Bir sen eksiktin lüzumsuz...

kızlar ya bende yakın olacak kayınvalideme hatta altlı üstlü oturacagız o derece benimde görümcemde aptaldır işte karı koca çalışaşacaksın vs vs der arada laf sokar ama allahatan nişanlım akıllı acaba bizde böyle sorunlar yaşarmıyız

ah cnm kaç kere konuştum..iyiliklede konuştum...kavgada ettim..yeri geldi ayatağımı da ayırdım ama ne fayda...benim koca öküz çıktı bıraz anlayacağın..

ben özel sektörde çalışıyorum zaten gecenin bir körü eve geliyorum..artık kadrolu sözleşmeli bütün alımlara baş vuruyorum hemde şehir dışı..biraz uzaklaşmak istiyorum işi bahane edip...kızıyo burda olsun dio ama bende eşime bir gidiyim bi şekilde gelirim die yalan söylüyorum...

zeten hiç bişey eskisi gibi değil..söylüyorum artık açık açık kendi yapacak seçimini artık...ben onun ailesi olmayı beceremiyosam bıraksın ya ben gideyim yada kendi defolup gitsin....

valla cnm inş. yaşamazsın ama benin eşimde nişanlıyken aklı başındaydı.evlenince bunlara bişey oluyo..oğlu anasına anası oğluna bi düşkün oluyo ki sorma...sen benden de yakın olacakmışsın yine bizim aramızda bi sokak var...inş. yaşamazsın ama artık ben inancımı kaybettim

İnşaallah aklı başına gelir canım.
Hayırlısı olsun diyelim.

Ama benim asıl anlamadığım bunlar nasıl anne?
İnsan çocuğunun mutluluğu için her şeyi yapar.
Bunların umrunda değil. Oğlumun huzuru bozulmuş, bozulmamış.

aman kendi muslukları kapanmasın yeter onlara kendileriyle kıyaslıyolar işte bizi...biz tek maaşla hep 3 tane çocuk okuttuk hemde ev araba sahibi olduk diyo hep...iyide şimdi ole değil artık herşey pahalı evden adımını atman para...

ama yok suçlu benmişim kadın olupda evimi köyümü halledimyomuşum..geçinmeyi bilmiyomuşum ki elim sıkıdır.tutumluyumdur aslında

evet cnm ole maalesef....kaynanam bize 3 yıl çocuk ve ev lafı duymak istemiyorum sizden dedi

'Oldu kaynana başka bir emrin varsa sen listele biz tek tek uygularız'deseydin cnım:)
Boşver canm siz iyi olunda,gerisi fasa fiso..
En büyük olay eşinizde bitiyor malesef.
Allah geçim darlığı vermesin hem madden hem manen..

amin cnm saol iyi dileklerin için...ama böle diyo kadın işte naparsan yap...al bir kaya nerene dayarsan daya misali

ama o kadar çok müdahle ediyolerki hayatımıza ben bamın evini özlüyorum valla...ne gelinlikten ne evlilikten bişey anlamadım...evlendim kendimi bir karmaşının içinde buldum nerdeyse bir yıl olacak halada ole gidiyo bitanem ya

Acaba hangi kadın tüm altınlarını eşinin ailesine yediriyormuş?
Hangi kadın eşinin ailesini maaşa bağlamasına izin veriyormuş?
Hangi kadının eşi kardeşinin evini düzebiliyormuş?
Bir de utanmadan sana laf mı ediyorlar?
Sen bir meleksin canım.
Başkası olsa neler neler yapar onları rezil ederdi.
Sana da suç buluyorlarsa çatlamış bunların ar damarları. vah vah...

evet cnm hepsini yaptım...hiç birinden elimi çekmedim...yaparken böyleyken yapmasam acaba nasıl olurdu diyorum...

ama bu insan artıkları bunları zaten yapmalıymışım zaten bunlar benim görevimmiş gibi davranıyo..eline sağlık teşekir ederiz bile demiyolar ya...bir güzel şey söyleseler bunca yapılana karşı insan daha çok yapmak ister ama yok

benimde kardeşim var yarın birgün oda evlenecek.. ozamanda bunları yapma isteyince sanane diyip karşıma dikileckler bundanda adım gibi eminim...kaçam istiyorum...

kızlar dua edinde bir devlet memurluğu olsunda çekip gideyim bu şehirden oda oğıluyla kalsın başbaşa..bir ardaşım ist.atandı eşi burda kızın aldığı orda ona yetmiyo tabi...yeniden bir ev açınca..çocuk aldığı maaştan ardaşıma yollmaya başladı baktı olmuyo iki ev iki kese ama..sonra çocuk istanbuldan iş bulup gitti eşinin yanına..darısı allahım ne olur benim başıma ya

ayy canım ya çok tşk ederim tavsiyen iiçn de benim eşimin annesi biraz tuhaf :26: o da biliyor biz bir defa birbirimiz kaymetme tehlikesi yaşadık ama yine birbirime koştuk çok üzülmüştük ailesi yüzündendi tabi o yüzden bana diyor ki huzursuz olursak çıkarız diyo ayyyy yaşar mıyız acaba sorun benim nişalım çok iyi niyetlidir arada görümceme gittiğimizde eli kolu dolu dolu gider her zaman arar canım birşey istermiisn diye ( yiye yiye öküz gibi oldu zaten ) hiç boş gitmez ama şimdi yapamıyo evliklik hazırlıgından dolayı görümcemde birtek eşi çalışıyo ama her ay iki tane çeyrek alır koyar bir köşeye kaynanmda yer içer gelir bir hafta kalır bunlar sanırım karı kocada oluyo ay kocasıda öyle birşey ki sessiz sedasız gidelimde diyemiyo " ayşe bugün burdamıyız" diyo "nerde olacaz ahmet " diyo adam kafasını sallıyo annesi gil zamnında eniştesine çok çektirmiş o da var inşallah benim aşkım beni savunur ya ay çok korkuyorum ya ya öyle olmazsa diye ..... ay öyle içim dolu ki heralışverişini kaynanam yapar evinin kocası silik kaldıki bizim aşkımızı kıskanıyo yani böyle acaba bişey olur mu

canım nasıl uzuldum anlatamam ya
dıger konularınıda takıp etmıstım
ama yuzsuzlugun arsızlıgın (ozur dılerım blkı agır ama) bu kadarı yanı
pessssss dıyorum ben artık
kayınvalıdene de kaynınada
bak bak bak
marketlere gonderıyor bırde yuzsuz
tabı sen suclu olursun

ya bu erkek tarafındada hep aynı taktık
senı esın yokken yakalarlar
nedense eslerımızde yokken lafları sokarlar
onlar geldımı hepsı bır melek
aman oglum ben oyle demedım yanlıs anladı falan fılan..
nasıl anne bunlar ya ınsan evladı ıcın canını verır
bunlar yuvaları bozulsun dıye ugrasıp duruyorlar..

sonuna kadar haklısın arkadasım
ınsan bır bakıyor boyle olaylar yuzunden ne esıne sevgın kalmıs ne saygın
kendınden gıdıyor ıste .....

al karsına esını konus konus konus
anlat
bu ne ya
sen bunları cekmek zorundamısın

ay cok sınırlendım kusura bakma arkadasım...
uzun oldu bıraz..

cnm açık ve net yazacam sakın kırılma ve kızma bana lütfen

cnm şimidi sen daha nişanlısın yanı tam anlamıyla onlarla birlikte değilsin o yüzden onlarda senin kendi ailenle karşı karşıya gelmemek için özen gösterecekler...ama evlenince işin rengi değişiyo...seni malları gibi görmeye ve hoyratca kullanmaya çalışıyolar..çünkü biliyolaraki nişanlıyken çekindikleri ailen allah korusun kocanla bir sorun yaşadığında araya girip yapıcı olacak senin mutluluun için ondan bunlar bir rahatlıyo ve yapacaklarından geri kalmıyo...

eğer nişanlın sana bi şeylerden biraz taviz vediyse ve açık kapı bıraktıysa en küçük hoşnutsuzluğunda bunları kullan çünkü sonra eşinin ailesi eşinden bekarken yaptıklarını evliykende yapmasını siteyecekler...onun bir evi ayrı bizden demeyecekler ve işte sıkıntıda burda başlayacak cnm

sakın bizler gibi ay çok seviyorum napım deme şimdiden gardını al şavaşta yanlız kalma eşin aynında olsun..artık onun ailesinin sen olduğu fikrine şimdiden alıştır bence

valla kızmakta haklısın canım bende olsam bende delirirdim haklı olarak yani ama gene büyüklük sende kalsın eşinin yanına gıt te yemek yiyin birlikte küslük uzamasın

valla sorma cnm ya nefret ettirdiler kendinden ne kadar yazık aslında...çok iyi olmak varken bugün bu konudayız...

dün aldı beni işyerinden eşim nereye gidelim dedi...eve dedim bende evde yemek var bişey yapmak zorunda değilsin ayrıca artık bunlar çözüm değil ben eve gitmek istiyorum dedim...evet hatalıydım ama güneh çıkarırı gibi gel sen beni bugun yemege çıkar yarın yine aynı şeyler ben ne anladım bu işten şimdi benim gönlümü almış oldu

neyse eve gittik hazırladım sofrayı geldi beyimiz doğru düzgün bişey yemedi..hayırdır aç değilmisin neden yemiyosun dedim...beğenmedim dedi ya...

sinir oldum bak bu sofraya iyi bak dedim...bir daha böle çorbandan pilavına salatana kadar bulamayacaksın dedim...bu son hazırlamayacam artık işten gelirsin açar dolabı yersin dedim...yaktım sigarayı sinirden içeri gittim...neyse buda çalışma odasına gitti...saat 10 gibi açım ben dedi..bende ne yapabiirim mutfak orda git ye dedim...bişeyler hazırlasan çorba falan ısıtsan dedi...bende annen orda git orda ye benim yemeklerimi beğenmiyosun ya dedim....bişey demedi...ama benim sinirim geçmedi

yan sizden bende ne istiyosununz..ne yaptım ben size..seni tanıyamıyorum sen beni sevdiğim aşık olduğum adam değilsin..sen bi yabancısın başkasın dedim...gözümün içine bakan sen artık gözümün ününden kaybolsa die bakar oldun...ya bayıla bayıla yediğin yemeklerimi bile beğenmiyosun arık yaptığım her işe bir kusur buluyosun dedim...bi kaç sey söledi ama dinlemedim...gittim yattım

sabahta kahvaltısını masaya hazırlayıp duşa girdim..yemiş içimiş gitmiş evlendiğimizden beri 15 kil aldı ya kocam..ben kötü mü yemek yapıyorum şimid...yada neden dünden sonra kötü oldu benim yemekleri salak şsey

ahhh kızlar Allah yardımcımız olsun :78:
benim görümcem daha bekar evde çok merak ediyorum bana yaptıklarını kendi kızlarına yapsalar ne yapabilirlerdi?
bizzim aramızdan bir yol geçiyor. çalışıyorum Allahtan her akşam her akşam orda yiyelim istiyorlar ayy benim annmde var kendi anneme bile gitmiyorum yorgun oluyorum canım sıkkın oluyor uzanmak tv izlemek istiyorum ama yok illa orda yencek. her gittiğimde canımı sıkcak bişey oluyor evleneli 5 ay oluyor ama daha bi pazar evimizde ayaklarımız uzatıp oturamadık. yok şuraya gidilcek yok bu gelcek sıkıldım bunaldım
sinirleirm bozuluyor sürekli ağlayasım geliyor olur olmaz şeye ağlar oldum artık.
daha çocuk yok cocuk olunca nice olcak halimiz :84:

gerçekten allah yardımcımız olsun bende daha evlenemdim ama kayınvalidemlerle altılı üstlü kalcam ben en baştan sınır koymayı düşünüyorum
bu fikirede nişalıma alıştırıyorum ben kendi ellerimle yemek yapacagım diyorum bende çalışıyorum sonuçta ve bende evime gelince dinlenmek uzanmak isityorum
nişanlımın böyle bir talebi olursa kadın yıllarca sana bakmış birde ben mi gelyim dedirim ne bileyim öyle geçiştiririrm sanırım ya

ah canım sen öyle düşün ama öyle olmuyor. bende evlenmeden önce öyle diyordum ama rahat bırakmıyorlar. ben eve gelince ışığı yakamıyordum pat telefon hadi buraya gel istemiyorum evde yeriz yok ısrar ısrar deli ediyorlar beni. eşimde hayır diyemiyor ailesine arada kalan hep ben oluyorum off bıktım valla.
bence şansın varsa uzağa taşın ışığınızı görmesinler

İnşaallah inşaallah...

Bravo ya. Hakketmiş bu lafı.
Sen ona yorgun argın sofra kur beyefendi beğenmesin.
Hoş beğenmediğinden değil de seni kızdırmak için söylemiş.
Ama olsun lafını bilsin.
Keşke sabah kalvaltı da hazırlamasaydın.

malesef ilk etapta öyle bir şansımız yok off ya evimde olsam ne güzel bulaşığı ister yıka siter yıkama bir yemekle kalsan çay meyve bulaşık bulaşık birde gelen giden olursa valla hiç çekilmez olur ama en başata ne olursa olsun seviye koymaı deneyeceim inşallah başarırım ayrıca senin durumunda gülsem mi ağlasaım mı bilez oldum durumundasın "eve geliyorum ışıkları yakamıyorum " şaka gibi valla benim ne olacam belli değil offfffff offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…