- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Kaş bıyık bende çok takılırım kesinlşkle bir bayan buna çok dikkat etmeli. Saç Kaş bıyık tırnak temizliğikuaföre 15 günde bir mutlaka giderim kaş bıyık ağda için ama ben makyajı bıraktım. ojelerimle vedalaştım. ay cok mutusz oldum birden.
Öncelikle inşallah en kısa sürede iş bulursun canım :) söylediğin sözler o kadar mantıklı ki... Her spor yaptığımda kenara 5 lira atayım meselaben de böyle oldum. benimki maddi sıkıntılardan. işsizim şu an ondan ne ailemin ne sevgilimin parasıyla bir şey almak istemiyorum özellikle kıyafet vs gibi gerekli olmayan şeylerse.
bence ülkede pahalılık çok arttı, dolar 3.25 idi bi ara şimdi kaçtır bilmiyorum, ister istemez insan parası olsa bile gerekli görmediği şeyi almak istemez, bilinç altı bu, ileride kötü günler için tutma gibi bi his oluşuyodur içinizde. çok normal bence.
bir bankada güzel bir hesap açın vardır da zaten kesin, aylık atıyorum 200 lira kıyafet alışverişi limiti koyun kendinize, o zaman ihtiyacınız olan şeyi alırsınız sadece.
bir de ben mesela şey yapıyorum her spor yapışımda atıyorum 1 lira koyuyorum kenara, sonra o biriken parayla spor kıyafetleri spor sütyeni taytı vs alıyorum hem spor için motivasyon oluyor hem almak için, ama çok aşırı da alışveriş olmamış oluyor. dengeli oluyor yani.
belki başka şeylerde de öyle yapabilirsiniz mesela her verdiğiniz kilo için 10 lira koyun kenara, 5 kilo verince elbise alacağım vs diyin kendi kendinize, böylece bi taşla iki kuş olmuş olur.
Bence eşin için değil kendin için kendine güven için bakımlı olmalısın :) bende watsons dan falan alıyorum... İndirimleri yakalamaya çalışıyorum :) rossman da temizlik malzemeleri çok uygun evet.. Ordan alıyorum birkaç marka.. Onun dışında kıyafet alıl verişim de birkaç marka var sevdiğim bana uyan ordan alıyorum :) ama bazen alasım gelse bile elim gitmiyor :) bu neden anlayamıyorumEvliyim.Temiz ve bakımlı olmaya çok dikkat ederim .Evde full makyaj değil ama mutlaka bir siyah kalem çekerim ,deodorant parfüm eksik etmem .El alışınca pratik oluyorsun bakım fazla zaman almıyor .Kıyafet alışverişinde ise beğendiysem acımam alırım,kaliteli olmasına dikkat ederim.
Makyaj ve bakım malzemelerini ,deterjanlarımı rossmandan alırım çok hesaplı .Kadınların evlendikten sonra hele otuzdan sonra çok bakımsız olduklarını görüyorum ben de .Sadece eş için değil insan kendisi için de temiz ve bakımlı olmalı.
Ben çalışıyorum :) para yönünden sıkıntı yok çok şükürSiz calisiyor musunuz? yani ikiniDe mi calisiyorsunuz?
Bence eşin için değil kendin için kendine güven için bakımlı olmalısın :) bende watsons dan falan alıyorum... İndirimleri yakalamaya çalışıyorum :) rossman da temizlik malzemeleri çok uygun evet.. Ordan alıyorum birkaç marka.. Onun dışında kıyafet alıl verişim de birkaç marka var sevdiğim bana uyan ordan alıyorum :) ama bazen alasım gelse bile elim gitmiyor :) bu neden anlayamıyorum
Ben asla sıkıya gelemeyen bir insandım. Sorumluluk sahibi hiç olmamıştım hayatım boyunca. Çünkü hep ailemin yanında yaşadım. Ailemden ayrılınca kendi ayaklarım üzerinde durmaya başlayınca öğrendim :) evlilik büyüttü benikendi masraflarınızda kararsız evin masraflarında özgür davranıyorsanız artık sorumluluk sahibi olmuşsunuz tebrikler :)
siz veya eşiniz farketmez kim kazanırsa kazansın önce ortak giderler düşünülüyorsa şahane, tam tersi yapmanız zaten yanlış olurdu.
Çok alıl veriş yapma. Neyi düşün biliyor musun. Senin o kadar kıyafetin varken kıyafeti olmayan milyonlarca insan var. Paran varsa eğer canın kendine bir kıyafet almak istiyorsa. İhtiyacı olan birine alabilirsin. Tabi senin ihtiyacın yoksa.... Böyle böyle öğrendim bu durumu. Ama fazlası da zarar :) sonra benim gibi saplantı haline getirme...Keşke sizin gibi olabilsem,ben de çok alışveriş yapıp sonrasında pişman oluyorum.kendimi frenlemeyi öğrenemedim bir türlü
Alıp sonra da torbalar dolusu dağıtıyorum neyseki verilecek yerler çok ,tavsiyeni dikkate alıcağım umarım ben de işe yararÇok alıl veriş yapma. Neyi düşün biliyor musun. Senin o kadar kıyafetin varken kıyafeti olmayan milyonlarca insan var. Paran varsa eğer canın kendine bir kıyafet almak istiyorsa. İhtiyacı olan birine alabilirsin. Tabi senin ihtiyacın yoksa.... Böyle böyle öğrendim bu durumu. Ama fazlası da zarar :) sonra benim gibi saplantı haline getirme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?