kadinda olsa aynis eyi diyecektim.. cnki durumumuzdaki belliki hasta.fark orda iste. neden yapildigi onemli..bu adam neden tekrar geri donsunki? elinde kac tane kadin var.. evlenirdi.. orda bi sorun var demekki.. 5-6 defa hemde. . banane be kadin ne yaparsan yap diyebilirdi degilmi.. ben senden iyisini bulurum da derdi..kadin ya da erkek olsun psklojik olarak hasta olmak baska kasten bile bile yapmak baska.. arkadasimiz tabiki co incindi gormek bile istemez bende olsm ayni seyi yapardim.. nefret ederdim kesin.. ama madem o kadar iddiali bir daha yapmicam diyor son bir sansi verirdim ama mesafeyle..surundurerek.. ortada bi cocuk var cunki ve baska kotu taraflari yok adamin.. bilinc alti bisiler ters gidiyo..ha eger bu arkadasimiz bekar olsaydi hic arkana bakma derdim.. !!
cok dusuk bir ihtimalde olsa , dogru yola gelenleride az cok duymusuzdur.. kadin olsun erkek olsun.. kimin basina ne gelecek bilinmez.. dunya bir imtihan yeridir.. biz katlanarak belki kendmizden bisiler kaybediyoruz ama mukafatini dusunmemiz gerek..sevdigim icind egil sirf yuregim rahat olsun diye yapardim bunu.. ispat ederdim bak didindm ugrastim kanimin son damlasina kadar diye.. arkadasimizin vercegi her iki kararda dogru... sadece fikrimi yazdim yanlis anlasilmasin..empati kurmaya calistim..mantiken bakiyorum olaya..
Dediğim gibi çok iyi niyetlisniz. 5-6 kez aldatan bir kadını affetmek de çok insanın yapacağı birşey değildir ya neyse.
o görüştüğü kadınlar nasıl bilmiyoruz ki. Evli bir adamla görüşebilen bir kadınla nasıl bir evlilik kurulabilir. Kadınların bilmeden bu işe giriştiklerini zannetmiyorum. Anlar insan çünkü. Eşi aldatırken yüreğirahat eden bi adama ne yapılabilir. Kabul ediyorum bu bir hastalık. Hatta kişilik bozukluğu. Ama sonuçta karşısındaki de bir insan. Hata birkez yapılır. Tekrarlanmaz. Tekrarlanırsa da sonuçlarına katlanılır. Kişsel algılamayın. Ben de fikrimi söylüyorum. Siz çok fazla iyisiniz