Bir sene oldu hala rahatsiz ediyor beni

Yapacağın şey belli muhatap almayacaksın.
Sadece çocuklarla ilgili meselelerde konuş gerisini salla.
Hırs yapmış belliki.

o seni geri istemiyorki. gurundan baska derdi yok
Evet beni istemiyor ezebilecegi eski beni istiyor ama
o seni geri istemiyorki. gurundan baska derdi yok
Biliyorum istiyen cok daha farkli seyler yapardi ama kabul etmiyor o istiyormus ben istemiyormusum. Bosanmayida o acti bende kabul ettim ama bosanmak istemidigini soyluyor ben gittigim icin ben bosamisim onu. Yaptiklariyla soyledikleri birbirini tutmuyor. Oyuzdende geri donmedim. Artik soylediklerine degil yaptiklarina bakmaya karar verdim.

Artik yapmaz demiyorum cunku herseyi yapabilcek kapasitede. Böyle bir durumla nasil bas ederim bilmiyorum. simdiden zaten beni tehtit ediyor cocuklar buyuyunce beni istiyecekler diyor. Bizi sen biraktin, aileni sectin diyor.
Boyle insanlar bianda yok olsa ya ne guzel olurdu. ALALH yardimciniz olsun.

Evet beni istemiyor ezebilecegi eski beni istiyor ama

Biliyorum istiyen cok daha farkli seyler yapardi ama kabul etmiyor o istiyormus ben istemiyormusum. Bosanmayida o acti bende kabul ettim ama bosanmak istemidigini soyluyor ben gittigim icin ben bosamisim onu. Yaptiklariyla soyledikleri birbirini tutmuyor. Oyuzdende geri donmedim. Artik soylediklerine degil yaptiklarina bakmaya karar verdim.
yalan geri dönsen hic birsey degismezdi. bu tür erkekler egosundan baska birsey düsünmez

Böyle biriyle nasil hayatimi paylastim aklim almiyor, iyi olmasini cok istedim ama olmayinca olmuyor. Namusuma laf söylicek kadar alcaliyor. Cocuklarinin annesiyim insanda biraz seviye olur saniyordum. Okadarini yapmaz diye dusundugum herseye yapti. Keske daha guclu olabilseydim noktayi koyup hic tekrar konusmayi denemeseydim guvenmeseydim. Boyle dusunceler hep aklimi karistiryor. Unutmak istiyorum butun yasananlari ama o bana surekli hatirlatiyor.

Boşanan her kadın az çok bunları yaşıyor sen hiç canını sıkıp geçmiş için pişman olma olan olmuş artık. Eğitimine çocuklarına odaklan ve eğer rahatsız ederse de şikayet etmekten hiç çekinme derim ben.

Çocuklar seni anlayacaktır emin ol öyle bir erkekten koca da olmaz baba da çocuklarının annesine küfür edip namusuna bile laf söylüyorsa çoktan gözü dönmüş yoldan çıkmış o Allah ıslah etsin bazı erkekler ayrılığı kabul edemiyor malesef ADAM lık başka sey erkeklik başka...

Back
X