affetmedim ama her zaman zamana birakdim.ama her barismamizda beni suekli pisman etti.ozunde cok iyi birisi bana ve cocuguna cok duskun,bir dedigimi iki etmez evde surekli bana yardimci olur,ev islerinde yemek konusunda yani her konuda cok iyilikleri var,aileme karsi kardeslerime karsida oyle.ama bundan bi sene once son sans vermeme agmen yine beni altatdi ve ayrildim kendisinden.ama bir senedir kapimdan ayrilmadi.neler neler yapti ben kabullenmedim,ama etrafimdaki insanlar ve akrabalarim ailem,artik herkes uzerime gelmeye basladi.iste son sans ver biz cok ayrilanlari gorduk fakat seninki gibi pisman olan yuvasini kurtarmaya calisani gormedik seni sevmemis olsa bu kadar devam etmezdi,iste bunun yasliligi var ileride cok yanliz kalirsin belkide pisman olursun gecki bir sans dahami verseydim diye....
simdi bende ne yapacagimi bilemiyorum kafayi yiyecegim artik dusunmekden hastalanmaya basladim,hergun bir yerleim agriyor,cok asiri sinirliyim etrafimdakileri kirmaya basladim.ama yinede keske demek istemiyorum.daha dogrusu ne yapacagimi bilemiyorum,yanlis kararlar vermek istemiyorum.bu yuzden sizinde yorumlarinizi almak istiyorum...
simdi bende ne yapacagimi bilemiyorum kafayi yiyecegim artik dusunmekden hastalanmaya basladim,hergun bir yerleim agriyor,cok asiri sinirliyim etrafimdakileri kirmaya basladim.ama yinede keske demek istemiyorum.daha dogrusu ne yapacagimi bilemiyorum,yanlis kararlar vermek istemiyorum.bu yuzden sizinde yorumlarinizi almak istiyorum...