Bir şey demeye hakkımız var mı?

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Kuzenim nişanlısını çalıştırmıyor? Ve maaşından ona para veriyor ihtiyaclarını alıyor. Onun dışında nişanda mesela kız kendi istdiği süslerin parasını ona ödetti. Sigara parası o parası hep kuzenim alıyor.

Garip mi bilemedim.. kız önceden bir firmada çalışıyordu kuzenim çıkarttı altı ay sonrada nişan yaptılar nişandan öncede böyledi nişanla iyice uçmuşlar. Düğün yapılcak teyzemde birikim yapmak istiyor oğlunun da destek olmasını istiyor ama onun maaşı sadece lüsk giyimlerine yetiyor sanırım

Kuzeniniz kendi istemis madem kizi cikarmis isten alsin herseyini o zaman

Karışmayın

Eşimin kuzeni kim ki bizim kararlarımıza karışsın

Hani en fazla ay ne çok şey istiyor vs dersiniz de kızı çalıştırmayan Adama para verme denmez

Calismasini istemiyorsa kizin yasam standartini ayni sekilde saglamasi gerekli zaten.elbette odeyecek.sizin karismaya bir hakkiniz yok.

karışırsın, karışmazsın senin bileceğin iş.
ama önceden kendi paranı kazanıp da evlendikten sonra eve kapatılmak, koca eline bakmak, her şeyine karışılması hoşuna gidiyorsa kızın bırakın devam etsin.
tam bir besleyici erkek. hem besleyecek, hem yararlanacak kızdan.

Calismamasini kuzeniniz sikinti etmiyorsa, calistirmiyorsa tabiki herseyini karsilayacak. Calismayinca gokten para gelmiyor sonucta. Napicak calismiyor diye ihtiyaclarini veya istediklerini almayacak mi? Kuzeninizle keseniz bir mi ki size dert oldu harcamalari? Naparlarsa yapsinlar, ayarlasinlar.

Madem kuzeniniz bıraktırdı işi mecbur karşılayacak siz ne diyebilirsiniz ki?

Kuzenim nişanlısını çalıştırmıyor? Ve maaşından ona para veriyor ihtiyaclarını alıyor. Onun dışında nişanda mesela kız kendi istdiği süslerin parasını ona ödetti. Sigara parası o parası hep kuzenim alıyor.

Garip mi bilemedim.. kız önceden bir firmada çalışıyordu kuzenim çıkarttı altı ay sonrada nişan yaptılar nişandan öncede böyledi nişanla iyice uçmuşlar. Düğün yapılcak teyzemde birikim yapmak istiyor oğlunun da destek olmasını istiyor ama onun maaşı sadece lüsk giyimlerine yetiyor sanırım
Kendisi işten çıkardıysa tüm ihtiyaçlarını karşılamak zorunda zaten siz niye karışıyosunuzki onu anlamadım?

Valla kız çalışmak isyorsa ve kuzeniniz çalıştırmıyorsa ihtiyaçlarını karşılamak zorunda.
Yerinizde olsam karışmazdım. Sonuçta karı koca olacaklar. Kendileri bilir.

Valla benim eşimde evimiz ayrılınca çalıştırmak istemiyor. Burnundan getirmeyi düşünüyorum şahsen =)) kız haklı

hiç bir konuda karışmaya hakkınız yok ki siz dış kapının dış mandalısınız
kocaman evlilik çagında adam kendi kazanıp istediği gibi harcar
kızı kıskanıyorsunuz bence (çünkü kuzeniniz her dediğini yapıyor)
bence fikirlerinizi kendinize saklayın aile içinde arkadaş ortamında vs bu konuda yorum yapmayın komik ve gereksiz

Back
X