Bir şans daha mı verseydim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi busu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Keşke dememek için defalarca affetmişsin ama öncekilerden farklı olarak hep onun yanında kalmışsın. Ben gidiyorum dediğinde ve gittiğinde telaşa kapılmış, kaybetme korkusuyla yüzyüze kalmış.

Aynı durumu ben de yasadım. Aldatıldım affetim ve yanında kaldım. Aldatmaya devam etmedi belki ama o pisliği hayatımızdan cıkarmakta basarılı olamadı maalesef ve bu yüzden defalarca uyardım. Basarılı olamadıgı icin ben cantamı toplayıp terkettim onu. Aldattığı icin mi terkettim, basiretsiz olduğu icin mi, gururumu daha fazla ezmemek icin mi ben de bilmiyorum sebebini....

Neyse ben gidince anladı dünyanın kac bucak oldugunu. Geldi af diledi, tekrarı olmayacak dedi. Söz verdi. Ve verdiği sözü tuttu. Döndüğüm günden beri tertemiz bir sayfamız var. Simdi düsünüyorum da belki gitmeseydim; hala aynı sıkıntıyla devam edecektik.

---------
Sana dön diyemem arkadasım. Daha önce hic terkettin mi eşini onu da bilmiyorum. Bildigim tek bir sey var bir de bu pencereden bak....

senin icinde oncelikle uzuldum ama suanki durumunada sevindim artik iyi olmaniza allahim hic bozmasin bundan sonra hep iyi olursunuz insallah...

senin icinde oncelikle uzuldum ama suanki durumunada sevindim artik iyi olmaniza allahim hic bozmasin bundan sonra hep iyi olursunuz insallah...

Amin cnm çok teşekkür ederim.

Su akar yolunu bulur nasılsa. Sen biraz kafanı dinle, gönlünü dinle. Hazmedemeyecek gibiysen hic girme bu işe....

Çok geçmiş olsun her şeyden önce. Kızını da Allah bağışlasın. Ben bekar olduğum için genelde evli insanların konularına yorum yapmaktan kaçınıyorum, çünkü "tuzum kuru" malum, durumlarını pek iyi anlayamayabilirim, onun için haddimi aşan bir yorumum olursa affola.

Çocuğun ve eşininin sana olan merhametinden dolayı hep affedip bir şans daha vermişsin şimdiye dek. Ve aynı olay her defasında tekerrür etmiş. :26: Senin ona olan güvenin yerle bir olurken bence senin özgüvenin de yerle bir olmuş. O yüzden şuanda da acaba diyorsun kendi kendine. Etrafındakiler ne kadar üstüne gelirse gelsin, o kişinin sana ve çocuğuna karşı davranışları ne kadar iyi olursa olsun yaptığı belli. :19:

Bence bu zamana kadar nasıl geldiysen öyle devam et, çünkü geri dönersen ve aynı şey tekrarlanırsa o zaman gerçekten sonun başlangıcı olacak her şey için. Ha dersen ki içimde kalmasın bir şans vermek istiyorum, bu senin kararındır ve saygı duymaktan başla bir şey gelmez elden.

Umarım ki kararın ne olursa olsun sen ve çocuğun çok mutlu olursunuz...

Son düzenleme:
''dokuz sene icinde esim beni bir cok kez altatdi''

zaten bir cok kez sans vermissiniz ama iyi niyetiniz hep suistimal edilmis.
daha kac kere sans vereceksiniz?
her hatasinda bu son der ama yine yapar esiniz...

Çok geçmiş olsun her şeyden önce. Kızını da Allah bağışlasın. Ben bekar olduğum için genelde evli insanların konularına yorum yapmaktan kaçınıyorum, çünkü "tuzum kuru" malum, durumlarını pek iyi anlayamayabilirim, onun için haddimi aşan bir yorumum olursa affola.

Çocuğun ve eşininin sana olan merhametinden dolayı hep affedip bir şans daha vermişsin şimdiye dek. Ve aynı olay her defasında tekerrür etmiş. :26: Senin ona olan güvenin yerle bir olurken bence senin özgüvenin de yerle bir olmuş. O yüzden şuanda da acaba diyorsun kendi kendine. Etrafındakiler ne kadar üstüne gelirse gelsin, o kişinin sana ve çocuğuna karşı davranışları ne kadar iyi olursa olsun yaptığı belli. :19:

Bence bu zamana kadar nasıl geldiysen öyle devam et, çünkü geri dönersen ve aynı şey tekrarlanırsa o zaman gerçekten sonun başlangıcı olacak her şey için. Ha dersen ki içimde kalmasın bir şans vermek istiyorum, bu senin kararındır ve saygı duymaktan başla bir şey gelmez elden.

Umarım ki kararın ne olursa olsun sen ve çocuğun çok mutlu olursunuz...

cok tesekkur ederim canim benim yarumun icin.allah kimseye bu duruma dusurmesin.her ne kadar esim ben seni anliyorum desede mumkunu yok beni anlayamaz.ve isin kotusu yinede ona karsi sevgim var,tabiki eskisi gibi degil ama sonucda onunla olamadigi gibi onsuzda olmuyor.bu yuzdendirki artik kimseye karsi guvenim kalmadi.yani o hayatimdan ciksa bile kimseyi onun yerine koyamam kimseye guvenemem.bugun gozumu acdim yine gizlice aglayarak.gozumu acdigim anda o kadin aklima geliyor iste o zaman esimden nefret ediyorum.yani olmayacak cok istesemde,seviyor olsamda olmayacak belki ikimizde aci cekeriz ama bu sekildede hayatimizi siyan ederiz.mutlu degilim,hic birseyden sevk almiyorum.zamaninda o biran once eve gelsin diye heyecanla beklerken simdi yanimda olmasini istemiyorum.ve bunlar insana cok aci veriyor.keski yasanmasaydi diyemiyorum artik yasanmis bitmis ama bu hataylada bende bitmisim.hayirlisi olsun diyorum ikimiz icinde.zamanla herseye alisiliyor tabiki onsuzluguda alisirim ama onunla kalip bu duruma alisamayacagim bunu tam olaak anlamis durumdayim.sevgiyle kal....

''dokuz sene icinde esim beni bir cok kez altatdi''

zaten bir cok kez sans vermissiniz ama iyi niyetiniz hep suistimal edilmis.
daha kac kere sans vereceksiniz?
her hatasinda bu son der ama yine yapar esiniz...

insan bunlarin farkinda oluyor ama sevince her zaman bir bahaneler sunuyor kendini kandiriyor.ama sonuca bakilinca,geldigim duruma bakinca zamaninda bu karari verseydim diyorum ama he zaman denemek istedim bir daha bir daha dedim.ve gercekden zamanla eski durumuma dondum,ama bu son durumu bir turlu sindiremedim.yani yillarca tek tarafli musadele oldu.simdi o herseyi deniyor yapiyoda ama faydasi olmuyor artik...

Kararsızsan karar vermeye zorlama kendini. Çünkü barışsanız sen sürekli geri dönüşler yaşayacaksın. Tam anlamıyla tekrar başlayabilmiş olmayacaksınız. Seni zorlamasına izin verme bu konuda kimsenin. Zamana ihtiyacın var daha.

Dogru karar vermissiniz. Umarim kararinizi degistirmezsiniz. Barissaniz bile guven tamamen yitirilmis durumda ve sabah ise aksam eve gelse bile surekli icinizi yiyecek "acaba beni aldatiyor mudur?" dusunceleri. Ve size soyledigi guzel sozler veya yasayacaginiz romantik bir anda bile birden akliniza gelecek size yaptiklari ve butun keyfiniz kacacak. Yurumez o is yurumez... Bu dikis artik tutmaz..

Hayatimda bundan sonra hicbir erkege guvenemem diyorsunuz. Dogru olabilir belki guvenemezsiniz.. Ama bakin burda yuzlerce kadin var. Hepsinin bi derdi var elbette ama oyle defalarca aldatan koca derdi pek yok. Cunku normali bu degil... Normal bi adamla (aldatmayi aliskanlik haline getirmemis) beraber olma sansiniz hala var. Dunyadaki tek insan esiniz degil. Ve esinizi tum bu kotu huylari, ve sizin duygularinizi hice sayip yaptiklarindan sonra bencilce hala barismak istemesine ragmen hala sevebiliyorsaniz, size daha cok kiymet verebilecek bir insani da mutlaka sevebilirsiniz. Bir baskasi yokmus gibi dusunmeyin..

insan bunlarin farkinda oluyor ama sevince her zaman bir bahaneler sunuyor kendini kandiriyor.ama sonuca bakilinca,geldigim duruma bakinca zamaninda bu karari verseydim diyorum ama he zaman denemek istedim bir daha bir daha dedim.ve gercekden zamanla eski durumuma dondum,ama bu son durumu bir turlu sindiremedim.yani yillarca tek tarafli musadele oldu.simdi o herseyi deniyor yapiyoda ama faydasi olmuyor artik...

sizi defalarca aldatan onurunuzu, evliliginizi hice sayan bir insani hala sevebilmek diye bir sey olamaz bence.
bu olsa olsa aliskanlik olur sevgi olamaz.
ayrilma kararini iyice dusunmeye basladiginiza gore artik aliskanliginizin farkina varmissiniz sanirim.
siz onu defalarca aldatsaydiniz sonuc ne olurdu?
bunu dusunun ve gerekeni yapin diyorum ben...
ayrilik zor belki ama beni hice sayan bir adamla hayatimi surdurmektense yalniz kalmayi tercih ederdim.

Son düzenleme:
affederseniz altı yedi falan olucak, sorasında yine yalvaracak af dileyecek, çevrenizdekileri boşverin sonuçta aldatılan onlar değil sizsiniz, sürekli aldatılarak yaşayacak olan sizsiniz, madem bir senedir de ayrı yaşıyosunuz geri dönmeyin bence

okuyup cevap yazmışım bile
kendi durumumu yorumlamışım bir nevi

Back
X