merhabalar benim bugun tatil için yolu çıkmış olmam gerekiyordu ama bilgisayarın başında gözümde yaşlarla size yazıyorum. gece 5 e kadar uyuyamadım. gözlerim şiş, haksızlığa uğradım tabi bu benim düşüncem.
kısaca anlatmak istiyorum sizden başka bunları anlatacak bi yakınım yok annemle paylaşsam üzülür.
4 yıllık evliyim 3 yasında bir oğlum var eşimi 10 senedir tanıyorum aslında eşimle hiçbir sorunum yok, oğlum eşim ve ben çok mutluyuz ama aile büyüklerinin sorunları hiç bitmiyor.
öğretmenim eşimde teknisyen bir sene çalıştım yoruldum yıprandım deniz güneş istedim.
fethiyede kaynım ve eltim var, hamile 2. tüp bebeğini dünyaya getirecek, eşim kardeşinin yanına gitmeyi çok istiyordu annesinide götürecektik ok buraya kadar hersey yolunda.
eltim çok rahat bir insandır yatak odasına girer kapısını kapatır uyur bu hamile olmadan öncede öyleydi yapısı bu hiçbir seyı takmaz umursamaz evde misafir mi var önemsemez eşim ısrarla gitmek istediği için gidiyoruz kayınvalidemde gitsin görsün istiyorz,
eşime dedimki ben annenın yanında rahat hareket edemem tutucu biri şort giysem sıfır kollu giysem surat asar eşime söylenir, denizede giremem onun yanında bir haftalığına cekirdek aile yakınlarda 5 yıldızlı hersey dahil bi rezervasyon yaptıralım 1 hafta bende gönlümce dinleneyim dedim eşim ok dedi 1 hafta fethiyede kalıcaktık kayınvalidem orda kalıcaktı, 1haftada biz yakın bir yerlderde takılıp sonra fethiyeye dönüp kayınvalidemide alıp memlekete geliecektik...
kayınvalidem durdu durdu cumartesi günü bombaya patlattı benı bırakıp hiç bi yere gidemezsin ben gelmiyorum o zamn dedi eşim üzüldü ben tatil biizm hakkımız dedim ama eşime istersen gitmeyelim dedim.
ve işin ilgincide hala eşimin bi rezervasyon yaptırmamış olması dün küstüm içime attım gece 2 ye kadr ütümü yaptım çamasırımı yıkadım yani kısaca hazırlandım belki hadi gidelim der diye eşim 9da beni uynadırdı anneme gidecem diye o gitti 11 de geldi oğlumuda aldı benimle tek kelime konuşmadan gittiler.. evde yalnız kaldım.
bi evlendiğim sene tatil yaptım 2. sene bebeğim küçük diye gitmedik 3. sene kayınpederim vefat etti tatile gidip geri geldik denize ayağımızı bile sokamadan gecen senede eşimin izni ramazana denk geldi.
çok uzun zaman oldu tail yapmayalı, kısacca şuan ağlıyorum 1 hafta çok değildi kayınvalidem eltimle yalnız kalsa ne olurduki ?
beni biraz sakinleştirin çok ihtiyacım var
Eeee sen kendin demissin tamam sorun yok, gitmeleyim ozaman diye. Esinin yinede seni götürmeni istedin, ama aglamayan bebege emzik verilmez, sen kendi basina agla dur, milletinde cok umrunda, alir bebeyide gider iste anasinin danasinin yanina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?