Bir şans vermeli miyim?

Ben de evlenip ayrılmıştım
Eşimle ilk yüzyüze görüşmemizde hiçbirşey hissetmedim
Eşim benim fotoğrafımı ortak arkadasımız facede fotomuzu paylasınca görmüş ve çok begenmiş beni
arkadasıma yazmıs sürekli, tanıstır , çok begendim falan diye
ben de sayfasına baktım eşimin eh işte pek begenmedim

ancak benim de karsıma hep akbaba tarzı insanlar çıkmıstı bosandıktan sonra ben de 4 sene bekar kaldım
arkadasım eşime numaramı vermiş ve eşim beni aniden aradı, sesini çok begendim sonra hiç bırakmadı beni
rahatsız eder boyutta değil ama ...
iki hafta sonra yüzyüze bulustuk ki biz farklı şehirde idik,
boyu cok uzundu eşimin 1,92 bense 1,60 ım
asla olmaz dedim içimden ama o kadar naif, o kadar özenli idi ki bana. neyse kısa keseceğim.
biz 5 senedir evliyiz, bebek bekliyoruz ve eşim gözümde çok yakısıklı şuanda o etkilenmediğim adamı içten içe deli gibi kıskanıyorum hem de
Madem iyi bir insan şans ver mutlaka
Boşanan kadınların etrafı yamyamlarla doluyor malesef , yenide bir evlilik yapıp mutlu olmak büyük şans

İlk başta hissiz olup sonra tanıyip aşık olan seven var mı ?
ben.
nişanlımla ilk buluşmamızda hiç bi his yoktu içimde. ama sevgili olmaya yönelik bi buluşma değildi zaten. arkadaştık. ikincide de yoktu. sonrasında aniden gelişiverdi. belli olmuyor bu işler.

bi de baktınız gerçekten bişey hissedemiyorsunuz, olmadı der bitirirsiniz. adam da o ara aşkınızdan ölecek kıvama gelmez ki zaten. merak etmeyin, normal şeyler bunlar.

ya üzersem ya üzülürsem diye yaşanmaz. elbette temkinli olmak lazıma ama bazen de bi salıvermek lazım.

Yakın bir arkadaşım 6 ay istemedi , ben ne konuşacağım bununla modundaydi sonuç 2 aylık evli şu anda . Akışına bırak en az 4 5 kere görüş açık ol adam sorarsa nötr olduğunu belirt ki vebal alma sonra çabalamak isterse çabalasın hem de için rahat etmiş olur

Allah mutlulugunuzu daim etsin :) ne güzel maşallah size.
Peki bi evlilik gecirdiginizi ne zaman demiştiniz ?

Çok haklisiniz teşekkür ederim

tanıyıp bağlanmaya çalışmadan önce evlenip ayrıldığınızı söyleseniz daha iyi olmaz mı?
zaman geçip de bağlanırsanız ve bu kişi de olumsuz karşılarsa daha çok üzülmez misiniz?
Evet haklısın canım ama hissim olmadan evlenip ayrıldim ben biliyo musun demek istemiyorum. Sonuçta insanları bilmiyoruz herkes bizim kadar anlayışlı olmuyor ki. Benim o konuda da ağzım yandı. İlk başta dediğim için gidip bunu boş muhabbet eden insanlar oldu. Sanki evlenip ayrılmak ayıp gibi. O yüzden insanları bilemediğim için bu şahsi da adam akıllı tanımadığım için bişey hissetmezsem demek istemiyorum boşu boşuna

Allah mutlulugunuzu daim etsin :) ne güzel maşallah size.
Peki bi evlilik gecirdiginizi ne zaman demiştiniz ?
eşim beni arkadasıma sorunca arkadasım bahsetmiş zaten
eşim de problem değil iyi biri olsun uyum sağlayalım yeter demiş
eşim benı gercekte de gorunce resmen aşık oldu
bunu hiç sorun etmedi sağolsun yani en basından beri biliyordu
ama sana tavsiyem sen iki ya da üçüncü görüşmede falan söyle
en bastan soylediğin vakit erkeklerin çoğu oooo bu açık kapı diye bakıyor malesef ki gercek bu.

seni biraz tanısın sonra bahsedersin
benim için çok kayda değer bir durum değil o bakımdan bahsetmedim dersin
zaten bunu sorun ederse de hayat boyu gün yüzüne cıkarır sen de hiç yanasmazsın bu ilişkiye

darısı başına olsun

Anladım canım .. haklısın cidden . Evlenip ayrıldım diyince her erkek malesef kaliteli yaklasmiyor. Çok cahil ve basitçe düşünüp farklı tarzlara bürunu yor. Malesef ki bu böyle ...
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsin herkesi teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…