- 29 Mayıs 2013
- 3.364
- 5.736
- 358
- Konu Sahibi Cesur_lotus
-
Çünkü hem eşinizi hem karşı tarafı çok kötü bir zan altında bırakmışınız. İş arkadaşları aynı yöne gideceklerse tabiiki de birlikte yürüyebilirler.Neden böyle dediniz
Herkes beni haksız buluyor.bu haksızlıkla nasıl bosanayimBoşanın da adam kafasını dinlesin. Sizin gerçeklikle bağınız kopmuş
Astrolojiden etkilendim günde 8 saat astrolojiye ugrasiyorumÇünkü hem eşinizi hem karşı tarafı çok kötü bir zan altında bırakmışınız. İş arkadaşları aynı yöne gideceklerse tabiiki de birlikte yürüyebilirler.
Bu yakıştırmayı yapmanız hiç hoş değil.
Astrolojiden çok etkilendim günde 8 saat uğraşıyorumHerkes beni haksız buluyor.bu haksızlıkla nasıl bosanayim
Haksız olduğunuz için boşanacaksınız zaten. Kocanız kafasında bitirmiş zaten bu ilişkiyiHerkes beni haksız buluyor.bu haksızlıkla nasıl bosanayim
Ee uğraşmayın.Astrolojiden çok etkilendim günde 8 saat uğraşıyorum
Neden öyle düşündünüz ,astroloji bir şekilde geleceği görme sanatı.bir sürü astrolog var paralar kazananbence önce doktora gidin
ağır psikolojik sorunlarınız var zira
Olmuyor işte yapamıyorumEe uğraşmayın.
Kafasında bitirdiğini nerden anladinizHaksız olduğunuz için boşanacaksınız zaten. Kocanız kafasında bitirmiş zaten bu ilişkiyi
Siz anlamadınız mı?Kafasında bitirdiğini nerden anladiniz
Şaka mısınız? Kaç kişi yazdı size hala asteoloji diyorsunuzNeden öyle düşündünüz ,astroloji bir şekilde geleceği görme sanatı.bir sürü astrolog var paralar kazanan
sizinki sosyal hayatınıza zarar vermişNeden öyle düşündünüz ,astroloji bir şekilde geleceği görme sanatı.bir sürü astrolog var paralar kazanan
Geleceği görmek mi ? Astroloji uzmanı olanlar geleceği görüyorsa neden mükemmel bir hayatları yok o zaman ?Neden öyle düşündünüz ,astroloji bir şekilde geleceği görme sanatı.bir sürü astrolog var paralar kazanan
Gerçekten de günlük 8 saatinizi astrolojiye verdiniz yani başka bir şey üzerine yoğunlaşaniz büyük getirileri olurdu ne bileyim yeni bir hobi edinmek işte bir müzik aleti çalmayı öğrenmek bir iş vs vs yığınla örnek var yeni bir yabancı dil öğrenmek ebru sanatı ,tarih vs örgü gibi gibiAstrolojiden çok etkilendim günde 8 saat uğraşıyorum
Astroloji ne diyor evliliğiniz hakkındaOlmuyor işte yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?