• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sene sonra evli olduğunu söyledi.

Heryerden engelleyip ve hatta kendine yeni hesaplar aç çok lazımsa (başka isimle bulamasın seni) ve hattını da değiştir. Kesin ve net onun yeri eşinin yanı gideceği yer orası zaten

Bunca yalan dolanından sonra nasıl hala görüşebilceksin nasıl miden alacakda dön ailene diceksin. Sen kaç yaşıdasında bu kadar şuursuz düşünüp hareket ediyosun ya. He senin için terketmiş evi koş hemen kollarına adamın!
Ay bazen cinnetlik oluyo şurdaki konular akıllar fikirler ya.

Evli adamla görüşme bahanesinin de böylesi!!! Pes yani! Bırak adamın ailesini karısını adamı evine döndermek sana mı kalmış? Çocuğun mu senin?
Bilinçaltın saçma bahaneler üretiyor görüşmek için. Seni ne o adam ne karısı ilgilendirmiyor kendine metres olmayı yakıştırıyor musun sen önce bunu düşün!!!!

Birak allah askina..adami ariyosun adam agzina geleni sayiyor.
Oncesinde acik fotograf gonderiyosun..zorlami oldu yani.
Evli oldugunu ogrendigin anda tum kapilari kapatman gerekirdi.yapmamissin iste

Her yerden engelledim, kararlıyım, zaten bunu yapacaktım. Sadece vicdan azabı çekiyorum hakka girdim mi diye. Bundan sonrası için daha net berrak görünüyor her şey. Öncesine onun olan kısmına bakmak istemiyorum, ruhum daralmasın istiyorum artık. İnşallah beni rahat bırakır, söylediğiniz gibi tehdit ederse de beni zor durumda bırakırsa ne yaparım onu da bilmiyorum.

Evli adamla görüşme bahanesinin de böylesi!!! Pes yani! Bırak adamın ailesini karısını adamı evine döndermek sana mı kalmış? Çocuğun mu senin?
Bilinçaltın saçma bahaneler üretiyor görüşmek için. Seni ne o adam ne karısı ilgilendirmiyor kendine metres olmayı yakıştırıyor musun sen önce bunu düşün!!!!
aynen bencede

herif 13 yaş büyükmüş
evliymiş
2 çocukluymuş
ve inanma evini de terketmemiş o
senden çıplak fotoğraf istiyor

hala ikna edeyim diyosun
iletişimi çat diye kes
fotoğraf ya da müstehcen mesaj varsa ailene yayarım diye tehdit edecek boyun eğme
Size özelden bir kaç şey sormak istiyorum, rahatsız etmeyeceksem. Kusura bakmayın, akıl almaya ihtiyacım var.

Tamam o zaman.
Gorusme artik.ne yaptigiylada ilgilenme.
Bu insan adam olsa evliyken baskasina bakip zina yapmaz.sizinle ugrasacagina cocuklariyla ilgilenir.
Ciplak fotograf isteyerek zihninide ogrenmis oldun...lutfen gorusme
Goruşmuycem, benim gönlüm de rahat değil ki. Engelledim her yerden, yakında numaramı değiştiricem. Ama okulumu biliyor, adımı soyadımı... Babamın çalıştığı yeri. Az önce birisi yazınca aklıma geldi, beni tehdit eder mi acaba? O zaman ne yapıcam?

görüşme kes iletişimi döner evine zaten adam. üstelik çocuğu varmış. ve evini terkettiğini nerden bliyorsun

Goruşmuycem, benim gönlüm de rahat değil ki. Engelledim her yerden, yakında numaramı değiştiricem. Ama okulumu biliyor, adımı soyadımı... Babamın çalıştığı yeri. Az önce birisi yazınca aklıma geldi, beni tehdit eder mi acaba? O zaman ne yapıcam?

annene babana anlaticaksin olani biteni,sana yalanlar soyledigini yasiyla ilgili medeni durumuyla ilgili..
tehdit ederse de ailen cikar karsisina sen degil...ki ben zerre zannetmiyorum tehdit edebilecegini..
olmadi savciliga verir susturursunuz bu kadar.
yalancinin at hirsinin tekiymis,yureksiz pislik.
bosver hic arkana bakma onune bak..

Back
X