Erkekler neden evlenmiş boşanmış kadınlara hep bi ön yargı ile bakiyolar e olmuş yani bende evlendm bosndm çocuğum yok neden bu kadar sorun oluyoMerhaba kk hanımları.
Uzun zamandır yoktum. Ama bu defa sizin fikirlerinizi almak için geldim. Ben daha önce evlenip ayrıldım. 4 yıl oldu. Hayatıma adam akıllı birini almadım. Konuştuğum birileri oldu ama malesef ötesi olmadı. Evlenip ayrıldığımı öğrenince vazgectiler tavırları değişti ve bitmek zorunda kaldı.
Şimdi bi arkds vesilesi ile biriyle tanıştım. Adam evlenip ayrıldığımı bilmiyor henüz. Ben 27 o 28 yaşında mühendis işi gücü var.
Sorunum derdim şu. Ben bu adamdan etkilenmedim. Oturduk,arkadaş ortamında tanıştık hep beraber sohbet ettik. Çirkin biri değil tip olarak. Karizmasi var. Herseyden önemlisi ise gerçekten efendi olgun karakteri düzgün biri gibi. Arkadaşıma olumsuz değil dedim ve bugüne dek hep duygularımla hareket ettiğim için yanıldım üzüldüm pişman oldum. Bu sefer de mantığımı kullanıp bir şans vermek istedim. Yakın arkadaşlarım onu tanimami istiyorlar. Ve gerçekten begendiklerini dile getiriyorlar. Bu adam ise 1 haftadır çok efendi yazıyor nasılsın napiyosun falan. Numaramı bile istemedi. Kahvaltı teklif etti. Ben tamam olur dedim. Ama içimde gelgitler yaşıyorum. Acaba birsey hissedemezsem acaba isinamazsam sonra diye. Korkuyorum Üzmekten . Tanımadan bilemeyiz ama sizin de fikirkerinizi almak istiyorum. Bir şans ver tanı mi diyorsunuz? Etkilenmediysen zorlama hiç görüşme mi diyorsunuz?
İlk başta hissiz olup sonra tanıyip aşık olan seven var mı ?
Fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyorum .
Şimdiden teşekkürler yorum yapan herkese.
Bence tanımalısın. Gidişata göre karar verirsin yalnız sonrasında da ilgi duymazsan bence zorlama. Çünkü aşk olduğunda da iş bitmiyor, sadece mantık oldugunda da... O yüzden ikisi varsa yola devam..
Ben de aynı şekilde eşimle ilk görüştüğüm zamanlar bu iş olmaz hiç tipim degil demiştim. Aklımda başkasındaydı. Gel gör ki ilgisi beni kendine bagladı. Benim düşüncem de tamamen degişti. Herşey olabilir yani.
Eger onunla buluşmaya gidersem ve evet bu adami sevebilirim olur dersem ona karsi his olursa hemen o an da söyleyeceğim gerçekleri. Ama hissetmezsem baktım etkilenemiyorum soylemeyecegimErkekler neden evlenmiş boşanmış kadınlara hep bi ön yargı ile bakiyolar e olmuş yani bende evlendm bosndm çocuğum yok neden bu kadar sorun oluyopeki suan konuştuğunuz kişiye evlenp ayrldgnizi ne zamn söliceksn
Evet çok haklisiniz . Ama şu an aramızda arkadasça bir muhabbet var sadece. İlişkilere dair bir şey hiç konuşmadık açılmadı. O yüzden pat diye dmek istemiyorum. Bide onu sadece 1 kere gördüm. Yüzünü unuttum diyebilirim. Tekrar buluşun ca diyeyim diyorumŞu an birsey hissetmiyorken söyleyin boşanmış olduğunuzu. Sonrasında neden en başında söylemedin diyebilir, ya da hödüğün tekiyse kabul etmeyebilir.
Baştan anlarsınız ne olduğunu, bu şekilde tanıyarak başlayın derim.
Aşktan önce vefakar ve şefkatli olup olmaması bence önemli olan, aşk o kadar kalıcı değil diye düşünüyorum...
Evet ben eşimi begenmemiştim. Hatta çok saçma konulardan bahsediyordu. Yaşına uymayan o dönem için. Babaanneme yakındım bu durumdan, çok saçma konuşuyor çocuk gibi aynı dedim fakat babaannem bana görüşmemi söyledi ve iyi niyetli saf. Temiz kalpli bir çocuk ki seninle muhabbet kurabilmek için saçmalıyor bak dedi. Onun sözüyle hareket ettim ki gerçekten sevgili olunca bambaşka biri oldu. İtiraf etti benimle konuşmak için saçmaladıgını. Yani bir görüş bence.Arkadaş çevremde böyle diyor. Peki sizde hissizmiydiniz eşinize karşı ? Şu an bi görüş diyo içim hani karakteri için . Yorum icin tesekkur ederim
Sevindim sizin adınıza Rabbim mutlulugunuzu daim etsin..Evet ben eşimi begenmemiştim. Hatta çok saçma konulardan bahsediyordu. Yaşına uymayan o dönem için. Babaanneme yakındım bu durumdan, çok saçma konuşuyor çocuk gibi aynı dedim fakat babaannem bana görüşmemi söyledi ve iyi niyetli saf. Temiz kalpli bir çocuk ki seninle muhabbet kurabilmek için saçmalıyor bak dedi. Onun sözüyle hareket ettim ki gerçekten sevgili olunca bambaşka biri oldu. İtiraf etti benimle konuşmak için saçmaladıgını. Yani bir görüş bence.
Bencede ole yapmalisn,gerçekten 2.evlilikte daha dikkatli temkinli yaklaşmak lazmm içine girmeden bilemiyosun bunuda umarim senn için hayırlısı olur canm mantikta aşk evligilide hepsi faso fiso evililik şans işi diyorumm...Eger onunla buluşmaya gidersem ve evet bu adami sevebilirim olur dersem yanına his olursa hemen o an da söyleyeceğim gerçekleri. Ama hissetmezsem baktım etkilenemiyorum soylemeyecegim
Şu an hiç ilişki konusu acilmiyor canım. Eğer acsaydi sorsaydi diyecektim. Ama malesef haftasonunu bekleyecegim sanırım. Bende birsey hissetmiyorum. Duygularimdan emin olmadığım için pat diye demek istemiyorum daBence kendinizi alıştırmaktan önce evlenip boşandığınızı söyleyin.E görüşüceksiniz olumlu hissediceksiniz sonra durumu anlatınca diğerleei gibi olumsuz yaklaşırsa üzülürsünüz.
Evet çok haklisiniz . Ama şu an aramızda arkadasça bir muhabbet var sadece. İlişkilere dair bir şey hiç konuşmadık açılmadı. O yüzden pat diye dmek istemiyorum. Bide onu sadece 1 kere gördüm. Yüzünü unuttum diyebilirim. Tekrar buluşun ca diyeyim diyorum
Allah razı olsun canım sağolasın..Bencede ole yapmalisn,gerçekten 2.evlilikte daha dikkatli temkinli yaklaşmak lazmm içine girmeden bilemiyosun bunuda umarim senn için hayırlısı olur canm mantikta aşk evligilide hepsi faso fiso evililik şans işi diyorumm...
Çok teşekkür ederim canım sağolasın hepimiz için inşallah. .Sonuçta hayırlı bir iş için tanistirildiniz ama
Normal bir arkadaşlık olsa hergün halinizi hatrınızı sormazdı diye düşünüyorum.
Hayırlısı olsun umarım doğru seçimler yapar ve çok mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?