bir şeye; bir yere; birine ait olmak...

Heeee vurdu başımıza ne edem?
Pazarda da satılmıyor ki bu meret..senağlama

:roflol::roflol::roflol:

ya ne bilim ben hayatımı boyle kurcalamam asla :roflol:
kafayı mı yedircem kendıme
birine ait olmak yok birine bağlanmak
hepimimz gönü bağıyla bağlı değil miyiz birlerine
bunu nie kurcalayıp başka konulara çekıyonuss:roflol:
dümdüz dimdirek yaşar giderim :roflol:

kanka bu kurcalamak değil
hayatı irdelemekk,
bazen kendini irdelemek,
bazende çevreni irdelemektirr :delphin:

:roflol::roflol::roflol:

kanka bu kurcalamak değil
hayatı irdelemekk,
bazen kendini irdelemek,
bazende çevreni irdelemektirr :delphin:

susun len başınıza iş mi arıyonus bak ben sağlıkçııım iyi bilirim boyle işleri
sonra gelırsınız antidepresan alır gidersiniz
ppopişinizede bende bir iğne ohh daha ne olsunzemuszemus
oturun oturduğunuz yerde
guclubacismile
yok hayatı irdelemek miş niye neden niçin_?
dimdirek yaşayın yaaa:lepi:
üzülceniz zman üzülür ağlayacağınz zamn alar güleceğinz varsada gülersniz:lepi:

size sezen abladan tepeden tırnağa kk yaralı parçasnı yolluyom ama ben değülüm:Saruboceq:
yıkılmadım ayaktayım uleynnn:lepi:

len ben o topikte değil yeni sevgili arayanlar topikine takılıom artık... şaşkın :mymeka:

len varya aha su topikte bir evlı hatun yok heee hep bekar
azgnılığnz başınıza vurdu laa zuahahahahahahaha:roflol::roflol::roflol:

yaa bu benim de dikkatimi çekti aslında... ben konuyu açarken sanıyordum ki evli bir arkadaş çıkıp ben kocama evime aitim der ben de oturur hüngür hüngür ağlarım diye bekliodum... :kedi:

kanka şu avatarını değiş çok uyus oluyom jelıbon mu ne olnar yiyesim gelıyyy:umursamaz:
başka bişi ko yaa

Eğer intıkam alabiliyorsan ne mutlu sana
Ben ıntıkam alamayacak kadar ınsanlara aıt değilim ve insanlarda bana.
Sadece dışarıdan ait olduğuma dair baskı yapıyorlar.Onların kurallarına uymak zorunda oldugumu hatırlatıyorlar.
İntıkam alabılıyorsan senden hala ümit var demektir.

Diyorum ya beni hiç karıştırmayalım uzun uzun anlatırım bir gün inşallah..
Şimdi bir girersek hiç çıkamayız benden..:roflol:

len ben o topikte değil yeni sevgili arayanlar topikine takılıom artık... şaşkın :mymeka:

yaa bu benim de dikkatimi çekti aslında... ben konuyu açarken sanıyordum ki evli bir arkadaş çıkıp ben kocama evime aitim der ben de oturur hüngür hüngür ağlarım diye bekliodum... :kedi:

gel ablan co nunlafına gel gelllzemuszemus

susun len başınıza iş mi arıyonus bak ben sağlıkçııım iyi bilirim boyle işleri
sonra gelırsınız antidepresan alır gidersiniz
ppopişinizede bende bir iğne ohh daha ne olsunzemuszemus
oturun oturduğunuz yerde
guclubacismile
yok hayatı irdelemek miş niye neden niçin_?
dimdirek yaşayın yaaa:lepi:
üzülceniz zman üzülür ağlayacağınz zamn alar güleceğinz varsada gülersniz:lepi:

bak işte bu konuda yanılıyorsun kuzumm :olmaz:
biz hayatı sorun etmekten bahsetmiyoruz, irdelemekten bahsediyoruzzz kaydirigubbakcemile
biz güçlü olupta herşeyi tekbaşına halledebilmekten, bunu gönüllü göğüslemekten bahsediyoruz
işte bu tip insanlarr antidepresanlara ihtiyaç duymazlar :hulya:
çünkü kendi kendilerinin psikoloğu olmayı başarmışlardır

ya ne bilim ben hayatımı boyle kurcalamam asla :roflol:
kafayı mı yedircem kendıme
birine ait olmak yok birine bağlanmak
hepimimz gönü bağıyla bağlı değil miyiz birlerine
bunu nie kurcalayıp başka konulara çekıyonuss:roflol:
dümdüz dimdirek yaşar giderim :roflol:

bi kitap okuyodum felsefeyle ilgili...ondan sanırım... ama sorgulamak lazım be yavrucum...
gel sen büyük sözü dinle kaydirigubbakcemile3

su aidiyetsizlik hissi sanirim seni rahatsiz eden..
ya bak soyle bisey var benim adam gibi dostum yok yani var da yok.. acikcasi evet onlar benim dostum ama ben derdimi gidip de birisine anlatip da cozum bulabilen biri degilim. ben onu kendim cozmeliyim. bu bakimdan yaklastigimda derdimi cozdurebilecegim paylasabilecegim bir dostum yok. acikcasi dostluklarin iceriginden ve o iki yapisik tiplerden oldum olasi da haz edemiyorum.. belki yuzlestigim cok fazla yamuk oldu ondandir.
ailem desem dertlerimle onlari uzmeye hakkim yokmus gibi geliyor. onlari da hayatimin icerisine cok dahil edemem ben..
okul arkadaslari felan ise eglenmeye felan guzel ama bir gunden bir gune birisine teklif edip de sunu yapalim diyemem.
sanki hayatlarina yukmus gibi ya da fazlaymisim ben olmasam da olurmus gibi hissediyorum surekli. sanirm bundan dolayi da arkadaslarmla cok fazla birsey yapamiyorum teklif gelirse degerlendiriyorm hesabi.
peki bundan rahatsizmiyim? aslinda bir yanim rahatsiz bir yanim degil.. disarda gordugum ya da br cok yerde karsilastigim iki kizin cok yakin olup canim balim kopugum diyerek dolasmalari yani bnu gordugumde hissettigim lan bi gunden bi gne soyle olamadim demem beni eksik hissettiriyor.
peki diger zamanlar? aslinda cok iyyim. bi kere alabildigine ozugurum. kimsede derdim sirrim birseyim yok kim hayatimdan cikarsa kendimi dipte sonda hissetmem..
yapi meselesi bence bu. ait olmamak hicbirseye bagli olmamak insani ozgur kiliyor. ruhun ozgurlukten yana ise dogru yoldasin bnce. kafani hic bulandirma..

bak daha açık yazabilsem aynen bunları yazardım... budur işte hissettiğim...
hatta rahatsızlık ve rahatlık hissine kadar aynı şeyler... kafamçokkarıştı

bu ara aidiyetsizlik ilk defa duydum ama yazmakta da zorlandım -tatlicadiarzu-

Sen kurcalama!
Biz kurcuklucaz işte!
Dünyanın dibini merak ediyoz işteaklinialirimsmile

küçük o daha ondan... :ecrin_bebek:

Sen neden ait değilsin kuzum?
Sarılsana kocacığına akşamları..
Onun koynuna ait olursun bak..:asigim:
ah ağzından bal damlıyo valla,
ama benim kocam bazen daha çok anasına aitmiş gibi duruyor. sarılasım gelmiyor.bilmiyorumkismile

biz hayatı sorun etmekten bahsetmiyoruz, irdelemekten bahsediyoruzzz kaydirigubbakcemile
biz güçlü olupta herşeyi tekbaşına halledebilmekten, bunu gönüllü göğüslemekten bahsediyoruz

sen de bunda yanılıyosun bence semem kaydirigubbakcemile3
hiç irdelemeyen dümdüz yaşayıp giden hiç antidepresana falan ihtiyaç duymaz
ama güçlü olayım, kimseden yardım almayayım, herkese yardım edeyim, hep vereyim, hep ince düşüneyim diyen günün birinde ben nerde yanlış yaptım illa ki der
insanlar o kadar alışır ki hep almaya, o insanın yardıma ihtiyacı var mı diye düşünmek kimsenin aklının ucundan geçmez...
ağlamayana meme vermiyolar bu dünyada boshayallersmile

Ben sadece kendime aitmişim gibi hissediyorum. Başkasına ait olmak fikri beni irite ediyor, kızdırıyor, geriyor. Kendimle, kendi dünyamla, kendime olan köleliğimle ve bu dünyama çarpan, giren çıkan, dokunan insanlarla iyiyim ben.

ah ağzından bal damlıyo valla,
ama benim kocam bazen daha çok anasına aitmiş gibi duruyor. sarılasım gelmiyor.bilmiyorumkismile

hımm... bu akşam evde konuşun bakalım e düşünüyor aitlik konusunda bilmiyorumkismile

sen de bunda yanılıyosun bence semem kaydirigubbakcemile3
hiç irdelemeyen dümdüz yaşayıp giden hiç antidepresana falan ihtiyaç duymaz
ama güçlü olayım, kimseden yardım almayayım, herkese yardım edeyim, hep vereyim, hep ince düşüneyim diyen günün birinde ben nerde yanlış yaptım illa ki der
insanlar o kadar alışır ki hep almaya, o insanın yardıma ihtiyacı var mı diye düşünmek kimsenin aklının ucundan geçmez...
ağlamayana meme vermiyolar bu dünyada boshayallersmile

sm jelibon şekerime de çenebazıma da katılıyorum...
ortayı bulsak ya bcılar hep beraber... kaydirigubbakcemile5

Back
X