Bir şeyler koptu gitti

Nasıl birakicam
Yani astroloji, merkür retrosu vs sosyal medyada konuşurken eğlenceli tamam da, gerçek hayatta bunlarla ilgilenen kişilere gülüyoruz biz ya. Çok yakınım bi ara kafayı takmıştı, sekizinci ev, beşinci ev vs vs bişeyler diyordu, herkes gülüyordu arkasından

Gerçekten mi,bende aynı sekildeyim habire ev kovaliyorum

Nasıl kurtulabilirim bu bataklıktan bilmiyorum, terapi başladım ama çok yavaş ilerliycek gibi duruyor.neler yapabilirim çocuklarımda var ama ben hep evdeyim ve yalnızım.
Bence direkt psikiyatristle görüşün ilaç başlasınlar. Bazı antidepresanlar bilgisayar, kumar vb bağımlılıklarda etkili bu da o tarz bir duruma benziyor

Karmik döngüsü siz olmuşsunuz Ben de inanırım da astroloji bilip, kendinde çalışıp astrolojiyi tersine çevireceksin. Siz gidip direkt kendinizde uygulamışsınız.

Nasıl kurtulabilirim bu bataklıktan bilmiyorum, terapi başladım ama çok yavaş ilerliycek gibi duruyor.neler yapabilirim çocuklarımda var ama ben hep evdeyim ve yalnızım.
Çocuklarla ilgilenin, kitap okuyun, dizifilm izleyin, örgü örün. Komşularla, çocukların okul arkadaşlarının velileriyle buluşun

Abla sence doğru çıktı mı bu karmik meselesi? Var mı cidden böyle bir şey

Konu dini meseleye dönüp ban yemeyeyim diye uzatmak istemiyorum ama gaybi yalnız Allah bilir konu ya bizle kafa buluyor yada gerçeklik algısını yitirmiş astroloji diye diye
Gerçeklik algısı yitirdim evet hatta ne zaman coxuklarimla gezmelere gitsem kendime geliyorum uyuyabiliyorum.ama evdeysem sabahlara kadar astrolojiye ilgileniyorum

Kızlar partneri yada eşi 45-50 yaş arası olan varsa bir fikir olur bilgi verebilir mi? Bu adam 6 ay cinsellik yaşamadan nasıl duruyor? Ben zaten terapiye başladım,süreç yavaş ilerliycek gibi duruyor onunda üroloğa gitmesi gerekmiyor mu? Ben 36 yaşında bakire gibi takılıyorum.

Elinizde degil suan anlayabiliyorum ama bakin kendinizde farketmissiniz durumu disardan gorebiliyorsunuz. Bence gercekten bir destek alin psikologtan evliliginizden ziyade kendiniz ve cocuklariniz icin. Esinizle olan durum belki duzelir belki duzelmez ama bu kuruntular sizi yiyip bitirir allah korusun cocuklar bile etkilenir

Anlıyorum başladım terapiye,sadece yavaş ilerliycek gibi duruyor

Kızlar partneri yada eşi 45-50 yaş arası olan varsa bir fikir olur bilgi verebilir mi? Bu adam 6 ay cinsellik yaşamadan nasıl duruyor? Ben zaten terapiye başladım,süreç yavaş ilerliycek gibi duruyor onunda üroloğa gitmesi gerekmiyor mu? Ben 36 yaşında bakire gibi takılıyorum.

Keşke para kazansan.
Sen var olan hayatını kaybetmişsin geleceği görme sanatıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…