- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Resim sanatı çok başka bir boyut. Belki sizin begenmediginiz yerde bir başkası muazzamlik görecekmesela ben, Pablo Picasso'nun resimlerine bakınca ilk "bu ne lan" diye tepki vermiştim. Ki eminim yalnız değilimdir ama adam dünyaca ünlü ve o benim "bu ne lan" dediğim resimlerden insanlar ne anlamlar çıkarıyor öyle düşünün bence Picasso da sizin gibi düşünse şu an eserlerini bilmiyor olacaktık. Ki resimden anlayan birisi de değilim hani..resimden anlamasam da Salvador Dali nin resimlerine hastayım orası ayrı
biz de görseydik resimleri
asıl olan bence sanatçının hissettiğidir.
siz sürekli plan yapıp icraate geçemeyen üye miydiniz? öyle bi konunuz mu vardı?
İçime sinmesi önemli. İçime sinmeyen işi ortaya çıkarmam.
o zaman daha fazla kaçmayın sergileyin derim.Başka konularda attıklarım vardı, göstermeyeyim ya hiç içime sinmediler. (Ya da birazdan iyi mi kötü mü bi bakın diye gösteririm belli olmuyor bana :/) Ben berbat hissediyorum baktıkça. Evet, resim konusunda milyonlarca plan yapıp, sona yaklaştıkça kaçan o üye benim. :)
Gangsta yapma ya sen bu değilsin
Önemli olan katılmak diyecek birisin benim gözümde
Ki resimlerini görmek isteriz
Eminim mütevazılık yapıyorsun. Kesinlikle katıl hem ne kaybedersin ki?
Zaten tam planlanan gibi olsa tadı ve güzelliği olmaz diye düşünüyorum. Sizden birşeyler katılıyor işte resme. Standart her zaman güzel değildirsıradışı olmak çoğu zaman iyidir
Sekerim , ben biliyorum , resimlerin sahane
Katil sergiye , hic dusunme bile
Bence önce bize bir sergi aç buradayorumlayalim. Ne olacak, gözümüz gönlümüz açılmış olur
İnanmam ki :)Planladığım gibi olsalardı, daha iyi olurlardı ya; bazı yerlerde gereksiz aceleci-sabırsız davrandığım için kafamdaki şekil ve renklerden saptığım figürler oluyor; lanet gibi bir şey bu ya. Sıradışı olmaktan ziyade, lise öğrencisi resimlerine döndüler iyice.
Kuzum, valla hiç istediğim gibi değiller; sana yolladığım parçalardan sonra yaptıklarım hele...Git gide aşağı düşüyor. :/
Birazdan ekleyeyim tamam. Ya sergi içinde berbat görünecekler ya.
Bence katılmalısın resim olayı çok göreceli
Bize anlamsız gelenden bir başkası çok farklı anlamlar çıkartabiliyor
Sonuçta koyduğun bir emek var ortada
Hocan da begeniyorsa demek ki güzel işler var.gorsek ne iyi olurdu
Bebiş her konunda kararsiz cekimser özgüvensizsin.
Yapma artık yahu ! Artık bi cık meydana. Sahada oynamayacaksan nasil olcak bu iş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?