Bir şeyi ne kadar istersek?

Evt ben hayirli sekilde olsun diyorum Hayirsiz olsada olsun diyorim hatta.Sevginiz bitti mi peki şuan

Bekliyorum hayirlisiini ama kafama takilmiyo da degil.Okadar cok seyi takiyorum ki.kendi kendimin psikolojisini bozdum sanirim

uzun süre çocuğu olmayanlar insanlar da hep derler "ne zaman stres yapmayı bıraktım, aklımdan çıktı; o zaman çocuğum oldu" diye
istemekle stresle negatif enerjiyle bir alakası var mı bilmiyorum ama çoğu zaman duyuyoruz böyle şeyleri. neden olmasın?

Evet hersey icin bu boyle.su akar yolunu bulurmus derler oluruna birakmak galiba en iyisi

Bir şeyi ne kadar çok istersek okadar olmazmış.Var mı sizce böyle birşey.Çok istedigim şeyler olmuyo kafaya çok takmaktan mı acaba?
katılmıyorum
birkaç şeyi çok isteyip duaları çok edip ve aynı zamanda çok çalıştım oldu
inşallah senin de olur
ha bu arada tam da istediğim gibi mi oldu hayır ama istediğimden iyi oldu o ayrı...dua ve çalışmak hepsine iyi geliyor
tabi hayat bu sonra o dertler gidiyor başka dertler geliyor hayat hiçbir zaman mükemmel olamıyor

Bir şeyi ne kadar çok istersek okadar olmazmış.Var mı sizce böyle birşey.Çok istedigim şeyler olmuyo kafaya çok takmaktan mı acaba?
Bence kesınlıkle var. Yıllardır iş arıyorum (altı yıl gıbı koca bır zaman) . Buldum tamam dıyorum cok kısa suruyor. Neyı nerde yanlıs yapıyorum hala cozebılmıs degılm. Kafayı yemek uzereyım.
Belkı sabrederken yanlıs yapıyoruz.
Belkı Allah tan ıstemeyı bılmıyoruz...

Bana da dua et lutfen.. O kadar ıhtıyacım varkı.
Anlatmama zamanlar yetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…