Bir şey soracağım kızlar ..

Normalde yardım eder her şeyde düşünür eder ama böyle durumlarda yok .. akşam yine konuşacağım ve nasıl bi etkili konuşma yapacağımı bilmiyorum
belli sizi ne kadar düşündüğü, malesef konu hastalıksa öyle gel bilmemne yemeğe geliyor gibi saçma şeyleri bile sizden daha öncelik yapabiliyorsa buna düşünceli bir adam demek zor. Bencil gayet de. Siz de ses etmiyorsunuz bu bencilliğin ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Gebe halinizle trip çekiyorsunuz bide

Normalde kayinvalidemlere gitmeyi hic sevmem ama eşim beni hoş tuttugu icin kirmam hep gideriz ara sira. Ama hamileyken 7 ay hic gitmedim. Esim de hic gidelim demedi orda rahat edemeyecegimi bildigi icin. Yani birakin ateşli yatmayi olmasi gereken budur yani. Anasini bacisini bu kadar cok seviyorsa onlarin dizinin dibinde kalsaymis beyefendi

Eğer sesini çıkarmazsan iyileştiğini düşünüyor olabilir. Ateşini ölçmediyse yani.

Ben hasta olunca markete bile gidemem mesela.

Cahirjn taksiyi yada ambulansi niye adam sizi gotursun diye bekliyorsunuz.baktiniz orali olmadi cekin kendiniz gidin .hic mi caninizin kiymeti yok

belli sizi ne kadar düşündüğü, malesef konu hastalıksa öyle gel bilmemne yemeğe geliyor gibi saçma şeyleri bile sizden daha öncelik yapabiliyorsa buna düşünceli bir adam demek zor. Bencil gayet de. Siz de ses etmiyorsunuz bu bencilliğin ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Gebe halinizle trip çekiyorsunuz bide
Hakkını yiyemem çok arkamda durduğu oldu ev işlerinde ailesinin yanında vs . Hiç düşünmez diyemem iyidir hoştur . Ama söz konusu kendi çevresi olduğundan ne yapacağını şaşırıyor . Uzakta diye özlüyor vs ama bazen dozu kaçırıyor . .

Cahirjn taksiyi yada ambulansi niye adam sizi gotursun diye bekliyorsunuz.baktiniz orali olmadi cekin kendiniz gidin .hic mi caninizin kiymeti yok
O an yattığım için halim yoktu . Beynimde durmuştu sanki . Normalde kıyameti koparırım.

Normalde kayinvalidemlere gitmeyi hic sevmem ama eşim beni hoş tuttugu icin kirmam hep gideriz ara sira. Ama hamileyken 7 ay hic gitmedim. Esim de hic gidelim demedi orda rahat edemeyecegimi bildigi icin. Yani birakin ateşli yatmayi olmasi gereken budur yani. Anasini bacisini bu kadar cok seviyorsa onlarin dizinin dibinde kalsaymis beyefendi
Her bayram gitmek adet olmuştu ramazan bayramında onun ailesine kurban bayramında benim memleketime gitmek . Bu zamana kadar böyleydi . Ramazan bayramında giderken bir sıkıntım yoktu ne olduysa hava değişimi herhlde yada üşüttüm bilmiyorum 🤷‍♀️ çarpıldım ki o zaman hamileliğimin 5.ayında falandım bir şeyim yoktu . Kurban bayramı daha uzun olduğundan benm memleket daha uzun 7.ayda gözüm almadı eşim gidecekti ben istemedim ..

Hakkını yiyemem çok arkamda durduğu oldu ev işlerinde ailesinin yanında vs . Hiç düşünmez diyemem iyidir hoştur . Ama söz konusu kendi çevresi olduğundan ne yapacağını şaşırıyor . Uzakta diye özlüyor vs ama bazen dozu kaçırıyor . .
E siz de kocişinizi eleştirelim istemiyorsunuz tamam düşünceli adam diyelim de rahatlayın gözünüzü açmayın 🤷🏻‍♀️

Selam kızlar kafama takılan ve ne yapacağımı bilmediğim bir şey var. Eşimle 3 yıllık evliyiz ve 7 Aylık hamileyim . Kafaya takıyordum o ayrı defalarca da konuştuk vs vs ama yine aynı ve sanırım şuan hamile olduğum için daha çok takıyorum..
eşim bana açıklama yapmaya sıkılıyor , bir şey oluyor soruyorum ama suratını değiştirerek cevap veriyor. Ama söz konusu kendi ailesi olduğu annesi , kardeşi olduğu zaman anlatıyor konuşuyor açıklıyor . Ama söz konusu ben olduğumda sorduğumda ya of falan durumu oluyor sizce neden ? Ben çok soru sorduğum yada konuştuğum için mi ama bu seferde değişmiyor . Tavrımı hareketimi mi değiştirmem gerek nasıl davranacağım ben bu adama . Ramazan bayramında ailesine gittik 2,5 saat uzaklıkta . Kalmaya . Hastalandım ve hamileyim . Artık dayanamadım Hayatım beni hastaneye götür korkuyorum dedim bebek için ateşler içindeyim . Aşağıda Aliler geldi gel yemek ye duş al gideriz dedi sonrasında kaldı tabi sormadıda . Kardeşi komşuya bayramlaşmaya gitti Hayatım bizde gidelim mi dedi Hayatım halim yok dedim suratı değişti dayanamadım gittik ama benm içimde kaldı bu konuşmadım bi daha . Milletin eşi dikkat eder benim eşim söz konusu ailesi olduğunda beni düşünmüyor. Mesela ben bu kurbanda kendi memleketime gidemedim eşimden dolayı değil 14 saat yol otobüsle uçakla gideyim dedim 4 saat çekmem gerekecek otobüsle yine 6-7 saati bulacak diye gitmeyeceğiz ama bu durumu eşimin ailesi olsaydı biz bi şekilde giderdik . Tekrar konuşsam değişmeyecek. Ne yapacağım bilmiyorum 🤷‍♀️
Aile ne alakaka yahu. Aileyle kendinizi kiyaslamaya gerek yok. Kadinlar bu sekilde anlatinca erkekler uste çikıp aileyi savunuyir. İyide konu o degilki. Ben hastaydim hastaneye gidelim dedim önemsemedin. Sonra nasılsın diye sormadın deyin. Soru sorunca surati değişti diyelim hayirdir bir soru sorduk ne bu haller deyin yani.

Aile degil mevzu

Aile ne alakaka yahu. Aileyle kendinizi kiyaslamaya gerek yok. Kadinlar bu sekilde anlatinca erkekler uste çikıp aileyi savunuyir. İyide konu o degilki. Ben hastaydim hastaneye gidelim dedim önemsemedin. Sonra nasılsın diye sormadın deyin. Soru sorunca surati değişti diyelim hayirdir bir soru sorduk ne bu haller deyin yani.

Aile degil mevzu
Zaten sorun aile de değil ben onları örnek vererek anlattım yani bunlar oldu eşim böyle davrandı . Yani kendisine söylemedim ama annesi kardeşi rahatsızlansa kimseyi dinlemez mesela ..

Sana merhamet etmiyor, karnındaki bebeğe bir şey olur diye de mi korkmuyor 🤬🤬🤬

Ya aslında önemser dikkat eder her şeyde ama söz konusu kendi tarafı olduğu zaman durum farklı .. garipsiyorum . Defalarca konuştum ne alakası var sen beni kıymetlimsin ama yok önemli olan ev işlerinde yardım etmesi değil .
Sizden öte kendi tarafı mi var artık? Esisiniz ve üstelik hamilesiniz. Bu süreçleri iki kez geçiren biri olarak şunu diyebilirim ki bir kadın hamileyken ve lohusayken gördüğü iyi muameleyi de kötü muameleyi de unutmuyor. Ateşler içinde olacaksınız o hayatım Ali geldi yemek yiyelim diyecek. Orda tepki göstermemekle yapmışsınız hatayı.

sen beni kıymetlimsin ama yok önemli olan ev işlerinde yardım etmesi değil .
İyi de bacım adamin yaptığı ev işi kendisinin de yaşadığı evin işi. Üstelik evlendiği kadın ev hanımı değil, hamileyken bile çalışan bir emekçi.
sence adam kendi donunu kendi yıkadı diye, akşam yemek yediği kabi makinaya attı diye, senin yaptığın ev işinin belki yüzde yirmisinj yapıyor diye merhametli - sana değer veren - kıymet veren bir adam mı oluyor?
bu nasıl zihniyet?

E siz de kocişinizi eleştirelim istemiyorsunuz tamam düşünceli adam diyelim de rahatlayın gözünüzü açmayın 🤷🏻‍♀️
Ben sadece derdimi anlattım hatasız demedim . İçimi dökmekti . Acaba ben mi abartıyorum dedim hamileyim diye hormonlar mı ayırt edemiyorum diye sizinle paylaştım. Komple düşüncesiz değil tabiki eksikleri var bu da küçük değil ama tam anlamıyla da adamı gömemem .

Back
X