Bir şey ifade ediyor mu bu, detaya bakar mısınız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her konustugumuzdan hoslanmiyoruz ki.. her sen diye hitap ettigimizden de... biraz fazla anlam cikarmissiniz.. hoslaniyorsa acilir zaten.

Cok tatlisiniz ve bence bu adamdan hoslaniyorsunuz. Umarim guzel bir seyler olur.

Verdiğiniz datalardan "evet sizden hoslaniyor" anlamı çıkmıyor. yani ben çıkaramadım.

Siz ondan hoslanıyorsanız ve adamın bekar ve sevgilisi olmadığından eminseniz siz ona sinyal verebilirsiniz. o sinyali algilar karsılık verirse ne ala yok algilamayıp karsılık vermezse sizde kendinizi geri cekersiniz.

Siz daha önce bu konuyu açmıştınız? Hala bir atraksiyon yok mu?

Hislere kulak veririm ben her zaman. Hele bir insan karşı cinsin kendisi hakkında ne düşündüğünü az çok hissedebiliyor. Ama somut birkaç şey olmadan bunu ciddiye almam ve üzerine basmam bile. Bence siz de öyle yapın.

Anlam çıkaracak bir durum yok gibi ama bence senli benli konusana "siz/x hanım " diye duzeltebilirsiniz rahatsizsaniz ya da siz ona "x bey" diye hitap etmeye devam edin. Ben bir adim gelmedigi sürece is yerindeki kimse icin cikarim yapmazdim. Çünkü yanlis yorumlayip ona göre belli ederseniz sonra siz mahcup olursunuz.

Eğer ilgisi varsa ya da olursa, bunu net bi şekilde anlayacağınız şeyler yapar. Çekinmez merak etmeyin. Ama bu olaydan sizden hoşlandığı anlamını çıkarmayın. Yapısı çekingen olabilir ama en çekingeni bile duyguları varsa, reddedilmeye kesin gözüyle bakmadığı sürece, şansını dener. Bu öğretmen de dener. Neden çekinsin ki. Hiçbişe olmasa bir hanım öğretmeni araya koyar . Dediğim gibi, bu umutlanılcak bişey değil.

Siz hoşlanmış siniz çok detaylara takılıp anlam cikarmaya çalışıyorsunuz .Bunlar sizden hoşlanma emaresi değil daha somut bir adım bekleyin derim bence şu anda ortada dikkatinizi çekecek size garip gelecek bir isaret vermemis

Bu okullarda çalışanlara ne yapıyorlarda siz böyle Leyla oluyorsunuz hemen . Adam alt tarafı bir defa siz yerine sen hitabı kullanmış, arada da selam verip geçmiş, buradan nasıl hoşlanıyor olabilire bağladınız acaba?
Burada daha önce bir öğretmen arkadaş vardı, atandığı okulda erkek bir öğretmenle bir kaç defa göz göze geldi, öğretmenler odasında karşılaştıklarında selam verip muhabbet etti diye havaya girip; adam başkası ile sevgili oldu diye , ahımı aldı, hakkıma girdi diye dövünüyordu.

Acaba yaklaşık 5 bin kişiden hoşlanıyor olabilir miyim?
evet soğuk bi tipim uzaktan gören asosyal olduğumu düşünebilir, hocalarla konuşurken bazen siz derim bazen de ‘sen evrakları gönder ben hallederim hocam/müdürüm’ derim.
Bi dakika ya! Konu sahibi bak benden bahsediyorsan ben evliyim :)

Abartmissiniz. Hoslandigini gosteren hicbir sey yok anlattiklarinizda.

muhabbetimiz pek olmadı ben direkt hoşlanıyor diyemem kendimin de öyle bir duygusu yok. ama iyi biri belki dikkatini çekmişimdir ne bileyim belki tepkimi ölçmüştür vs. çoğu kez takındığı tavırdan farklı olunca şaşırdım.
ha sahiden dikkatini çekmişsem de, ki kendisi beni dikkatimi çekti iyi bir izlenimi var soğuk durmak istemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…