Bir şey soracağım kızlar ..

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.857
1.669
83
38
Selam kızlar kafama takılan ve ne yapacağımı bilmediğim bir şey var. Eşimle 3 yıllık evliyiz ve 7 Aylık hamileyim . Kafaya takıyordum o ayrı defalarca da konuştuk vs vs ama yine aynı ve sanırım şuan hamile olduğum için daha çok takıyorum..
eşim bana açıklama yapmaya sıkılıyor , bir şey oluyor soruyorum ama suratını değiştirerek cevap veriyor. Ama söz konusu kendi ailesi olduğu annesi , kardeşi olduğu zaman anlatıyor konuşuyor açıklıyor . Ama söz konusu ben olduğumda sorduğumda ya of falan durumu oluyor sizce neden ? Ben çok soru sorduğum yada konuştuğum için mi ama bu seferde değişmiyor . Tavrımı hareketimi mi değiştirmem gerek nasıl davranacağım ben bu adama . Ramazan bayramında ailesine gittik 2,5 saat uzaklıkta . Kalmaya . Hastalandım ve hamileyim . Artık dayanamadım Hayatım beni hastaneye götür korkuyorum dedim bebek için ateşler içindeyim . Aşağıda Aliler geldi gel yemek ye duş al gideriz dedi sonrasında kaldı tabi sormadıda . Kardeşi komşuya bayramlaşmaya gitti Hayatım bizde gidelim mi dedi Hayatım halim yok dedim suratı değişti dayanamadım gittik ama benm içimde kaldı bu konuşmadım bi daha . Milletin eşi dikkat eder benim eşim söz konusu ailesi olduğunda beni düşünmüyor. Mesela ben bu kurbanda kendi memleketime gidemedim eşimden dolayı değil 14 saat yol otobüsle uçakla gideyim dedim 4 saat çekmem gerekecek otobüsle yine 6-7 saati bulacak diye gitmeyeceğiz ama bu durumu eşimin ailesi olsaydı biz bi şekilde giderdik . Tekrar konuşsam değişmeyecek. Ne yapacağım bilmiyorum

Sizi hep böyle önemsemez miydi?
Ya aslında önemser dikkat eder her şeyde ama söz konusu kendi tarafı olduğu zaman durum farklı .. garipsiyorum . Defalarca konuştum ne alakası var sen beni kıymetlimsin ama yok önemli olan ev işlerinde yardım etmesi değil .

Aslında sakin değilimdir koparırım kıyameti . Ama hasta olduğum için o an durdum kaldım zaman geçti ama üzerimde kaldı bu defalarca kavga ettik öncelik önemsenmek

İyi de kendi memleketinize gidememeniz sizin tercihiniz gibi duruyor. Eşiniz gitmeyelim dedi mi, siz yol uzun sürüyor diyorsunuz. Diğer konular da yine sizin tercihiniz. Adam sizi sallamıyor, siz sürekli hayatım şöyle böyle deyip yine istemediğiniz şeyleri yapıyorsunuz. Biraz canınızın kıymetini bilin.

Yok zaten ben istemedim yol uzun baya otobüsle yorulurum diye . Söz konusu o değil zaten . Ve ben artık kendimi önemsiz hissediyorum eşim tarafından ama o bu durumu anlamıyor yada ben anlatamıyorum . Bu akşam yine konuşacağım önemsenmiyor gibi hissediyorum ve bu gidişat iyi değil boşanmayı düşünmeye başladım diyeceğim . Ciddiyeti böyle algılar belki

Ha bide adam umursamaz ama hayatım, hayatım diyo seslenirken hayatına da sanada diyemiyor musunuz
Normalde yardım eder her şeyde düşünür eder ama böyle durumlarda yok .. akşam yine konuşacağım ve nasıl bi etkili konuşma yapacağımı bilmiyorum

Boşanmayı düşünmüyorsanız hiç öyle cümleler kurup suyu bulandırmayın.

Boşanmayı düşünmüyorsanız hiç öyle cümleler kurup suyu bulandırmayın.
Düşünmüyorum çünkü adamın bu sorun haricinde bir şeyi yok . Elbette bu da sorun lafım yok sonuçta konuş konuş değişen bir şey yok . Bu akşam o zaman önemsenmediğimi düşündüğümü bundan dolayı böyle böyle şeyler oldu ama sen önemsemedin bile . Konuşacağım ve ben artık senin aksine kendimi ve bebeğimi düşüneceğim bu yüzden ailene gidemezsek , hastayım yada çocuk hasta diye gelmelerini istememezsem kimsenin laf söyleme alınma . Düşünmek bana göre ev işlerinde yardım etmek değil budur . Hissiyat kısmı önemli olan .. Diyeceğim . Sen anlarsın yada anlamazsın defalarca konuştum tartıştık hatta en son kavgamızı hatırla notlar aldık . Ama değişen yine bir şey yok .

Aslında sakin değilimdir koparırım kıyameti . Ama hasta olduğum için o an durdum kaldım zaman geçti ama üzerimde kaldı bu defalarca kavga ettik öncelik önemsenmek
bundan sonra aile içinde de çıngar çıkartın gerekirse
bir daha aileler geldi vs diyemesin
düşüncesiz adam!

dediniz mi hiç eşinize senin aile uzakta olsaydı bir şekilde gidilirdi diye
kabul etmez gerçi de :)

bundan sonra aile içinde de çıngar çıkartın gerekirse
bir daha aileler geldi vs diyemesin
düşüncesiz adam!

dediniz mi hiç eşinize senin aile uzakta olsaydı bir şekilde gidilirdi diye
kabul etmez gerçi de :)
Yok kabul etmez etmiyor saçmalama Hayatım diyor ama değişen bir şey yok tek sıkıntımız bu aslında o da büyük bir sorun

Ne yapmam gerekiyor peki yani etkili bir konuşma davranış ne olması gerekiyor
Her erkek farklı eşinizin yapısını bilmiyorum ama tatlı ve sakin bir dille zor zamanlar da olduğunuzu yardımcı olması daha hassas olması gerektiğini hatırlatın. Sen zaten çok iyisin ama bazı yerler de şaşırdım yaptıklarına deyin. Çocuğumuz önceliğimiz olmalı artık deyin.
Benim eşime desem bunları anlamaz ama sizinki iyi biriyse anlar umarım

Size ilgisi ve sevgisi bitmiş gibi görünüyor. İnsan eşi ateşler içindeyken bile yemek ve gezme düşünmez hele de eşi hamileyken. El insaf yani!
Sizde de hata var ama ne diye ateşli halde her şeye tamam diyorsunuz. Adam bu sefer de aa demek ki iyi bu kadın ilgi beklediği için ateşlendim, kötüyüm diye düşünür. Siz önce kendinizi düşünün hamile halinizle. Siz surat yapacak yere o surat yapıyor ve siz o kırılmasın, gücenmesin diye gezmeye komşulara gidiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…