- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi birisimbulbana
Heryerden engelleyip ve hatta kendine yeni hesaplar aç çok lazımsa (başka isimle bulamasın seni) ve hattını da değiştir. Kesin ve net onun yeri eşinin yanı gideceği yer orası zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf göndermedim.Birak allah askina..adami ariyosun adam agzina geleni sayiyor.
Oncesinde acik fotograf gonderiyosun..zorlami oldu yani.
Evli oldugunu ogrendigin anda tum kapilari kapatman gerekirdi.yapmamissin iste
Tamam o zaman.Fotoğraf göndermedim.
aynen bencedeEvli adamla görüşme bahanesinin de böylesi!!! Pes yani! Bırak adamın ailesini karısını adamı evine döndermek sana mı kalmış? Çocuğun mu senin?
Bilinçaltın saçma bahaneler üretiyor görüşmek için. Seni ne o adam ne karısı ilgilendirmiyor kendine metres olmayı yakıştırıyor musun sen önce bunu düşün!!!!
Size özelden bir kaç şey sormak istiyorum, rahatsız etmeyeceksem. Kusura bakmayın, akıl almaya ihtiyacım var.herif 13 yaş büyükmüş
evliymiş
2 çocukluymuş
ve inanma evini de terketmemiş o
senden çıplak fotoğraf istiyor
hala ikna edeyim diyosun
iletişimi çat diye kes
fotoğraf ya da müstehcen mesaj varsa ailene yayarım diye tehdit edecek boyun eğme
Goruşmuycem, benim gönlüm de rahat değil ki. Engelledim her yerden, yakında numaramı değiştiricem. Ama okulumu biliyor, adımı soyadımı... Babamın çalıştığı yeri. Az önce birisi yazınca aklıma geldi, beni tehdit eder mi acaba? O zaman ne yapıcam?Tamam o zaman.
Gorusme artik.ne yaptigiylada ilgilenme.
Bu insan adam olsa evliyken baskasina bakip zina yapmaz.sizinle ugrasacagina cocuklariyla ilgilenir.
Ciplak fotograf isteyerek zihninide ogrenmis oldun...lutfen gorusme
Goruşmuycem, benim gönlüm de rahat değil ki. Engelledim her yerden, yakında numaramı değiştiricem. Ama okulumu biliyor, adımı soyadımı... Babamın çalıştığı yeri. Az önce birisi yazınca aklıma geldi, beni tehdit eder mi acaba? O zaman ne yapıcam?