Bir şeyler koptu gitti

Ağırlık yerine biraz daha esnemeye yönelik sporlar yapmanız daha iyi olur bence yumuşamanız açısından pilates yoga gibi.Ben de iki günde bir duş alsam da her gün mutlaka vücudumu yıkayıp lavantalı tuzla peeling yapıyorum kendime.Bebeğim öğle uykusuna yattığında hemen makyaj saç yapar güzel dar elbiseler giyerim.Evde hafif topuklu terlik kullanıyorum.Bunları kendimi iyi hissetmek için yapıyorum kimse için değil.Bakım ve spor yapmanız çok hoş zaten hem de 15 senedir.Ama sizin yumuşamanız lazım.Ve bence aynaya baktığınızda iç çamaşırından tut üstünüze kadar kendinizi of be ne hatunum demeniz lazım.Bu enerji hem size iyi gelir hem dışarı yayılır.

Eşiniz haksız mı sizce?
Hatırladığım konularınızın çoğunda gerçek bir adım atmaya çekinen, yapmadıklarını eşine bağlayan, sadece sızlanan bir kadın var.
Spor eğitimleri aldığınızda hemen sosyal medyaya yönelmek yerine ufaktan başladığınız salon eğitmenliğine devam etseydiniz. Orada da işin kolayına kaçma istemişsiniz aslında. Siz bir yerde şekilde sebat gösterseydiniz eşinizin yaklaşımı da farklı olabilirdi.
15 yılda kendinize iş konusunda bir yol bulabilirmişsiniz. Bulmamışsınız. Sosyal değilim demişsiniz evde, kendi kendinize takılmak kolay gelmiş.

Şimdi de farklı mücadeleler yerine eşimle iyi olayım, evliliğim var olan düzenim devam etsin derdindesiniz yine. Konforunuzdan ödün vermek istemiyorsunuz. Boşanmak istememe ayrı bir mesele siz başka adımlar atmak istemediğinizden evli kalma derdindesiniz.

Bu arada eşinizde normal değil. Gerçekten boşanmak istiyorsa size hakaret etmek kötü davranmak yerine, düzgünce konuşup, çocukları gözetecek bir boşanma planıyla hayatınızdan çıkar. Bir erkek gitmek isterse gider. 2 yıldır öfke kusup, aynı yerde kalmasının bir anlamı yok.

Son düzenleme:
15 yıldır iş aramıyorum ki biz iyiydik son 4 seneye kadar

Nasıl bir konfor denirse buna sürekli küsen bir eş sadece çocukları ile ilgili baba ve anne maddi konfor olabilir sadece o da gerçekten kısıtlı düşündüğümüz gibi değil

Şekerim ben derim göz var nizam var zaten görüyorum kendimi de. Hani dişil dişin bir kadın değilim. Bu arada çocuklarım da küçük değil yani evde süslenip kocamı bekleyecek kadar. Normal günlük kıyafetler eşofman giyiyorum işte

15 yıldır iş aramıyorum ki biz iyiydik son 4 seneye kadar
Eski konularınıza da baktım 2019 da da evliliğinizdeki sorunlardan bahsetmişsiniz.
O konuya bakılırsa sorunun asıl kaynağı da sizsiniz, sizin eşinize karşı tavırlarınız. O kadar yılın sorunları da kolay kolay çözülmez. Eşimizin öfkesi de bir olay değil yılların birikimi.

Ya o sırada kocan ne yapıyor sanki Allah aşkına? Tertemiz sporunu bile aksatmayan üstelik eşinden kac yaş küçük bir kadınsın o ne yapıyor sanki senin için? Bunu sadece dış görünüş dişilik konusu için söylüyorum. Özelden de konuştuk durumun bunlarla alakası yok

Kiz sen ne ajanlık yapiyon ama Adalet suç suçlu bu şekilde olmaz,patolojik adalet olur bu.kim neyi neden hangi zihniyetle yaptığı çok oenmli

Diyorum ya o şuan 36 yaşında olsaydı İnan ki eskiden ben haksiz bile olsam dayanamaz gelirdi ,şimdi doymuş olabilir libidosu azaldığı için eskisi kadar aklına seks gelmiyor olabilir ,ama bu çok bencilce değil mi

Bu arada işkinlendiğim bir şey var, her hafta sonu akrabalarının yanına gidiyor kahvede falan takılıyorlar genelde düğünde oluyor o da düğüne de gidiyor. Acaba öyle yakın çevresinden falan birini bulmuş olabilir mi ne dersiniz kızlar ben kotumserim biraz ya

Niye ayıp mı süslenmeniz çocuklar küçük olmasa ne olacak sanki

Niye düğüne tek gidiyor sizi götürmüyor

Kiz sen ne ajanlık yapiyon ama Adalet suç suçlu bu şekilde olmaz,patolojik adalet olur bu.kim neyi neden hangi zihniyetle yaptığı çok oenmli
Ajanlık falan değil yaptığım da. Evliliğinizin yıllardır nasıl olduğunu bilmeden yorumların aslında size hiç faydası yok. Biraz içinizi dökmüş olursunuz o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…