- 7 Şubat 2019
- 60
- 13
- 3
- 31
- Konu Sahibi MerveCey94
-
Ben eskiden inanmazdım dakanıtlayacak bir sürü olay var . Nasıl etkiliyorlar ya o kötü enerjiyleBen kötü enerjiye çok inanıyorum o yüzden temkinli davranıyorum birine güzel bir şeyden bahsederken
Bilmiyorum ama anlattığım kişinin iyi niyetinden eminsem bir sorun olmuyor, bende çok deneyimledim o yüzden artık anlatmıyorum herkeseBen eskiden inanmazdım dakanıtlayacak bir sürü olay var . Nasıl etkiliyorlar ya o kötü enerjiyle?
İşte inanmazken herkeslere anlattım işi sevindirdik biçimde sonra bölüm müdürü aradı Merve senin alım işlemlerini başlattık ama şöyle problem çıktıCıks yaşamadık. Siz birilerine anlatınca başınıza kötü bir şey geleceğine inandığınız için başınıza kötü şeyler geliyor.
Benim iş konusunda gerçekten problem çıkıyor somut kanıtlarım da var :)buyusu bozuluyor gibi geliyor banada :) sadece cok yakinima anlatirim :) haricinde bise anlatmam, burda cenem dusuyor benim:)
İşte inanmazken herkeslere anlattım işi sevindirdik biçimde sonra bölüm müdürü aradı Merve senin alım işlemlerini başlattık ama şöyle problem çıktımesela ne zaman işlerimi de anlatsam problem çıkmış sonra iş yerini kötülemeye başlayınca ben çevreme işlerim de rast gitti. Bende inanmıyordum da son işime geçen ay kimselere söylemeden başvurdum tak diye başlattılar :)
Çözüm bulalım maksatDiyelim ki bende aynı şeyi yaşıyorum. Ee? Birlik olup selenayı mı çağırıcaz napcaz yani?
anlatma o zaman..ne demis atalar; nazar deveyi kazana, insani mezara sokar...yani bu kadar etkili birsey senin isinin uzerindede etki ediyor olabilirBenim iş konusunda gerçekten problem çıkıyor somut kanıtlarım da var :)
İşte keşke saçma olsa da gerçek olmasaBuna inanmak istiyorsanız inanın ve ona göre davranın ama nereden tutarsak tutalım saçma bence biraz.
İş ortamım çok iyi dedik müdür değişti, işimden çok memnunum dedim iş tanımım değişti sonra kimseye söylemeden iş değiştirdim :) hani soruyorlar Merve neredesin napıyorsun diye söyleyince sonuç buanlatma o zaman..ne demis atalar; nazar deveyi kazana, insani mezara sokar...yani bu kadar etkili birsey senin isinin uzerindede etki ediyor olabilir
İşte keşke saçma olsa da gerçek olmasa
ben ne zaman bi dizi izlemeye baslasam yayindan kalkar:) esim derki: masallah dedigin 3 gun yasamiyor :)) hahahaİş ortamım çok iyi dedik müdür değişti, işimden çok memnunum dedim iş tanımım değişti sonra kimseye söylemeden iş değiştirdim :) hani soruyorlar Merve neredesin napıyorsun diye söyleyince sonuç bu
Aynen öyle:) Herkese yaydım maaşına dek söyledim.Sözleşme yapacağız gelin dediler gittim yapamadan döndüm.Başka bir iş için söylemedim kimseye ve oldu.Herkese merhaba !! Ben batıl inançlı mıyım bilmiyorum ama ben bir işi ailem dışında birilerine anlatınca problem çıkıyor, mesela ilk işime girmeden önce tüm çevreye yaydım sevinçten sonra aksaklık çıktı 6 ay sonra başlattılar bir ay sonra iken. İkinci işimi kimseler söylemeden başvurdum gittim tak diye alındım. Bunun benzeri birkaç durum daha var sizde böyle şeyler yaşadınız mı ben mi kuruntu yapıyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?