- 23 Ağustos 2012
- 52.682
- En iyi cevaplar
- 1
- 246.158
- 898
- Konu Sahibi Cesur_lotus
-
Astrolojiden çok etkilendim günde 8 saat uğraşıyorum
Bilmiyorum ki sadece çok kırgın ve bezmiş biri var karşımdaSiz anlamadınız mı?
5 sene oluyor.Siz 2020 de konu açmışsınız, 3 yıldır cinsel hayatımız sorunlu demişsiniz. Eşim soğuk demişsiniz. En azından 8 yıldır bu probleminiz var. Yeni olan bir şey değil
İş bulamıyorum,Bursa dayım.sektorler beni almıyorArtik birakin bence resmen kafanız bozulmuş. Adam gibi bir is bulun onu yapın kafanız oyalanır saçmalıklarla ugrasmazsiniz.
Allah akıl fikir versin. Daha fazla şey kaybetmeden gerçek dünyaya dönünAstrolojiden çok etkilendim günde 8 saat uğraşıyorum
İş bulamıyorum,Bursa dayım.sektorler beni almıyor
Sen niye inaniyonHayal satmak!
Haklisiniz keşke iş bulsamFala baktım olay çıkardım mı dedi ben mi yanlış anladım? Yani yok artık bunlara evliliği krize sokacak kadar inanmak, takıntı yapmak sahte hocalara ufurukculere inanmakla aynı şey. birde küçük çocuklarınız var. Yarın gün onlarında haritasında bişey görüp onların hayatları için de takıntı yapacak şeyler bulursunuz. Yapmayın etmeyin ya
Bilmiyorum alışkanlık olduSen niye inaniyon
Matematik gibi geliyor banaGüneş akrep
Ay boğa
Merkür ve Venüs yay olarak ben bu konuya şok oldum
Yani ben de severim hem astroloji hem tarot ama ben bi haritaya yarım saatten fazla bakınca içim daralıyor siz nasıl dayanıyosunuz Allah aşkına
İnşallah araştırma dayım.Baska gras bulun o zaman, orgu orun, yürüyüş yapan, spora gidin, gönüllü islere katilin, master yazılın, sertifika programına yazılın .. Bence evden cikin mutlaka.
Neden öyle düşündünüz ,astroloji bir şekilde geleceği görme sanatı.bir sürü astrolog var paralar kazanan
Boşluk ,can sikintisi hiç arkadaşımın eşimin dostumun olmaması hep evde olmamPeki kendi geleceginizi gorememisken hala 8 saat uğraşmak neden?
Şüpheli tavırları yoktu ama benden uzaktı yaniErkeğin karmik eş evlilik döngüsü olunca ne oluyor? Gözü dışarı mı kayıyor? Yani bundan sebep mi sadece şüphe ettiniz yoksa başka şüpheli tavırları var mıydı?
Başka sohbetim tabii ki var,çok evdeyim arkadaşım çevrem yok işim yok napiyim sanki bana arkadaş gibi oldu astrolojiAy evlerden Irak
Resmen dümdüz kafayı bozmuşsunuz yazık kocanıza.
Evde böyle astroloji diye gezip sekiz saatini buna veren başka sohbeti olmayan biriyle de yaşanmaz.
Bitecek diyor.hatta bitti 2024 yılında diyor.Astroloji ne diyor evliliğiniz hakkında
Nasıl birakicamŞaka mısınız? Kaç kişi yazdı size hala asteoloji diyorsunuz
Bir wstrolog bana 43 yaşında ölebilecegimi soylemistiGeleceği görmek mi ? Astroloji uzmanı olanlar geleceği görüyorsa neden mükemmel bir hayatları yok o zaman ?
Astroloji tamamen saçmalık benimle aynı gün doğan aynı burçta tanıdığım 3 kişi var 4 ümüzde fiziksel olarak karakter olarak yaşam tarzı vs olarak çok ama çok farklıyız yani gün aynı yıl aynı saatte doğan insanlar bile farklı ikiz olanlar var etrafımda
Geleceği görmek ise saçmalık tamamen
Bide insan geleceğini görse çatlar ölür düşünsene öleceğin günü başına gelecek olayları iyi yada kötü hepsini görüyorsun ve değiştiremezsin de sadece şeklini vs belki değiştirebilirsin
Ama sonucu asla değiştirmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?