- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evt ben hayirli sekilde olsun diyorum Hayirsiz olsada olsun diyorim hatta.Sevginiz bitti mi peki şuanTam olarak buna inanmiyorumda, dogru sekilde ve hayirli sekilde olmasini istemeyi unutuyoruz galiba...
Cok istedim eski esimle evlenmeyi, cok sevmistim. Sanirim hayatimda ona sahip olmaktan daha cok hicbirseyi istememisimdir. Sonunda olduda. Ama biyerlerde biseyi yanlis istemisim, yada hayirli olmasi konusunda biraz hatali dua etmisim demisimdir bazen. Allah duami kabul etti evet, onu bana verdi, ama duami eksik etmisim sanirim ki hayirli olan kisi degilmis omrumede ahiretimede, ki bitti. Cunku sonrasindada 'bana dogru karari, hem omrume hem ahiretime hayirli olan seyi yapma gucu ve kuvveti ver Allahim' diye dua ettigimde, ondan vazgecme gucude verdi.
Bekliyorum hayirlisiini ama kafama takilmiyo da degil.Okadar cok seyi takiyorum ki.kendi kendimin psikolojisini bozdum sanirimDaha konunu okudum hemen bir üye sormuş ne gibi şeyler diye dedim içimden kesin sevgilisi
Kız sen hala o davada mısın?
Bir de hayatta kazanma yolları filan vardır onu bilmek gerek oldurursun bazı istediklerini filan uzun vadede
Kısa vadede hemen gerçekleşmez ne yazık ki...
Evet hersey icin bu boyle.su akar yolunu bulurmus derler oluruna birakmak galiba en iyisiuzun süre çocuğu olmayanlar insanlar da hep derler "ne zaman stres yapmayı bıraktım, aklımdan çıktı; o zaman çocuğum oldu" diye
istemekle stresle negatif enerjiyle bir alakası var mı bilmiyorum ama çoğu zaman duyuyoruz böyle şeyleri. neden olmasın?
katılmıyorumBir şeyi ne kadar çok istersek okadar olmazmış.Var mı sizce böyle birşey.Çok istedigim şeyler olmuyo kafaya çok takmaktan mı acaba?
Akisina birakip takmamak sanirim en iyisiBence doğru bi tespit yaşayarak vardım bu tanıya
Bence kesınlıkle var. Yıllardır iş arıyorum (altı yıl gıbı koca bır zaman) . Buldum tamam dıyorum cok kısa suruyor. Neyı nerde yanlıs yapıyorum hala cozebılmıs degılm. Kafayı yemek uzereyım.Bir şeyi ne kadar çok istersek okadar olmazmış.Var mı sizce böyle birşey.Çok istedigim şeyler olmuyo kafaya çok takmaktan mı acaba?
Bana da dua et lutfen.. O kadar ıhtıyacım varkı.Tam aksine; bir işin olmasını ne kadar yürekten istediysem, Rabbim kat be kat fazlasını verdi çok şükür.
Ettiğim tüm isyanlara tövbe edip duaya sığındığımda; huzuru buldum ve hayallerime kavuştum... Sonsuz defa şükür olsun bugünlerimize!
Günaydın.Bana da dua et lutfen.. O kadar ıhtıyacım varkı.
Anlatmama zamanlar yetmez.
Tesekkur ederım gonul dostu..Günaydın.
Ederim merak etme.
Zaten ben hep dualarıma herkesi katarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?