Bir şans daha mı verseydim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi busu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

busu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2007
57
2
98
Hollanda
arkadaslar ben dokuz yillik evliyim bir tane kiz cocugumuz var.ama dokuz sene icinde esim beni bir cok kez altatdi,ve ben esimi cok sevdigim icin,kizim babasina cok bagli oldugu icin surekli barismak zounda kaldim,asla onu affetmedim ama her zaman zamana birakdim.ama her barismamizda beni suekli pisman etti.ozunde cok iyi birisi bana ve cocuguna cok duskun,bir dedigimi iki etmez evde surekli bana yardimci olur,ev islerinde yemek konusunda yani her konuda cok iyilikleri var,aileme karsi kardeslerime karsida oyle.ama bundan bi sene once son sans vermeme agmen yine beni altatdi ve ayrildim kendisinden.ama bir senedir kapimdan ayrilmadi.neler neler yapti ben kabullenmedim,ama etrafimdaki insanlar ve akrabalarim ailem,artik herkes uzerime gelmeye basladi.iste son sans ver biz cok ayrilanlari gorduk fakat seninki gibi pisman olan yuvasini kurtarmaya calisani gormedik seni sevmemis olsa bu kadar devam etmezdi,iste bunun yasliligi var ileride cok yanliz kalirsin belkide pisman olursun gecki bir sans dahami verseydim diye....
simdi bende ne yapacagimi bilemiyorum kafayi yiyecegim artik dusunmekden hastalanmaya basladim,hergun bir yerleim agriyor,cok asiri sinirliyim etrafimdakileri kirmaya basladim.ama yinede keske demek istemiyorum.daha dogrusu ne yapacagimi bilemiyorum,yanlis kararlar vermek istemiyorum.bu yuzden sizinde yorumlarinizi almak istiyorum...

canım, sen koşullarını daha iyi bilirsin ama aldatmayı alışkanlık haline getiren bir adamla yaşlanamazsın..güvenin olmadığı yerde sevgi, saygı olamaz..

canım, sen koşullarını daha iyi bilirsin ama aldatmayı alışkanlık haline getiren bir adamla yaşlanamazsın..güvenin olmadığı yerde sevgi, saygı olamaz..

evet canim guven olmadigi icin artik o birsey yapmiyor olsada ben hep birseyler yapiyor diye dusunuyorum,buda beni maffetiyor.simdi barismis olsam belki bir iki sene rahat duracak ama yine yapacak yine yapacak sonucda huylu huyundan fazgecmez bu boyledir her zaman degilmi....

Asla vazgeçeciğini düşünmüyorum. Ama anladığım kadarıyla siz o şansı vermek istiorsunuz. Haklısınız da. Evlatlar bu kararları verirken çok etkililer. Ne karar alırsanız alın bunun tekrar olacağını unutmayın. Bunu söylerken tahmin yapmıyorum. İnanın bana.

Son düzenleme:
psikologlar dermiski ayrilmak karar vermekden daha kolay diye gercekden oyleymis.bu git geller beni mafetti.

psikologlar dermiski ayrilmak karar vermekden daha kolay diye gercekden oyleymis.bu git geller beni mafetti.

Ah o kararı bir verebilseniz. Aslında nasıl da büyük bir ceza olurdu ona biliyor musunuz. Bütün bu çektirdiklerinin cezasını çekmesi adına. Siz de bir süre zorluk çeker yepyeni bir hayatınız olabilirdi. Çünkü bu adam yine üzebilir sizi

Asla vazgeçeciğini düşünmüyorum. Ama anladığım kadarıyla siz o şansı vermek istiorsunuz. Haklısınız da. Evlatlar bu kararları verirken çok etkililer. Ne karar alırsanız alın bunun tekrar olacağını unutmayın. Bunu söylerken tahmin yapmıyorum. İnanın bana. Tecrübeyle sabittir

bende boyle bir yorum bekliyordum,yani anladigim kadariyla sizinde basinizdan gecmis.tabiki bizim durumumuzda binlerce kadin var malesef...ben aslinda herseyin farkindayim ama bazi yerlerde caresiz kaliyorum...beynimde istemiyorum,onu affettigim zaman kendimi afetemiyorum.bunu daha onceki yillarda cok denedim...

kızın büyüdüğünde sırf onun için böyle bir adama katlandığını öğrenince eminim size çok kızacaktır... gerçekten seven ve değer veren adam aşık olan adam aldatmaz çünkü gözü sizden başkasını göremez.. sana uzman tv.yi açmanı internet üzerinden uzmanların ne yapman gerektiğini nasıl anlattığını dinlemeni tavsiye ederim... bizlerden çok daha iyi gelecektir sana.

Ah o kararı bir verebilseniz. Aslında nasıl da büyük bir ceza olurdu ona biliyor musunuz. Bütün bu çektirdiklerinin cezasını çekmesi adına. Siz de bir süre zorluk çeker yepyeni bir hayatınız olabilirdi. Çünkü bu adam yine üzebilir sizi

canim ben kararimi verdim bir senedir ayriyiz.ama bir senedir besimi birakmadi.ne sozler,ne yalvarmalar,ne aglamalar.beni inandiramadi ama cevremdekileri inandirdi.surekli dedigi ben bu bir senede seni kaybetmenin ne demek oldugunu cok iyi anladim,seni sevmiyor olsaydim bu kadar pesinde olmazdim,simdiye evlenirdim.bir sans daha verirsen bundan sonra cok mutlu olacagiz,altatmanin a sini bile duymayacaksin,bir daha olursa ben cekip gidecegim,gel bu yuvayi yikmayalim cocugumuz babasiz buyumesin bilmem ne bilmem ne iste akliniza ne gelirse yani...

ah canım öncelikle geçmiş olsun böyle bi adamla psikoljinin bozulması çok normal.önce bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim zaten o zaman sende hangi kararın senin için iyi olacağını daha net anlıcaksın.eşin bunu alışknlık haline getirmiş bence önce onun tedavi görmesi lazım madem bu kadar barışmak istiyo önce bişeyler değişmeli aksi halde tekrar aynı şeyler olacaksa bence kendine yeni bir yön çiz derim

canim ben kararimi verdim bir senedir ayriyiz.ama bir senedir besimi birakmadi.ne sozler,ne yalvarmalar,ne aglamalar.beni inandiramadi ama cevremdekileri inandirdi.surekli dedigi ben bu bir senede seni kaybetmenin ne demek oldugunu cok iyi anladim,seni sevmiyor olsaydim bu kadar pesinde olmazdim,simdiye evlenirdim.bir sans daha verirsen bundan sonra cok mutlu olacagiz,altatmanin a sini bile duymayacaksin,bir daha olursa ben cekip gidecegim,gel bu yuvayi yikmayalim cocugumuz babasiz buyumesin bilmem ne bilmem ne iste akliniza ne gelirse yani...

semiyor olsam bu kadar yalvarır mıydım değil .... seviyor olsam seni defalarca aldatır mıydım sorusuna yanıt ara arkadaşım bence... ve sakın inanma

en yakinim kiz kardesim bile bana diyorki simdi sen birgun cok pisman olacaksin boyle bir kisiyi kaybettigin icin diyor.adam bir senedir neler neler yapti.baska adam olsa yapmazdi bu kadarini diyor.ama beni kimse anlamiyor,ben artik yapamiyorum,ona iyi davranamiyorum surekli bagiriyorum ters davraniyorum,iliskiyede giremiyecegim ama o herseyi kabulleniyor,ben seni bu hale getirdim ben seni duzeltdecegim diyor.o kabul edebilir fakat ben bu sekilde bir yuvayi istemiyorum.cok mutsuz oluyorum olumlu dusundugum zaman...

en yakinim kiz kardesim bile bana diyorki simdi sen birgun cok pisman olacaksin boyle bir kisiyi kaybettigin icin diyor.adam bir senedir neler neler yapti.baska adam olsa yapmazdi bu kadarini diyor.ama beni kimse anlamiyor,ben artik yapamiyorum,ona iyi davranamiyorum surekli bagiriyorum ters davraniyorum,iliskiyede giremiyecegim ama o herseyi kabulleniyor,ben seni bu hale getirdim ben seni duzeltdecegim diyor.o kabul edebilir fakat ben bu sekilde bir yuvayi istemiyorum.cok mutsuz oluyorum olumlu dusundugum zaman...

ben kardeşine katılmıyorumkendi tecrübeme dayanarak konuşuyorum böyle ihanet edip sonra yalvaran ve aynı şeyi sürekli tekrarlayan insanlar var.bir ömür böyle geçmez yazık ....

Konu başlığınız içeriği yansıtmadığı için yeniden düzenlendi,lütfen içeriği yansıtan başlılar seçiniz.."yardım edin","lütfen acil yardım" gibi başlıkları kabul edemiyoruz.

Daha önce de söylediğim gibi siz aslında sanırım dönme kararı almışsınız ama yediremiyorsunuz kendinize. Ben bu yoldan geçtim. Ben de hep birileri bana evet bir daha dene desin ister ama bunu kendime bile itiraf edemezdim. Hep kendimi evet değiştiye inandırmaya çalışırdım. Ne olduğunu bilirdim ama bu fikri beynimden atmaya kovmaya çalışırdım. Destek arardım kendime. Çocukları bahane etmek vb birsürü düşünce. Ne oldu ama hiçbirşey değişmedi. Üstelik sonrasında daha da rahat yaptı herşeyi. Nasıl olsa affediliyordu herşeye rağmen. Ve daha da kötüsü. Bana olan saygısı da bitti.
Bu tür insanların birini sevdiklerini düşünmüyorum ben. Sizi sevmiyor ama başkasını da sevmiyor. Eğer birini sevse diğerine ihtiyaç duymaz. Sizi aldatıyor ve başkasına gidiyor. Ama onu tercih etmiyor. Çünkü onu da sevmiyor. Bu bir hastalık. Kişilik bozukluğu. Başka da birşey değil. Kararınızı kendiniz alın. En azından sonucu çok da kötü olsa evet ben istedim diyebilirsiniz. Daha az acı çekersiniz. Bir daha mı denemek istiyorsunuz. Sonucun iyi olacağını beklemeden deneyin. En azından denedim diyebileceksiniz. Ama unutmayın bu adam asla değişmeyecek. Biraz daha fazla acı çekeceksiniz. Bunun tek bir iyi yanı var. İyice nefret edip bir daha onu görmek bile istemeyeceksiniz. Başka da bir hayrı yok

bence son bir sans tekrar verin.. Allah rzasi icin yapin bunu.. cok cok cok zordur ama bi deneyin.. belki gercekten kurtulmasina vesile olursunuz.. eger ayni seyi yaparsa bu sefer tamamen silin.. ilerde bn cok yalvardim annen beni affetmedide demesin.. tekrar aldatitrsa kendisi kaybeder ama verin son sansini..omur boyu icnizde bir uhde kalicak sonra..

tek bişey söyliycem inanma....dışardan kimsenin de sana karışmasına izin verme kız kardeşin de olsa...hayat senin çünkü

eşiniz kaç kez yaşattı size aldatılmayı???

Anladığım kadarıyla bir kez değil???

Ben kimseye boşan demedim şimdiye dek ama şans şans nereye kadar???

Peki siz bir şansı haketmiyormusunuz,yeniden mutlu olabilmek için???
Belki bir şans ile bazı erkekler hatasından tamamen dönüyordur bilmiyorum

ama artık alışkanlık yapmış eşinizde....

Sanmıyorum uslanacağını,üzgünüm....

Son düzenleme:
Daha önce de söylediğim gibi siz aslında sanırım dönme kararı almışsınız ama yediremiyorsunuz kendinize. Ben bu yoldan geçtim. Ben de hep birileri bana evet bir daha dene desin ister ama bunu kendime bile itiraf edemezdim. Hep kendimi evet değiştiye inandırmaya çalışırdım. Ne olduğunu bilirdim ama bu fikri beynimden atmaya kovmaya çalışırdım. Destek arardım kendime. Çocukları bahane etmek vb birsürü düşünce. Ne oldu ama hiçbirşey değişmedi. Üstelik sonrasında daha da rahat yaptı herşeyi. Nasıl olsa affediliyordu herşeye rağmen. Ve daha da kötüsü. Bana olan saygısı da bitti.
Bu tür insanların birini sevdiklerini düşünmüyorum ben. Sizi sevmiyor ama başkasını da sevmiyor. Eğer birini sevse diğerine ihtiyaç duymaz. Sizi aldatıyor ve başkasına gidiyor. Ama onu tercih etmiyor. Çünkü onu da sevmiyor. Bu bir hastalık. Kişilik bozukluğu. Başka da birşey değil. Kararınızı kendiniz alın. En azından sonucu çok da kötü olsa evet ben istedim diyebilirsiniz. Daha az acı çekersiniz. Bir daha mı denemek istiyorsunuz. Sonucun iyi olacağını beklemeden deneyin. En azından denedim diyebileceksiniz. Ama unutmayın bu adam asla değişmeyecek. Biraz daha fazla acı çekeceksiniz. Bunun tek bir iyi yanı var. İyice nefret edip bir daha onu görmek bile istemeyeceksiniz. Başka da bir hayrı yok
aynen oyle canim.cok guzel anlatmissin.tesekkur ederim yorumun icin.evet kesin kararimi verecegim ve bunuda bildirecegim buradan.peki sen ayrildinmi...

ne uhdesi ne allah rızası ya allah böle bi adamdan razı olur mu ya hiç... allah ın en büyük yasaklarından birine karşı gelmiş gitmiş karısını çocuğunu aldatmış .... sonra dönmüş pişmanım tabi pişman olacak tabi yalvaracak yaptığının yanlış olduğunu biliyo ama sorun şu ki o adam yanlış yapmaktan çekinmiyo allah tan korkmayan kuldan utanır mı be? ne affı? o kız kardeşe de akıl erdiremedim böyle bir adam bulamazsın evet bak seni defalarca aldattı kandırdı ama şimdi pişman EMİN OL SEN AFFEDENE KADAR PİŞMAN huylu huyundan geçmez o adam sana aşık değil ve aşık olmayan adam AL-DA-TIR!

Back
X