Bir sen eksiktin lüzumsuz...

cnm ben mimarım eşimde mühendis...evimize her ay hatırı sayılır para giriyo...ben mesala 2.500 lira maaş alıyorum eşimse beni bir iki katlar yanı..allaha çok şükür...

tamam biz bu paraları kazıyoruz ama özel sektör işte sineği sıkmadan yağını çıkarmıyo sonuçta..eşiminde benimde dili dışarda geliyoruz eve..bir pazar günümüz var ya...bazende işler okdar yoğun oluyoki ben ofiste sabahlıyorum...pazarları çalışıyorum...kuçük kaynım ve eşi devlet memuru...maaşım yatmadı..hafta sonu çalışmam lazım die dertleri yok..büyük kaynımla eşi ise tamam onlarda özel sektör ama bizim gibi plan proje işleri olmayınca günlük yapılacak yapılıp evlerine donuyolar mesai kalmak die bi olayları yok

şimdi ben salakmıyım...böle çalışıyım borç ödeyim onlara yardım edeyim..gezmeyi yemeyi içimeyim...bu ne ya...söyleyince bizim oğlumuzun parası oluyo...tamam eşimin maaşı bende fazla ama ben çalışırken daha yetişemiyoruz biz..çalışmasam da eşine yardımcı ol gir bi işe çalış oğlumun hazırını yedin bitirdin diyecekler

büyük eltime yapmıştı ordan biliyorum

Gerçekten insan böyle haksızlığa uğrayınca bir şeyleri kırıp devirmek istiyor.
Çok ilkel duruyor ama ben birilerini çok kötü dövmek de istiyorum.

bi kere fırsat vericekler aslında bize
bir kere yaaa çok değil valla

canım benim evet hiç te öyle olmuyo bu işler..
yavaş yavaş erkekte bunalıyo arada kalmaktan seni korumaktan
susmayı tercih ediyorlar dimi
sonrada sen baş etmek zorunda kalıyosun
bu kocanın seni sevmediği anlamına gelmiyor ama erkek çok fazla ara bulma işine dayanamıyor

yani hayret bişey yaaa
bak şu an bende çok sinirlerdim
bizde evlenirken paşalar ellerini kıpırdatmadılar
şimdi borç ödüyoruz.
bende evlenirken uzağa gittiğim için işimden ayrıldım
iş buldum 3, ayımızda
kaynanam dediki
sende çalışıyosun hala niye borç var
nerelere yiyosunuz bu paraları
sanane ya sana ne
artı ben koskoca düğün borcunu 3 ayda bitirebileceğim sanki

valla canım şimdilik neyseki nişanlıyız ama yarın birgün evlenince bende biliyorum ki o eşya borçları bize kalacak birde ev masrafları yeme içme vs vs vs derken 3500 nerde 1500 nerde ama canım benim ağızlarını açıncada karı koca çalışacaksınız diyorlar sanki ben kendiler için çalışıyorum ya amannnn sizinkilerinde maşallahı varmış yani

aynen cnm...sanki hayda diyince bitiyo düğün borcu
biz evlenirken nikah istedik..kaynanam yok düğün dedi...büyük evlenirken hasataydım yapmadım size yapacam dedi...yani yapacaksınız demek istedi aslında...bari pastalı olsun dedik yok benim eşim dostuma ayıp olur yemekli olsun dedi...bende gıcık oldum eşime ozaman açık havada olacak dedim...nasılsa battı balık sonuçta

evlendik 2 ay sonra kaynım evlenice bunlar biz böle düşünmemeiştik...odeyin siz bu borçları dedi...bu bir..sizin düğün borcununz die altınlarımı yediler bu iki...küçük oğluma hiç bişey alamadım sizin düğün borcununzdan dediler...küçük kaynımın tv,halılar,perde bize kitlendi bu üç,...sonra zini içi falancadan bu kadar,filancadan bu kadar aldık dediler bana 3000 dolar, 2000tl kitlediler bu dört...ve her ay bide ben bunlar benim düğün borcumu ödesinler die 1000 yardım yapıyorum bu beş...beyaz eşyamı,perdlerimi,mutfal eşyalrını benim ailem aldı..mobilyaları eşim aldı nişanlıyken ödedi bitidirdi...halılar avizeler ve diğer ihtiyaçlar için eşim bakdan kredi çekti ödüyoruz hala buda altı...

şimid kızlar bunlar hala benim olan ne düğün borçunu ödüyolar anlamdaım ben..buna bakılırsa ben herşyimi yapmışı zaten kalanlarıda üstüme çıkarmışlar ...öde die...ne bitmek bilmez düğün borçuymuş ya

Kaçın lütfen kaçın ve kurtulun .........

ondan sonra ikinizde çalışıyosunuz nereye harcıyosunuz

Allah yardımcın olsun canım ya, ne diyeceğimi bilemedim..

eşinin ailesinin yüzsüzlüğüne pes dorusu
eşinin yüzünün yumuşaklığınada 2. pes
senin sabrınada 3. pes canım:26:
ama yazık sizede bu kadar kendinizi ezdirmeyin.üstelik sen çalışan bir bayansın gerekirse çek resti hepsine bu düzenin böyle gitmesine izin verme
kaynının sana bağırmasıda ayrı bir terbiyesizlik
bu kadar yumuşak olma canım yaaa inan ben okurken sinir oldum

sen alamayız dememişsin ki markete gitmiceaz demişsin ne varmış bunda.Ne dengesiz insanlar varya..Ama eşinde haksız olayı anlamadan sana neden bağırıyor.Bence bu gibi olaylar tekrarlanıyosa sende eşine tavırlı ol.Af dilrse hemen affetme mesela.Ama ailesiyle alakalı maddi bi durum olursa (cüzi) miktar fazla karışmaya çalışEşin bak ailemden kıskanıyo parayı falan der.BU da onun içinde büyümesine neden olur.Hem ilerde bişey olduğunda ben ailenden para kıskanmıyorum ne zaman bişey dedim gibisinden laf edebilirsin..Ben de bu durumdan rahatsız oluyorum ama kesinlikle belli etmiyorum..

cnm zaten hiç bir şey eskisi gibi değil...önceden sadece seyrediyordum çok ses etmiyodum hep kendimi yiyiyodum sonra rahatsızlığımı eşime anlatmaya çalıştım hemde her türlü...evdeki hzursıuzlık ayuka çıktı..ondan sonra baktım bu iş benim eşimle çözülmüyo ağızımında eviminde tadı bozuluyo...artık ailesine tatlı tatlı laf soktum...

başkası olsa şimdiye elini eteğini çekerdi...kayınvalideme düş artık omzunda yeter ya anam seni doyurayım die doğurmadı bile dedim...ama yok...boşanmak istediğimi soledim eşime hemde defalarca onada hayır dedi...napı ana atamam ya dedi...bi süre beni savundu hep ama yine aynı ne kadar katlanırım bilmiyorum

İnanmamış ki boşanmak istediğine, beni bırakamaz diye düşünmüştür.

İnanmamış ki boşanmak istediğine, beni bırakamaz diye düşünmüştür.

belkide ama artık biliyo neler yapacağımı...nişanlıyken bunu yaşadı...hatta boşanmak sitiyorum ben seninle evlendim annenle,kardeşlerinle değil dedim..bana bi daha o günleri yaşatma...azcık sabırlı ol dedi...

zaten diyorum ya hiç bişey eskisi gibi değil...evde yüzü hiç gülmeyen bi kadınım ben...cinsellik zaten ole yanı berbat durumda...çok nadir iyi olduğumuz günler...

sen artık beni hiç sevmiyosun dio...bende evet sen benim aşık olduğım adam değilsin diyorum...kendince süprizler yapmaya çalışıyo ama yok ben artık mutlu olmuyorum

ole seke seke gidiyo evliliğim...artık bende bıraktım..aloyorum mmaşımı kendi ödemelerimi yapıyorum...gerisine karışmıyorum..yetişemiyo farkındayım...fatularlar kaldı..şu kaldı dio önümüzde ki ay öde diyorum...çok defa cebinde para olmadan gidiyo işe...verme sende annenlere diyorum...son 2 haftadır...bakalım ne olacak

Allah yardımcın olsun...
Bır ınsan boyle bır lafı duydugu halde utanmadan sömürmey devam ediyorsa pes diyorum...
Başa çıkamazsın ki bu insanlarla arkadaşım...
Cidden Allah yardım etsin...

Canım böyle sancılı bir evlilik ikiniz için de çok kötü.
Hem de bu kadar severek evlenmişken...
Benim "erkeklerin körlüğü" konumda ipektuncer'in söyledikleri çok doğru.
Acaba net bir şekilde tavrını koysan bir şey değişir mi yoksa daha mı kötü olur?

cnm hiç mi hiç kafana takma yersi bitirirsin kendini..Bende artık cins.. konusunda takmıyorum.Her insan bir oluyo diyorum.Allahtan çalışıyorsun ve bir maaşın var istedikerini alabiliyorsun.Evde değilsin ve cnn sıkılmıyo.Eşim 1200 alıyoşükür.650 si krediye 300 üde faturalara falan gidiyo..50-100 de annesine veriyo.kalanla da geçinmeye çalışıyoruz.bende keşke bi işe girsem..

evet cnm..konunu takip ettim...ipektuncerin yazdıklarınıda okudum...o başarmış..ama herkes bir değil maalesef...onun tepkisini karşıdaki bir şeklide anlamış...benim eşim anlıyo anlık sadece..sanki sonra yaşanaları olmamış gibi unutuyo...kayınvalidemin hasta olması...organ nakli geçirmesi...e o yaşadığı zor çocukluktan dolayı kıyamadığını söylüyo annesine

zaten işte bu kaynımla olma olaydan beri görüşmüyorum...hiç biriyle...kayınvalide cebi arıyo işi arıyo ama yok konuşmuyorum...eşimde adım gibi eminim biliyodur..annesi söylemiştir...ama bişey demiyo...çünkü onlarla olan hiç bişeyi sakınlıkle karşılayamıyorum artık

bu ne yaa?? inanlar hep ayni seyleri yasiyolar.bunun aynisi benim basima geldi tek fark benim kaynim esimden kücük.pehhhh parazit bunlar.. 150liralik ne istedi bu yuh deve mutvak alisverisi bile tutmuyo bu kadar.
ben bu olayi yasadigimda sustum önce. esim konustu konustu konustu.. zivanadan ciktim.biz yürüme mesafesinde oturuyoruz 5dakkacik.. yolun ortasinda bagirmamak icin zor tuttum kendimi en son, yeter artik artik git abin ne derse onu yap hambal sen calis o yesin seni karin o ya bisey desem icim yanmayacak hepinizde aynisiniz beni günah kecisi ol diye mi getirdin, dedim bastim önden girdim binaya.küstü pasam..az bi sonra hatasini anlamis belli siritarak geldi.e ne diyim ben simdi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…