Selam kızlar kafama takılan ve ne yapacağımı bilmediğim bir şey var. Eşimle 3 yıllık evliyiz ve 7 Aylık hamileyim . Kafaya takıyordum o ayrı defalarca da konuştuk vs vs ama yine aynı ve sanırım şuan hamile olduğum için daha çok takıyorum..
eşim bana açıklama yapmaya sıkılıyor , bir şey oluyor soruyorum ama suratını değiştirerek cevap veriyor. Ama söz konusu kendi ailesi olduğu annesi , kardeşi olduğu zaman anlatıyor konuşuyor açıklıyor . Ama söz konusu ben olduğumda sorduğumda ya of falan durumu oluyor sizce neden ? Ben çok soru sorduğum yada konuştuğum için mi ama bu seferde değişmiyor . Tavrımı hareketimi mi değiştirmem gerek nasıl davranacağım ben bu adama . Ramazan bayramında ailesine gittik 2,5 saat uzaklıkta . Kalmaya . Hastalandım ve hamileyim . Artık dayanamadım Hayatım beni hastaneye götür korkuyorum dedim bebek için ateşler içindeyim . Aşağıda Aliler geldi gel yemek ye duş al gideriz dedi sonrasında kaldı tabi sormadıda . Kardeşi komşuya bayramlaşmaya gitti Hayatım bizde gidelim mi dedi Hayatım halim yok dedim suratı değişti dayanamadım gittik ama benm içimde kaldı bu konuşmadım bi daha . Milletin eşi dikkat eder benim eşim söz konusu ailesi olduğunda beni düşünmüyor. Mesela ben bu kurbanda kendi memleketime gidemedim eşimden dolayı değil 14 saat yol otobüsle uçakla gideyim dedim 4 saat çekmem gerekecek otobüsle yine 6-7 saati bulacak diye gitmeyeceğiz ama bu durumu eşimin ailesi olsaydı biz bi şekilde giderdik . Tekrar konuşsam değişmeyecek. Ne yapacağım bilmiyorum