ayyy böcüşüm teessüf ederim ablan hayırsızın birine demir atıp seni ihmal edivermişti ama geçti bebişim bayanssulusmilehayatımda teklifsiz arayabileceğim birkaç kişiden birisin sen senin içinde böyle tabi bu kaç kişiyiz birbirimizi severiz bilirsin alsanaalsanasmile
neyse dayak faslından sona zemuszemus şunu düşünüyorum ki 1,5 sene bekleme halahazırda dünya güzelisin sen be ne diyosun
Aile , eş ,falan fişman ait olmak güzel bi duygu olsa gerek evet ben hayat kırıklığı babında çok yaşayamadım bunları , aidiyet kurmak istediğim biri vardı sende biliyosun işte olmadı
nedir ne değildir mırıl mırıl düşündüm taşındım hatta kaşındım sizlerle paylaştım bunları burada & aramızda monacımla sana en mahrem olanlarını bile anlattım bundan gocunmuyorum hatta gurur duyuyorum iyiki varlar diyorum ...
Çenoşumunda dediği gibi kır şu koruma kalkanlarını ya vu kızım uzaydamıyız kalkan neyin kullanıyosun oksijen yeterli bacım hade bakimmm ( yok kıramam diyosan naniknanik itinayla kalkansavarım ) ara cenemi uçar gelir yanına ben gelirim (mona cadısı daha bana bile gelmedi ona güvenme derim laf aramızda :jeyyar:) sen çık gel ,ara ,atraksiyon neyin planla uymayan mona olsun :)))
ayy ne çok yazmışım çenebazın cenesi düşükte bana noluyosa bilmiyorumkismile
:kedi:

lmaz:mona okumasın son yazdıklarımı moderatör neyin bi yardımcı olun insana ya kk ya ait hissediyoruz sonuçta kafamçokkarıştı