- 13 Aralık 2016
- 744
- 229
- 103
- Konu Sahibi Cesur_lotus
-
Birşeyler yoktu ama normal değildi herkes eşini tanır 15 senelik evlilik kocam hayatta bir kadınla yürümez hele ki evin yakini boşluğuna denk geldi yada içgüdüsel.Yani şimdi bu yürüdüğü kızla arasında bişey varmiydi?yoksa sadece bı yeremi gidiyorlardı?Astrolojiden felan pek anlamam ama sadece buna dayanipyta olay cikardiysaniz psikolojik destek almanız gerekiyor.He aralarında bişey vardiysa o zaman hissettiginiz normal zaten güven bir kere zedelenirse hep birşeyler ararsınız.
Adam seni istemiyor sen ne anlatıyorsun.Merhaba arkadaşlar Ben size şimdi bir şey danışacağım. Uzun zamandır astroloji tarotla ilgileniyorum eğitimler aldım. Harita okumayı biliyorum yani. 2022 yıli eşimin eşimin karmik eş evlilik döngüsüydü Ben de o dönem bunu bildiğim için biraz takip ettim. Yerinde 4-5 tane bayan çalışıyor Bir tanesi ile onu yürürken gördüm kendinden 16 yaş falan küçüktür.
Ben tabii ki olay çıkarttım iki sene burnundan getirdim. Eşim elinden geleni yaptı aslında bilmiyorum öyle diyor yaptım diyor mesela hiç iletişim kurmadı söylediğine göre.servis güzergahını değiştirdi falan...
Ben kuruntulu bir hale geldim,iyi olsaktanhep sorguladım.eşim de artık bana bağırmaya hakaret etmeye küsmeye başladı.
Şİmdi sene 2025 ,ben bu 3 senede asagiladim ve asagilandim.karilik kocaligi bitirdik. Birbirimize düşman gibi davranıyorduk.cocuklarla ikimiz ayrı ayrı iyi ama o ve ben berbat !
Ben 36 o 46 yaşında ben daha bireysel o daha toplumsal biri.2 çocuğumuz var.ben kendi hobileri heveslerine zaman ayıran biriyim.başak burcuyum.
NE zaman konuşmaya çalışsam çözelim ben genç bir kadınım rahatsız oluyorum böyle aylarca benden uzak durmandan desem sen kadın değilsin sen sanki çok mu istiyon sen bu hale getirdin gibi sürekli ama aylarca hergun sürekli sadece suçluyor.gecen zamana mutsuzluga yazık değil mi?
Ben manipulasyona mi uğruyorum?
Bosanalim dedi.
Ama sonra sana hiç birşey vermem de dedi.
Korkutuluyor muyum?
Ben onu yaşamaktan bezdirmişim.
Sizce ne yapmali? Adam haklı mi?
Ben astrolojiyi nasıl birakicam?
İş çıkışı servisten eveNereye yürüyorlardı?
Sırf anlamadığım bir döngüde diye takip ettiniz ve yürüyor diye olay mu çıkarttınız hiçbir şey anlamadım.
Nerden nereye ve niçin yürüyorlardı?
Nereden bu kanıya vardınızAdam seni istemiyor sen ne anlatıyorsun.
Bu arada yeminler ettiği bir şey yok dedi muhakkak yok. İş arkadaşı olabilecek yaşıt da değil yani 16 yaş falan kendinden küçük bir bayan. Ben astroloji'ye dayanarak vesveseden yaptım üzerine gitmelerim oldu.Nereye yürüyorlardı?
Sırf anlamadığım bir döngüde diye takip ettiniz ve yürüyor diye olay mu çıkarttınız hiçbir şey anlamadım.
Nerden nereye ve niçin yürüyorlardı?
Beraber yürüyorlardı derken? Onun dışında bir şey gördünüz mü? Özel mesajlaşma, sarılma, samimi hareketler vs ?Bir tanesi ile onu yürürken gördüm kendinden 16 yaş falan küçüktür.
Ben tabii ki olay çıkarttım iki sene burnundan getirdim.
Ortada sevgi, saygı, güven hiçbir şey kalmamış.ben bu 3 senede asagiladim ve asagilandim.karilik kocaligi bitirdik. Birbirimize düşman gibi davranıyorduk.
Sizden 10 yaş büyük olan eşinizi o kadar fazla şımartmışsınız ki kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor. Sizi sürekli suçlayıp aşağılayarak manipüle ediyor. Boşanmaktan başka çareniz yok.sen kadın değilsin sen sanki çok mu istiyon sen bu hale getirdin gibi sürekli ama aylarca hergun sürekli sadece
Öyle mi düşünüyorsunuz peki size bir şey soracağım nasıl dayanıyor bu kadar uzun süre bir kadından eşinden ne bileyim alıştığın evlilik hayatından Uzak kalmayaAdamı değil once astrolojiyi bırakırsanız sorun düzelir gibi sanki
Siz varamadınız mı?Kabullenmek mi istemiyorsunuz?Neden benden uzak duruyorsun dediğinizde adam sen kadın mısın demiş ya.Boşanalım demiş.Daha ne desinNereden bu kanıya vardınız
İş çıkışı servisten birlikte inip yürüdüler.İki tane çocuk var boşanın demek istemiyorum. Yürürken gördüm dediniz iş saati dışında mı yoksa öğle yemeğine giderken falan mı? 3 senedir o şeyin kavgasını mı yapıyorsunuz?
Size uzak davranıyorsa boşanalım diyorsa başka biri olabilir.
Sürekli erkeklerle çalıştığı bir iş yerinde kadın istihdamı diye 4-5 tane kız almışlar hemen 2 hafta birisiylile yürümeye başlaması normal gelmedi bana. Hani belki yaşıt yaşıtını olsa neyse de ne bileyim yanında çocuk gibi duran biriyle ve hiç karakteri öyle değildirEşiniz kendinden 16 yaş küçük bi iş arkadaşıyla öylesine yürüdü diye 2 sene olay mı çıkarttınız? Kusura bakmayın ama sizin devreler yanmış, eşim astroloji böyle diyor diyip beni takip etse ve saçma sapan olay çıkarsa kapı önüne koyarım onu.
O sözleri ben çok çirkin davrandığım için söyledi.Siz varamadınız mı?Kabullenmek mi istemiyorsunuz?Neden benden uzak duruyorsun dediğinizde adam sen kadın mısın demiş ya.Boşanalım demiş.Daha ne desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?