Ya aslında önemser dikkat eder her şeyde ama söz konusu kendi tarafı olduğu zaman durum farklı .. garipsiyorum . Defalarca konuştum ne alakası var sen beni kıymetlimsin ama yok önemli olan ev işlerinde yardım etmesi değil .Sizi hep böyle önemsemez miydi?
Aslında sakin değilimdir koparırım kıyameti . Ama hasta olduğum için o an durdum kaldım zaman geçti ama üzerimde kaldı bu defalarca kavga ettik öncelik önemsenmekHamileyken ateşler içinde yatacağım, Aliler geldi gel yemek ye duş al gideriz diyecek? Niye size böyle davranmasina izin veriyorsunuz ki? Ne yemeği ya ben hastayım kalk gidelim diyeceksiniz. Siz sakın kaldıkça tepenize çıkmış.
İyi de kendi memleketinize gidememeniz sizin tercihiniz gibi duruyor. Eşiniz gitmeyelim dedi mi, siz yol uzun sürüyor diyorsunuz. Diğer konular da yine sizin tercihiniz. Adam sizi sallamıyor, siz sürekli hayatım şöyle böyle deyip yine istemediğiniz şeyleri yapıyorsunuz. Biraz canınızın kıymetini bilin.. Mesela ben bu kurbanda kendi memleketime gidemedim eşimden dolayı değil 14 saat yol otobüsle uçakla gideyim dedim 4 saat çekmem gerekecek otobüsle yine 6-7 saati bulacak diye gitmeyeceğiz ama bu durumu eşimin ailesi olsaydı biz bi şekilde giderdik .
Yok zaten ben istemedim yol uzun baya otobüsle yorulurum diye . Söz konusu o değil zaten . Ve ben artık kendimi önemsiz hissediyorum eşim tarafından ama o bu durumu anlamıyor yada ben anlatamıyorum . Bu akşam yine konuşacağım önemsenmiyor gibi hissediyorum ve bu gidişat iyi değil boşanmayı düşünmeye başladım diyeceğim . Ciddiyeti böyle algılar belkiİyi de kendi memleketinize gidememeniz sizin tercihiniz gibi duruyor. Eşiniz gitmeyelim dedi mi, siz yol uzun sürüyor diyorsunuz. Diğer konular da yine sizin tercihiniz. Adam sizi sallamıyor, siz sürekli hayatım şöyle böyle deyip yine istemediğiniz şeyleri yapıyorsunuz. Biraz canınızın kıymetini bilin.
Normalde yardım eder her şeyde düşünür eder ama böyle durumlarda yok .. akşam yine konuşacağım ve nasıl bi etkili konuşma yapacağımı bilmiyorumHa bide adam umursamaz ama hayatım, hayatım diyo seslenirken hayatına da sanada diyemiyor musunuz
Boşanmayı düşünmüyorsanız hiç öyle cümleler kurup suyu bulandırmayın.Yok zaten ben istemedim yol uzun baya otobüsle yorulurum diye . Söz konusu o değil zaten . Ve ben artık kendimi önemsiz hissediyorum eşim tarafından ama o bu durumu anlamıyor yada ben anlatamıyorum . Bu akşam yine konuşacağım önemsenmiyor gibi hissediyorum ve bu gidişat iyi değil boşanmayı düşünmeye başladım diyeceğim . Ciddiyeti böyle algılar belki
Düşünmüyorum çünkü adamın bu sorun haricinde bir şeyi yok . Elbette bu da sorun lafım yok sonuçta konuş konuş değişen bir şey yok . Bu akşam o zaman önemsenmediğimi düşündüğümü bundan dolayı böyle böyle şeyler oldu ama sen önemsemedin bile . Konuşacağım ve ben artık senin aksine kendimi ve bebeğimi düşüneceğim bu yüzden ailene gidemezsek , hastayım yada çocuk hasta diye gelmelerini istememezsem kimsenin laf söyleme alınma . Düşünmek bana göre ev işlerinde yardım etmek değil budur . Hissiyat kısmı önemli olan .. Diyeceğim . Sen anlarsın yada anlamazsın defalarca konuştum tartıştık hatta en son kavgamızı hatırla notlar aldık . Ama değişen yine bir şey yok .Boşanmayı düşünmüyorsanız hiç öyle cümleler kurup suyu bulandırmayın.
bundan sonra aile içinde de çıngar çıkartın gerekirseAslında sakin değilimdir koparırım kıyameti . Ama hasta olduğum için o an durdum kaldım zaman geçti ama üzerimde kaldı bu defalarca kavga ettik öncelik önemsenmek
Yok kabul etmez etmiyor saçmalama Hayatım diyor ama değişen bir şey yok tek sıkıntımız bu aslında o da büyük bir sorunbundan sonra aile içinde de çıngar çıkartın gerekirse
bir daha aileler geldi vs diyemesin
düşüncesiz adam!
dediniz mi hiç eşinize senin aile uzakta olsaydı bir şekilde gidilirdi diye
kabul etmez gerçi de :)
Çok düşünceli gibi durmuyor ama konuşun umarım değişirNormalde yardım eder her şeyde düşünür eder ama böyle durumlarda yok .. akşam yine konuşacağım ve nasıl bi etkili konuşma yapacağımı bilmiyorum
Ne yapmam gerekiyor peki yani etkili bir konuşma davranış ne olması gerekiyorÇok düşünceli gibi durmuyor ama konuşun umarım değişir
Her erkek farklı eşinizin yapısını bilmiyorum ama tatlı ve sakin bir dille zor zamanlar da olduğunuzu yardımcı olması daha hassas olması gerektiğini hatırlatın. Sen zaten çok iyisin ama bazı yerler de şaşırdım yaptıklarına deyin. Çocuğumuz önceliğimiz olmalı artık deyin.Ne yapmam gerekiyor peki yani etkili bir konuşma davranış ne olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?