- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
birşey almayarak kendine bakmayarak bence insan kendini eşinden soğtuyor . çoğu evli kadın çok bakımsız saç baş kötü . üstünde doğru düzgün kıyafet yok . yani ekonomi yapıcam diye kendine bakmamak saçma geliyor . bakımlı güzel olunca eşlerde daha iligli olur gibime geliyor . ama herkesde koca buldum salıyorum havasıvar sanki tabi bütün kadınlarda değil ...insan evlendikten sonra kendine daha çok bakmalı bakımlı temiz olmalı ..
valla arkadaşlarımdan biliyorum . bekarken bakımlı fit güzel olan arkadaşlarım evlendikten sonra çok değişti . bi kere kimse kilosuna dikkat etmiyor onuda geçtim üstleri başları yok doğru düzgün saç baş kötü beyazlar çıkmış yıpranmış saçlar .daha bir sürü şey sayarım .. yani olmaz ki ...neden para harcamak istemiyorum hep evime harcamak istiyorum birikim yapmak istiyorum iyi güzel de yani ne bileyim abartılıyor bazen ..tabi bekarken gibi her istediğini alamazsın belki ama insan kendine bir bütçe ayırmalı bence ..öyle mi dersiniz. sanki ben öyle oldum. daha önce farkında değildim şuanda farkına vardım. :S
valla arkadaşlarımdan biliyorum . bekarken bakımlı fit güzel olan arkadaşlarım evlendikten sonra çok değişti . bi kere kimse kilosuna dikkat etmiyor onuda geçtim üstleri başları yok doğru düzgün saç baş kötü beyazlar çıkmış yıpranmış saçlar .daha bir sürü şey sayarım .. yani olmaz ki ...neden para harcamak istemiyorum hep evime harcamak istiyorum birikim yapmak istiyorum iyi güzel de yani ne bileyim abartılıyor bazen ..tabi bekarken gibi her istediğini alamazsın belki ama insan kendine bir bütçe ayırmalı bence ..
o zaman tekrar barış ne duruyorsun ..kuaföre 15 günde bir mutlaka giderim kaş bıyık ağda için ama ben makyajı bıraktım. ojelerimle vedalaştım. ay cok mutusz oldum birden.
Ojelerle ben de vedalaşmıştım. Yeni evlendiğim dönem sürekli çıkarmak gerekiyordukuaföre 15 günde bir mutlaka giderim kaş bıyık ağda için ama ben makyajı bıraktım. ojelerimle vedalaştım. ay cok mutusz oldum birden.
Ojelerle ben de vedalaşmıştım. Yeni evlendiğim dönem sürekli çıkarmak gerekiyordu
Ben de çok bir şey almıyorum. 20li yaşlarda yeni işe giriyoruz. Tarz değiştirmek gerekiyor vs. Şimdi tarzım oturdu. Her ay 2 parça bile alsam yetiyor...
Tatlım farkındaysan bakımsızım demedim. Sadece alırken bin kez düşünüyorum dedim. Ben gayet bakımlı ve temizim.birşey almayarak kendine bakmayarak bence insan kendini eşinden soğtuyor . çoğu evli kadın çok bakımsız saç baş kötü . üstünde doğru düzgün kıyafet yok . yani ekonomi yapıcam diye kendine bakmamak saçma geliyor . bakımlı güzel olunca eşlerde daha iligli olur gibime geliyor . ama herkesde koca buldum salıyorum havasıvar sanki tabi bütün kadınlarda değil ...insan evlendikten sonra kendine daha çok bakmalı bakımlı temiz olmalı ..
Bende hergün farklı oje sürerdim :) şimdi sürmez oldum... Çünkü hergün malum duş almak gerekiyor :) hahahaa....Ojelerle ben de vedalaşmıştım. Yeni evlendiğim dönem sürekli çıkarmak gerekiyordu
Ben de çok bir şey almıyorum. 20li yaşlarda yeni işe giriyoruz. Tarz değiştirmek gerekiyor vs. Şimdi tarzım oturdu. Her ay 2 parça bile alsam yetiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?