bir sey sormali miyim ?

groenline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
874
1.119
113
erkek arkadasimla iki senedir beraberiz. son zamanlarda beni rahatsiz eden bir konu var fikir alip oyle ona acmak istedim.
erkek arkadasim universiteden mezun olali 3 yil oluyor. bundan yaklasik 3 4 ay once okuldan arkadasi olan iki kizla bir whatsapp grubu kurdular. kpss'ye hazirlaniyorlar grubun amaci bu ama ben rahatsiz oldum biraz. erkek arkadasima bir sey soylemedim sinavdan dolayi oldugu icin ama tanistigimda da hoslanmadigim tiplerdi. bir kere gorustuk sevip anlasacagim insanlar olmadigi icin bir daha gorusmek istemedim. simdi sık sık konusup konusmadiklarini merak ediyorum. sormali miyim sizce ve nasil sorulur boyle bir sey

Sizin zihniyetinizdeki insanların( sevgilim benim hoşlanmadığım kişilerle konuşmasın vb) sağlıklı ilişkileri olmadığını düşünüyorum.

Bence birlikte olduğunuz insanın kişisel alanına bu kadar müdahil olmamalısınız. Siz hoşlanmadınız diye belki de muhabbetini çok sevdiği bir arkadaşıyla iletişimi mi kesmeli yani ?

iletişimi kessin deseydim 2 yıldır görüşmesine karışırdım. arkadaşlıklarina karismiyorum kesinlikle

Nelerinden hoşlanmadınız mesela?
önyargılı yaklasmadim ama arkadaş seçerken de dikkat ettigimiz şeyler vardir. kafalarin uyusmasi ortak noktalar gibi. öyle şeylerde uyusmadik ayrica onlarin da benden hoslanmadigini hissettim zaten. cok istesek gorusurduk ama birbirimize bayilmadigimiz için iki taraftan da böyle bir istek gelmedi :)

Bence karışma , zaten olacak varsa oluyor . Yani sen sorsan aklındaki şüpheleri gidermek için belki yalan söylemesi gerekecek ya da sen beni nasıl bunlarla itham edersin diye soracak . Her türlü kötü .
Sınavdan sonra konuşursunuz . Çok içine sinmiyorsa bu durum görüşmeni azalt .

Erkek arkadaşınız çalışıyor mu çalışmıyorsa 3 yıl boyunca oturup kpss çalışmak saçma
Kpss ye çalışmak için whatsap grubu kurmak saçma
Bu grubun sadece kızlardan ve erkek arkadaşınızdan oluşması saçma
Sizin onu kıskanıp şu ana kadar içinizde tutmanız saçma
Bence ya takmayacaksınız ya da siz de kpss çalışıp gruba gireceksiniz

zaten görüşmeyin demem kesinlikle. çok sık görüşüyor musunuz diye sormayı düşünüyordum.
teşekkürler yorumunuz için

E tamam ama erkek arkadaşınız ortak bir zemin bulmuş ki konuşuyorlar. Her arkadaşıyla siz de konuşacaksınız diye bir şey yok. Bu kadar müdahil olmayın

Bir kez görüşerek yargıya varmak doğru bir davranış değil, belki siz belki onlar gününde değildi, bence arada bir görüşüp negatif düşüncelerden kurtulabilirmiyim diye bakmak erkek arkadaşınıza bunu sormaktan daha mantıklı, hem sorularınıza da cevap bulmuş olursunuz bence.

ben çok farkli bir bölümde son siniftayim ortak noktalarimiz yok maalesef
bilemiyorum bana da sacma geliyor ama bir sey söyleyemeyeceğim sanırım

E tamam ama erkek arkadaşınız ortak bir zemin bulmuş ki konuşuyorlar. Her arkadaşıyla siz de konuşacaksınız diye bir şey yok. Bu kadar müdahil olmayın
ben gruba gireyim mi dedim
zaten görüşmemek benim için daha iyi ayni zamanda. yalnizca merak ediyorum iletisimleri cok sık mi diye

Sizin insanlardan hoşlanmamanız sizin dışınızdaki insanların da hoşlanmamasını gerektirmiyor

zira insanlar farklı farklıdır
Erkek arkadaşınız reşit birisi emin olun böyle fikirlerinize ihtiyacı yok ve siz annesi değilsiniz.

siz görüşmeyin o görüşür
Ya gruba girmekten bahsetmişsiniz de bence aşırı abes
Biz kpss için arkadaşlarımla grup kurmuşum sevgilim diyor ben de geleyim
Sen iyi misin diye sorarım niyet çok anlaşılır çünkü.

+1

Üç yıl sonra mi akıllarına gelmiş grup kurmak?

İki yıl çok az bir süre değil. Az çok tanımışsınızdır birbirinizi. Normal bir konuşma arasında tartışmadan elbette sorabilirsiniz. Ya dün aklıma geldi de falan ve filanla sınav için grubunuz vardı, faydalı oluyor mu haberleşmeniz vb şekilde sorabilirsiniz. Eğer görüşüyorlarsa gülerek hayatım (ya da her ne sıfat kullanıyorsanız) aslında ben pek hoşlanmamıştım o kızlardan ama senin arkadaşların olduğu için elbette dile getirmemiştim dersiniz. Böylece düşüncenizi de paylaşmış, merakınızı da gidermiş olursunuz. Ama iletişimlerini kesmelerini filan istemeyin derim. Zaten bir soruna yol açıyor olsalar şimdiye çıkardı. Ve sevdiğimiz kişi çocuğumuz değil malum, kiminle görüşüp görüşmeyeceğini emretmek hadsizlik olur. O duruma da dönüştürmemenizi öneririm

Sor bence merak etmen çok doğal bişey mesajları merak ederdim ben ne konuşuyolar grupta diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…