- Konu Sahibi KucukBocuk
ah ağzından bal damlıyo valla,
ama benim kocam bazen daha çok anasına aitmiş gibi duruyor. sarılasım gelmiyor.bilmiyorumkismile
:roflol:yeni evlimiz başlamış selzenişlere :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama benim kocam bazen daha çok anasına aitmiş gibi duruyor. sarılasım gelmiyor.bilmiyorumkismile
bak daha açık yazabilsem aynen bunları yazardım... budur işte hissettiğim...
hatta rahatsızlık ve rahatlık hissine kadar aynı şeyler... kafamçokkarıştı
bu ara aidiyetsizlik ilk defa duydum ama yazmakta da zorlandım -tatlicadiarzu-
he destek verdin yani anlaşıldı. evet evlilerde üzülebilir bilmiyorumkismileonu diyoz işte kı, hep bekarlar geldi dediler de :dilcikar:
sen de bunda yanılıyosun bence semem kaydirigubbakcemile3
hiç irdelemeyen dümdüz yaşayıp giden hiç antidepresana falan ihtiyaç duymaz
ama güçlü olayım, kimseden yardım almayayım, herkese yardım edeyim, hep vereyim, hep ince düşüneyim diyen günün birinde ben nerde yanlış yaptım illa ki der
insanlar o kadar alışır ki hep almaya, o insanın yardıma ihtiyacı var mı diye düşünmek kimsenin aklının ucundan geçmez...
ağlamayana meme vermiyolar bu dünyada boshayallersmile
onu diyoz işte kı, hep bekarlar geldi dediler de :dilcikar:
Ben sadece kendime aitmişim gibi hissediyorum. Başkasına ait olmak fikri beni irite ediyor, kızdırıyor, geriyor. Kendimle, kendi dünyamla, kendime olan köleliğimle ve bu dünyama çarpan, giren çıkan, dokunan insanlarla iyiyim ben.
ona sorsan kesinlikle bana ait, ama ben bi türlü tam anlamıyla bunu hissedemiyorum. ben onunumda o kiminhımm... bu akşam evde konuşun bakalım e düşünüyor aitlik konusunda bilmiyorumkismile
senide görcez bi kerem, kaynana yeni evliye mevliye bakmıyo kuzum bak geldi kuruldu eve:roflol:yeni evlimiz başlamış selzenişlere :roflol:
sen de bunda yanılıyosun bence semem kaydirigubbakcemile3
hiç irdelemeyen dümdüz yaşayıp giden hiç antidepresana falan ihtiyaç duymaz
ama güçlü olayım, kimseden yardım almayayım, herkese yardım edeyim, hep vereyim, hep ince düşüneyim diyen günün birinde ben nerde yanlış yaptım illa ki der
insanlar o kadar alışır ki hep almaya, o insanın yardıma ihtiyacı var mı diye düşünmek kimsenin aklının ucundan geçmez...
ağlamayana meme vermiyolar bu dünyada boshayallersmile
he destek verdin yani anlaşıldı. evet evlilerde üzülebilir bilmiyorumkismile
Burada bir kaç üyenin böyle güçlü yapısını hissediyordum ben, madem Lale Hn. itiraf etmişken söyleyeyim;
Lale Hanım ben böyle bir güçlü kabuk oluşturduğunuzu epeydir farketmiştim, anlaşılamama hissinizi hatta blog yazılarınızda giderdiğinizi düşünmüştüm,
Kolay gibi geliyor buraya topik açmak, ama bazılarımız için imkansızdır bu, en yakınlarına bile dertlenmekten içini dökmekten kaçınırken, gelip böyle bir platformda olumlu olumsuz her eleştirinin yapıldığı bir ortamda gidermek çok zor...
Kimimiz gururdan kimimiz anlaşılamamaktan kimimiz de derdimizin hallolmayacağından dile getirmeye çekiniyor işte... güçlü yapısını devreye sokup kendi üstesinden gelmeye çalışıyor...
Küçük Böcük sen bu kabuğunu şu topiği açarak bir anlamda kırdın aslında
işte size orta yol...
almayı da vermeyi de, sevmeyi de nefreti de, aidiyeti de aidiyetsizliği de abartmayın delikafadulden
Burada bir kaç üyenin böyle güçlü yapısını hissediyordum ben, madem Lale Hn. itiraf etmişken söyleyeyim;
Lale Hanım ben böyle bir güçlü kabuk oluşturduğunuzu epeydir farketmiştim, anlaşılamama hissinizi hatta blog yazılarınızda giderdiğinizi düşünmüştüm,
Kolay gibi geliyor buraya topik açmak, ama bazılarımız için imkansızdır bu, en yakınlarına bile dertlenmekten içini dökmekten kaçınırken, gelip böyle bir platformda olumlu olumsuz her eleştirinin yapıldığı bir ortamda gidermek çok zor...
Kimimiz gururdan kimimiz anlaşılamamaktan kimimiz de derdimizin hallolmayacağından dile getirmeye çekiniyor işte... güçlü yapısını devreye sokup kendi üstesinden gelmeye çalışıyor...
Küçük Böcük sen bu kabuğunu şu topiği açarak bir anlamda kırdın aslında
ona sorsan kesinlikle bana ait, ama ben bi türlü tam anlamıyla bunu hissedemiyorum. ben onunumda o kimin
senide görcez bi kerem, kaynana yeni evliye mevliye bakmıyo kuzum bak geldi kuruldu eve![]()
:teselli:
ben öyle düşünmüyorum çenem
hayatı dümdüz yaşayan insanlar önlerine çıkan hafif bir engelde ne olduklarını şaşırırlar
bilemezler nasıl başedeceklerini
yalnız şunu iyi bilirler karşılaştıkları sorunu etrafı ayağa kaldırarark yada cazgırlıkla çözerler
ama kendi başlarına bişey yapamazlar çünkü öğrenmemişlerdir nasıl olacağını
Burayı seviyorum ben bloglarımı da çok seviyorum..bayanssulusmile
Boşanma aşamasında buradan aldığım desteği asla inkar edemem..
Kabuk konusunda haklı olabilirsiniz.. Ama işte yaş 30'u geçti benden başka bir halt olmaz artık..Bu kadarım benhihoyyyt
Gençler dikkat etsin kendilerine,üzülmesinler hiç..:1hug:
:teselli:
ben öyle düşünmüyorum çenem
hayatı dümdüz yaşayan insanlar önlerine çıkan hafif bir engelde ne olduklarını şaşırırlar
bilemezler nasıl başedeceklerini
yalnız şunu iyi bilirler karşılaştıkları sorunu etrafı ayağa kaldırarark yada cazgırlıkla çözerler
ama kendi başlarına bişey yapamazlar çünkü öğrenmemişlerdir nasıl olacağını
Nerden buldun kız böyle bi konuyu?
Ayyy birine ait olduğum dönemler aklıma geldi de tüylerim tiken tiken oldu valla...
Burayı seviyorum ben bloglarımı da çok seviyorum..bayanssulusmile
Boşanma aşamasında buradan aldığım desteği asla inkar edemem..
Kabuk konusunda haklı olabilirsiniz.. Ama işte yaş 30'u geçti benden başka bir halt olmaz artık..Bu kadarım benhihoyyyt
Gençler dikkat etsin kendilerine,üzülmesinler hiç..:1hug:
kız bu laftan cinayet çıkar, demedi deme ohaoldumsmile
ben hep sahiplenilmeyi sevdim, sahiplenmeyide sevdim.Lale ablam sayılırsın ben 22 yaşındayım.
Ama ne aıleme,ne arkadaşlarıma nede x bır ınsana aıt olmak istemiyorum.
Bence bunun gençlık yada yaşlılıkla alakası yok yanlızca yaşanılanlar insana yön veriyor.Belki gencim ama ruhum yaşlandı benım benden bır halt olmaz gibi geliyor.
evet tatlım o da doğru ama dediğin gibi cazgırlıkla bilmem neyle bişey olmaz onlara
hep derler ya gamsız insanlar için hepimizi gömer, kendi yaşar diye, onu kastettim ben sositososito