Keşke dememek için defalarca affetmişsin ama öncekilerden farklı olarak hep onun yanında kalmışsın. Ben gidiyorum dediğinde ve gittiğinde telaşa kapılmış, kaybetme korkusuyla yüzyüze kalmış.
Aynı durumu ben de yasadım. Aldatıldım affetim ve yanında kaldım. Aldatmaya devam etmedi belki ama o pisliği hayatımızdan cıkarmakta basarılı olamadı maalesef ve bu yüzden defalarca uyardım. Basarılı olamadıgı icin ben cantamı toplayıp terkettim onu. Aldattığı icin mi terkettim, basiretsiz olduğu icin mi, gururumu daha fazla ezmemek icin mi ben de bilmiyorum sebebini....
Neyse ben gidince anladı dünyanın kac bucak oldugunu. Geldi af diledi, tekrarı olmayacak dedi. Söz verdi. Ve verdiği sözü tuttu. Döndüğüm günden beri tertemiz bir sayfamız var. Simdi düsünüyorum da belki gitmeseydim; hala aynı sıkıntıyla devam edecektik.
---------
Sana dön diyemem arkadasım. Daha önce hic terkettin mi eşini onu da bilmiyorum. Bildigim tek bir sey var bir de bu pencereden bak....
senin icinde oncelikle uzuldum ama suanki durumunada sevindim artik iyi olmaniza allahim hic bozmasin bundan sonra hep iyi olursunuz insallah...