Bir sergi kararsızlığı: Yerimde olsanız ne yapardınız?

Resimlerinin hepsini tek tek inceledim
Esasını söylemek gerekirse sanki bunalımda birinin yaptığı ürünler gibi geldi bana, yansıtılan karmaşadan dolayı. Feraha çıkmayı umut eden kadın figürleri gördüm hep. Genel olarak tarzın bu şekildedir belki de bilemiyorum. Çizgini sevdim ben hoş görünüyor.
Hiç sade bişeyler yapmayı denedin mi ?
Çok fazla renk kullanılmayan soft tonların ağırlıkta olduğu resimler gibi.
Resimlerin iç dünyamızı yansıttığını düşünüyorum bir resim meraklısı olarak, şunu da demeden geçmiyim otopsili olana vuruldum sergi işi okeydir bence

İç dünyanızdan bahsetmeye ve keşfedilmeye çok fazla ihtiyaç duyduğunuzu hissediyorum. Mürekkep lekesi testini biliyorsunuzdur. Kendiniz hakkında konuşma, düşünme hatta kendinizi tanıma ve tartışma fırsatı bulabileceğiniz bir deneyim olabilir sizin için bu test. Bir uygulayıcı bulup deneyebilirsiniz bence. Denemeye niyetlenirseniz önden test hakkında okuma yapma ya da görsellerini kurcalama gibi hazırlıklar yapmadan gidin ama :) Deneyiminizi de buradan paylasirsiniz belki :)

Eskiden olsa uzun uzun yazardım. Şöyleyse böyle yapın vs... Şimdi sergileyin gitsin diyorum. İçinize sinen resmi yapma olanağınız yada sunma olacağınız olacak mı? Hayat sizce kaç gün daha sürecek?

Valla resim gibi resim olmuşlar tebrik ederim.

Balık olan bi de ay olanı ver bak çok güzel onlar
Sanattan bi halt anlamam ama bana çok güzel geldiler :) renklerin kullanımı, kompozisyonları
Yarın tabletten açıp benim bebeye göstercem. Bence benim kız anlıyor bu işten. Uzun uzun tablo inceliyor kendisi.

Yarın tabletten açıp benim bebeye göstercem. Bence benim kız anlıyor bu işten. Uzun uzun tablo inceliyor kendisi.

Bebeler gercekten cok cok dikkatli bakiyor bazen. Gecen yil isyemeginde, is arkadasim karisi ve bebegiyle gelmisti. bebek de benim taktigim kolyeye bakiyordu. Kucagima verdiler baktim gozlerini dikmis nasil inceliyor, nasil bakiyor

Resimden hiç anlamam. Ama resimlerinize bakınca uçlarda yaşayan bir insan olduğunuzu düşündüm. Yanlis anlaşılmak istemem manik depresif gibi. Sanki ruhunuz sıkışıp kalmış gibi..

Bebeler gercekten cok cok dikkatli bakiyor bazen. Gecen yil isyemeginde, is arkadasim karisi ve bebegiyle gelmisti. bebek de benim taktigim kolyeye bakiyordu. Kucagima verdiler baktim gozlerini dikmis nasil inceliyor, nasil bakiyor

Evet büyülenmiş gibi di mi
Bence en büyük filozoflar da kendileri :) sürekli bir sorgulama peşindeler

Daha önceki resimlerinden bazılarını göstermiştin bana hatırlar mısın, o zaman bayılmıştım. Bunlara da bayıldım, bayıldım, bayıldım. Bunların hepsinin bir anlamı var ve hepsi senden bir parça yansıtıyor. Sergiye koyma fikrini tam gaz destekliyorum. Evlendiğimde yeni evime senden bir tablo satın almayı çok istiyorum bu arada, ehehe. :)

Çok beğendim elinize saglik

Sey o şey yılan kayinValide.
Bir de kara böcük var o da görümce.
Kızın ömrünü yemişler, otopsisini yapmışlar
Yokuspokus
Üst yorum için özür.
Bu kadın böyle şeyler için tahrik edici yazıyor, napim.
Hiç anlamam resimden. Yorumlamam imkansız. Sadece ben sana en çok benzeyenin boynu Halkalı, şehir figürlü resimdeki olduğunu düşünmüştüm nedense
Ben bu resimlerden herhangi birini bir sergide görsem, kadının tarzı var ama yolu da var diye düşünürüm. Ama ne isi var bunun sergide demem.
Ama sanattan da anlamam yani çok da ciddiye alınacak bir durumum yok ben halktan biri gelir ya sergiye o'yum

en beğendiklerimi yollardım ben. bence söz konusu yetenek olan işlerde her daim daha iyi olabilir bu yüzden acımasız öz eleştiri yapıyoruz. ben insan içine çıkarmaya bile çekiniyordum sonra kendime objektif bakınca abarttığımı gördüm etraftan tepkiler pozitifti hep.

sonra baktım ki zamanla gelişmeme faydası olmuş. daha iyi olsun diye uğraşırken kendimi aşmışım.

en beğendiklerinizi yollayıp bi sonraki hedefinize odaklanın bence yeni resimlerinize odaklanın nasıl daha içinize sinebilir mesela onu düşünün. youtube kanalını da bekliyorum unutmadım

bence teknikten öte soyut anlamları çok iyi gerçekten oturup düşünülesi bazıları çok sevdim bir hikayesi var kendinize yüklenmeyin. teknik geliştirilir ama duygu herkeste olmuyor hocanıza katılıyorum çok farklı stiliniz.

Sey o şey yılan kayinValide.
Bir de kara böcük var o da görümce.
Kızın ömrünü yemişler, otopsisini yapmışlar
Yokuspokus Yokuspokus
Üst yorum için özür.

Aşkolsun ben mi tahrik ediyorum hani nerede. Zaten diğer konularda da çok üstüme geliyorlar. Vurmayın bana öldüm ben zaten shshhshs.

Teşekkür ederim tekrar, yorumlayan herkese. Gerçekten moral oldunuz, sanırım arada poh pohlanmaya ihtiyaç duyuyorum ben ya, resim konusunda kendimi sorgulamayı durduramıyorum çünkü. :/

Hocamla konuştum; "Siz seçersiniz hocam hangisini istiyorsanız, perşembeye kadar düzenleyip ulaştırırım" dedim. Cevap olarak "Hepsini istiyorum"u aldım, derdim içime içime katlandı... Geriliyorum, bir değil iki değil, hepsiyle ayrı ayrı yerin dibine gireceğim galiba. Utangaç dokunulmaz bir küçücük san'atçık yönümü seveyim!

Salıncakta sallanan kıza bayıldım. Resimler harika. Bir konu mu işlendi? Neden resimlerde kadın, nehir, balık vb görüyorum?

Ya delimisin farkli zevkleri olan insanlar mutlaka vardır.
Sanat bu zaten .
Bi standardı yokki .
Emek vermissiniz tabiiki katılin .Durun resminizin başında gerilin ben yaptım diye
Ayyy bizde gecen sene gümüs takı sergisi yaptık .İşi biliyoruz hatalarıda gorüyoruz ama hepsi muhteşemdi .Her gelen ağzı açık döndü döndü baktı .
Birde çalacaklar diye tetikteyiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…