Bir şeyi birilerine anlatınca problem çıkması :)

aynı ben ya nolucak böyle bilmiyorum o kadar çok şey var ki anlattığın gibi, özellikle iş mevzularinda şimdi yazmaya üşendim. ömrüm boyunca çektim bu nazar illetinden. özellikle belli başlı kişiler var. onlara anlatmadan giriştigim her işte istediğim gibi ilerledim. sabah akşam nas Felak okuya okuya. millet yediği içtiği her anını çarşaf çarşaf paylaşıyor bir şey olmuyor, ben instagrama sevdiğim bir arkadaşımla fotoğraf koyuyorum hemen aramız bozuluyor. Bir değil, iki değil bu sürekli böyle. artık paylaşım yapmıyorum bıktım. tavsiyesi olan varsa takipteyim.

Bunun açıklaması bilim tarafında şöyle, insan hayal kurar ve kendine hedefler koyar. Eğer hedefleri birine anlatmamışsan daha çok çalışırsın gerçekleştirmek için; anlattığında, somuta döktüğünde işin bir kısmını gerçekleştirdiğini düşünürmüş beyin. O nedenle büyüsü bozuluyor kısmı beynimizin evet birazını hallettin artık önceki gibi hırsla çalışmana gerek yok demesi.
O nedenle gerçekten başarmak istediğiniz bir şey varsa kendi içinizde halletmeye çalışmanız sizi daha hızlı başarıya götürür.

Bende cok inanırım kötü enerjiye+ kem göze
O yuzden pek kimseye anlatmam olmasını istedigim şeyi

Benim de en çok gezme planını anlatırsam bir aksilik mutlaka çıkıyor.Son zamanlarda kimseye bahsetmeden geziyorum.Nazar ,çekememezlik oluyor bence de.

Ben genelde ailem de dahil kimseyle paylaşmıyorum ,eşimle konuşup ayarlarız çoğu zaman biçok şeyi. Sonra olumlu olumsuz yorumları duymak zul geliyor çoğu zaman.

Yoo kuruntu yapmıyorsunuz,batıl inanç da değil bence.kötü enerji de diyebiliriz nazar da kötü niyet de.benim her isim bu şekilde çünkü.en ufak bir tatile bile gidecek olsam iki günlüğüne,söylediğim an bir sorun çıkıyor.

Aynı durumlar bendede vardı. Nasıl çözdtiz bilmiyorum yardım lazım :)

Bende anlamadım ki bana da çok oluyor yani şu durumda ne olacak mesela hoşlandığımız veya sevdiğimiz kişiyi başkasına anlatınca da istisnasız sorun çıkıyor; ama millet bir sürü fotoğraf filan paylaşıyor hiç bir yerde sorun çıkmıyor anlamadım.

Sorun dile dökmekte bence.fotoğrafta falan bişey olmuyor bende.

Sorun dile dökmekte bence.fotoğrafta falan bişey olmuyor bende.
Allah allah çok ilginç dediğiniz gibi olabilir.
Sürekli aynı şeyler olunca yıldım iş yerim çok kötü diyorum insanlara artık veya soranlara sana ne diyorum , kuzenim var benden küçül ona ne zaman güzel bişi desem mesela o hafta patlıyor bende onla işetiiimi kestim kalbinden ne geçiriyorsa

Bir söz okumuştum tam hatirlamiyorum kimin söylediğini;
Hedeflerinizi cok paylasirsaniz gerceklestirme oraniniz okadar düşer ...

Kötü niyetli olmasına gerek yok güzelliklerle dese bile etkileniyor belki farkında olmadan nefsi kalıyor öyle derler:)bende artık her konuda kötü gidiyor diyorum.eşim benim tam tersim.çok saf ve iyi niyetli herkese herseyi anlatır.şimdi onu düzeltmeye çalışıyorum.benim böyle yeni 2 telefonum gitti,is imkanların vardı olmadı,sınava hazırlandim kötü geçti,eşimle iyiyim dersem kavga ediyoruz,arkadaşımla aram çok iyi dedim 1 sene konuşmadık,balık besledik kazanç oluyor bize dedik ertesi günü hepsi birden öldü:) yani daha bir sürü sayabilirim.gerçekten çok tuhaf farklı bir durum ama var da böyle bişey işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…