- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Yalinveyalniz
-
bırak milletin öküzünü senmi eğitecen , allah aşkınabence öyle biri ama sahiden. adam daha yaşadığı yeri bilemeyecek kadar asosyal ve inek desem abartmış olmam:)
Bir okulda memurum, ilk işe başladığımda bir hoca ile birkaç kez göz göze geldik ama üzerinde pek durmadım. Öylesine denk gelmişti bence. Sonrasında benim masamın olduğu yer dolayısıyla çok önümden gelen geçen oluyor. Bu bahsettiğim hoca da geçiyordu ama bazen selam veriyordu bazense hiç veriyordu. Normalde geçen her hoca en azından baş selamı verir. Açıkçası biraz da garibime gidiyordu bu durum. Bir muhabbette amirimle dediğim hoca iyi arkadaş ve komşu asosyal olduğundan hatta çekingen olduğundan bahsetti genel bir mevzudan bahsederken. Özellikle bana bahsetmedi konu açılmıştı yani. O zaman herhalde yapısı gereği benden çekindi ondan herhalde diye düşündüm.
Geçen bir iş için aradım ilginç şekilde normalde muhattap olmamız gerektiğinde "siz" der hanım diye hitap eder ama bu kez "sen"e geçmişti. Hanım falan kullanmadı baya samimiydi. Normalde gözlemlediğim kadarıyla onun mizacındaki biri için farklı geldi. Ki diğer hocalar da siz der ya da hanım der.
Bir arkadaşım cesaret geldi herhalde dedi, siz ne düşündünüz? Abartmış mıyım?
Açıkçası hoş ve iyi biri geçen ki konuşma aklıma takıldı.
ahahhsa bu yoruma çok güldümGelinlikte bakmaya başladınız mı?
ne çekti sizi bu ineğe ?bence öyle biri ama sahiden. adam daha yaşadığı yeri bilemeyecek kadar asosyal ve inek desem abartmış olmam:)
Safiye geldi şimdi sen gelinlik falanda almaya kalkarsınMasumlar apartmanı Gülben geldi aklıma
Abartmissiniz. Hoslandigini gosteren hicbir sey yok anlattiklarinizda.Bir okulda memurum, ilk işe başladığımda bir hoca ile birkaç kez göz göze geldik ama üzerinde pek durmadım. Öylesine denk gelmişti bence. Sonrasında benim masamın olduğu yer dolayısıyla çok önümden gelen geçen oluyor. Bu bahsettiğim hoca da geçiyordu ama bazen selam veriyordu bazense hiç veriyordu. Normalde geçen her hoca en azından baş selamı verir. Açıkçası biraz da garibime gidiyordu bu durum. Bir muhabbette amirimle dediğim hoca iyi arkadaş ve komşu asosyal olduğundan hatta çekingen olduğundan bahsetti genel bir mevzudan bahsederken. Özellikle bana bahsetmedi konu açılmıştı yani. O zaman herhalde yapısı gereği benden çekindi ondan herhalde diye düşündüm.
Geçen bir iş için aradım ilginç şekilde normalde muhattap olmamız gerektiğinde "siz" der hanım diye hitap eder ama bu kez "sen"e geçmişti. Hanım falan kullanmadı baya samimiydi. Normalde gözlemlediğim kadarıyla onun mizacındaki biri için farklı geldi. Ki diğer hocalar da siz der ya da hanım der.
Bir arkadaşım cesaret geldi herhalde dedi, siz ne düşündünüz? Abartmış mıyım?
Açıkçası hoş ve iyi biri geçen ki konuşma aklıma takıldı.
muhabbetimiz pek olmadı ben direkt hoşlanıyor diyemem kendimin de öyle bir duygusu yok. ama iyi biri belki dikkatini çekmişimdir ne bileyim belki tepkimi ölçmüştür vs. çoğu kez takındığı tavırdan farklı olunca şaşırdım.Bu okullarda çalışanlara ne yapıyorlarda siz böyle Leyla oluyorsunuz hemen . Adam alt tarafı bir defa siz yerine sen hitabı kullanmış, arada da selam verip geçmiş, buradan nasıl hoşlanıyor olabilire bağladınız acaba?
Burada daha önce bir öğretmen arkadaş vardı, atandığı okulda erkek bir öğretmenle bir kaç defa göz göze geldi, öğretmenler odasında karşılaştıklarında selam verip muhabbet etti diye havaya girip; adam başkası ile sevgili oldu diye , ahımı aldı, hakkıma girdi diye dövünüyordu.
çalışkan, saygılı ve ince düşünceli olması. diğer hocalarda seviyor. sorumluluk bilinci azmi vs. sahiden iyi bir izlenimi var.ne çekti sizi bu ineğe ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?