Bir şeyler eksikse..?

Yaşlar kaç? Ya size çok aşıksa yanınızda kasıyor olabilir mi? ya da kafası mı çok meşgul?

Bilmiyorum valla; çok konuşan erkek kadar bana itici gelen başka bişey yok, o yüzden sanırım sessizlik o kadar rahatsız etmiyor.

Beraber gezmek, yeni yerler görmek, yeni şeyler keşfetmek hep ilişkiye dinamizm katar...ama adamı entellektüel olarak denginiz bulmuyor ve bundan rahatsız oluyorsanız, o biraz sıkıntı.

Ben izlerim de okurum da. O ikisini de yapmaz yoğunluktan.

ayrıl.

eski konularına baktım daha yaşlar 20.
konuşacak bişey bulamıyor olmanız imkansız.
sevgi yok aşk yok demek ki.
hele bi de kıskançlık var. bu yaşlar geri gelmeyecek. boşa tüketme.

Konuşacak şey nasıl biter ya? Hayatınıza yeni bir şeyler sokarsanız, sürekli aynı rutine saplanmazsanız, konuşacak şey mutlaka bulursunuz. Eşimle 10 yıldır birlikteyiz, hala her akşam oturup bir şeyler konuşabiliyoruz. Ya o gün işler yüzünden olan bitenleri, ya izlediğimiz bir dizi ya da film hakkında, ya arkadaşlarımızı, ya da birlikte oynadığımız bilgisayar oyunlarını, sonra kızımız hakkında, ya da hamilelik, mesela hafta sonu yine kampa gideceğiz, onu planlıyoruz bu hafta... Geçen hafta sonu bir müzeye, sonra bir parka yürüyüşe gittik, bunlardan bahsediyoruz... Minicik bir hamak aldık, ağaç görünce bağlıyoruz, eğleniyoruz... vs. Öyle oturup sürekli devlet meselesi konuşur gibi ciddi şeyler konuşmaya da gerek yok. O kadar zor değil konuşmak, ortak paylaşımlarınız olsun yeter ki...

Ben elin tanımadığım adamlarıyla bile konuşacak birşeyler buluyorum. Sevgilimi düşünemiyorum bile:KK69::KK69:

Back
X