bir sey sormali miyim ?

Bence bir sey sormayin sik gorusse ne olacak ki? Hepimiz WhatsApptan surekli arkadaslarla yazisiyoruz konusuyoruz. Benim aktif yazistigim 5 WhatsApp grubu vardir kadin erkek karisik. Arkadasim diyorsa guvenmeniz lazim. Ha kizlardan biriyle yakinlasirsa arkadas cizgisini asarsa o onun ayibi olur bunu siz simdiden "az konus" diyerek engelleyemezsiniz ki... Aldatacak olan aldatir yani. Az konusmasi cok konusmasi ne fark eder ki. Ben olsam bunlarla kafami yormam. Bu benim gorusum.

İki yıl çok az bir süre değil. Az çok tanımışsınızdır birbirinizi. Normal bir konuşma arasında tartışmadan elbette sorabilirsiniz. Ya dün aklıma geldi de falan ve filanla sınav için grubunuz vardı, faydalı oluyor mu haberleşmeniz vb şekilde sorabilirsiniz. Eğer görüşüyorlarsa gülerek hayatım (ya da her ne sıfat kullanıyorsanız) aslında ben pek hoşlanmamıştım o kızlardan ama senin arkadaşların olduğu için elbette dile getirmemiştim dersiniz. Böylece düşüncenizi de paylaşmış, merakınızı da gidermiş olursunuz. Ama iletişimlerini kesmelerini filan istemeyin derim. Zaten bir soruna yol açıyor olsalar şimdiye çıkardı. Ve sevdiğimiz kişi çocuğumuz değil malum, kiminle görüşüp görüşmeyeceğini emretmek hadsizlik olur. O duruma da dönüştürmemenizi öneririm :KK51:
çok teşekkürler derdim kesinlikle sadece merakti siz beni anlamissiniz 😄
kesinlikle görüşme demem diyecek olsam simdiye kadar karışırdım ama bu benim yapacağım bir sey degil. uygun bir şekilde sormayı düşünüyorum

erkek arkadasimla iki senedir beraberiz. son zamanlarda beni rahatsiz eden bir konu var fikir alip oyle ona acmak istedim.
erkek arkadasim universiteden mezun olali 3 yil oluyor. bundan yaklasik 3 4 ay once okuldan arkadasi olan iki kizla bir whatsapp grubu kurdular. kpss'ye hazirlaniyorlar grubun amaci bu ama ben rahatsiz oldum biraz. erkek arkadasima bir sey soylemedim sinavdan dolayi oldugu icin ama tanistigimda da hoslanmadigim tiplerdi. bir kere gorustuk sevip anlasacagim insanlar olmadigi icin bir daha gorusmek istemedim. simdi sık sık konusup konusmadiklarini merak ediyorum. sormali miyim sizce ve nasil sorulur boyle bir sey
Ben sorardım duramazdım sormakta da yanlış bişey yok bence

erkek arkadasimla iki senedir beraberiz. son zamanlarda beni rahatsiz eden bir konu var fikir alip oyle ona acmak istedim.
erkek arkadasim universiteden mezun olali 3 yil oluyor. bundan yaklasik 3 4 ay once okuldan arkadasi olan iki kizla bir whatsapp grubu kurdular. kpss'ye hazirlaniyorlar grubun amaci bu ama ben rahatsiz oldum biraz. erkek arkadasima bir sey soylemedim sinavdan dolayi oldugu icin ama tanistigimda da hoslanmadigim tiplerdi. bir kere gorustuk sevip anlasacagim insanlar olmadigi icin bir daha gorusmek istemedim. simdi sık sık konusup konusmadiklarini merak ediyorum. sormali miyim sizce ve nasil sorulur boyle bir sey

aynen böyle konuyu görmezden gelmeye devam et. Böyle bir şey sorulmaz, sorulmamalı.

önyargılı yaklasmadim ama arkadaş seçerken de dikkat ettigimiz şeyler vardir. kafalarin uyusmasi ortak noktalar gibi. öyle şeylerde uyusmadik ayrica onlarin da benden hoslanmadigini hissettim zaten. cok istesek gorusurduk ama birbirimize bayilmadigimiz için iki taraftan da böyle bir istek gelmedi :)

Bunlar sevgilinin arkadaşı

Yani sevgilinle onların ortak noktası var senin de sevgilinle ortak noktan var bir görüşte bu kişilerin size uymadığını nasıl anladınız

Sonuçta KPSS grubu ise sınav konuşulur ders konuşulur motivasyon konuşulur örnek soru atılır bundan rahatsızlık neden duydunuz

tam da yukarıdaki yoruma benzer bir yorum yazmaya gelmiştim. sizin erkek arkadaşınızla ortak noktanız var ki sevgilisiniz, onun kızlarla ortak noktası var ki iyi anlaşıyor. peki ön yargılı yaklaşmadıysanız sizin nasıl onlarla ortak noktanız hiç yok anlayamadım.
ikincisi görüşmelerine zaten bir şey demeyecekseniz, çok sık ve ya aralıklı olmasını neden bu kadar kafanıza taktınız. sıkta görüşmek görüşmektir, aralıklı da.
bence bir şey sormayın derim. ama siz bilirsiniz

Sadece 2 kız ve sevgilin mi var grupta?
Başka kişiler yok mu? Olur 5-6-10 vs kişilik bi grup anlarım da 3 kişilik 3 sene sonra kurulan grup ne yani

Ben böyle şeylerden hoşlanmam.
Ama karışmanı da doğru bulmuyorum. Çünkü he tamam der WhatsApp tan çıkar telegramda kurar grubu yapacağı varsa.

Bence karışmayın neden mi konuşmayacağı varsa da ilerde iyice kıymete biniyor

Sadece 2 kız ve sevgilin mi var grupta?
Başka kişiler yok mu? Olur 5-6-10 vs kişilik bi grup anlarım da 3 kişilik 3 sene sonra kurulan grup ne yani

Ben böyle şeylerden hoşlanmam.
Ama karışmanı da doğru bulmuyorum. Çünkü he tamam der WhatsApp tan çıkar telegramda kurar grubu yapacağı varsa.
bundan dolayı hoslanmadim ben de ama sinav için açtınız tabii ki sorun yok dedim.
fikir aldım bir sürü konuyu açmayı ben de düşünmüyorum :)
teşekkür ederim

Back
X