- 2 Temmuz 2013
- 4.171
- 8.832
- 358
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
Güldüm.
Yani gözümde canlandı bian.
Ne komik bi çiftmiş.
Cilalı taş devrinde avlıcık ve toplayıcılıkla geçinilirmiş.
Aklıma o geldi.
Sanırım sinirle biraz abarttım ama bir sürü kova görünce insan şaşırıyor. Arabayla gidip gelirken içine birşeyler koyarız diye getirmiş ama çok fazla getirmis
Evet köyden meyve sebze getiriyorlar.şimdi de bir sürü kova getirmiş onu buranan bir yerden getirmiş. Birileri vermis sanirimNasıl yani?
Köyden falan mı?
Ikincisi bağ bahçeden getiriyorlar sanırım fazlasina gerek yok diyemiyorlarNasıl yani? Evde mi ikram ediliyor yoksa bağ bahçe falan var da toplayın istediğiniz kadar mı diyorlar. İkincisi normal bence.
Aslında bunu yapan insanlara kızıyorum.
İnsan gönülden ikram ediyor veriyor ama karşı tarafı sömürürcesine alıp götürmek görgüsüzce geliyor.
Evde iki çocuk var mesela giderken götürün diyoruz geçen cenazede idik.. adamlar tüm tepsiyi alıp gidiyor diğer misafirlere verilecek ikramı düşünmeden..
Yiyemiyecekleri kadar çok alıp çürütmeleri normal değil tabi. Bu iş için özellikle kova bulundurmak da ne desem bilemedim.Ikincisi bağ bahçeden getiriyorlar sanırım fazlasina gerek yok diyemiyorlar
Yiyemiyecekleri kadar çok alıp çürütmeleri normal değil tabi. Bu iş için özellikle kova bulundurmak da ne desem bilemedim.
İyi güldüm
Annenler tedarikli davranıyor, napsınlar
Trakya Bölgesi'nde "göz hakkı" diye birşey duymuştum.
Yoldan geçiyorsun birinin bahçesinde gördün bir meyve.
Alıp yiyebilirsin o anda oradakilerle bu göz hakkın.
Ama poşete atıp götürdün mü ayıplanıyormuşsun.
Çok hoş
Çok azAnnemgil söylemeden almazlar ama alınca da biraz abartiyorlar iste
Canım biz dede aynı şey köye gidiyoruz iki çuval şeyle geliyoruz köyde yaşayan insanlar vermeyi seviyorlar ondan çok da sesini çıkarma iyi olmuştur ama çürümesi biraz sıkıntılı
Çok az
Biri birşey der moralleri bozulur yazık
Ya da millet arkalarından konuşur kulaklarına gelir üzülürler.
Uyar bence.
Millet dedikodunuzu yapar, arkanızdan güler de çok korkarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?