• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyler koptu gitti

Hey hey arkadaşlar konu dağılmasın siz şimdi söyleyin bana tamam okey terapiye başlayacağım,
Sosyallesecegim
Evde nasıl olayım bu adam da biraz olsun ışık var mı yok mu nasıl anlarım

İkizler ol,İkizler çok genç ruhlu güzel ve zekidir.sen bana bir kadinlik dersi ver bende öyle devam edeyim 😉
Senin burcun ne merak ettim yükselen, güneş, Ay, Mars, Venus? Ve eşinin burcu ne. Ben aşırı kafa yormuyorum ama haritalar karakteristik ozelliklerimizi söylüyor buna inanıyorum daha çok

Hey hey arkadaşlar konu dağılmasın siz şimdi söyleyin bana tamam okey terapiye başlayacağım,
Sosyallesecegim
Evde cok ellesme uzerine gitme bence. Biraz cool ol. Sende koç deliliği goruyorum.

Sosyallesecegim
Bir defa adama bir daha asla karmik marmik döngü möngü deme şüphelenme takip etme rahat bırak

Sosyallesecegim
Astrolojinin verdiği yetkiye dayanarak adamın hayatını dürtmüşsünüz ama siz de 🙃

Senin burcun ne merak ettim yükselen, güneş, Ay, Mars, Venus? Ve eşinin burcu ne. Ben aşırı kafa yormuyorum ama haritalar karakteristik ozelliklerimizi söylüyor buna inanıyorum daha çok
Ben 29 derece Güneş aslan Kuzey düğüm kova, 1989 Mars Başak Merkür Başak Venüs terazi. Eş 1980 kuzeyi düğün aslan Güneş aslan yükselen terazi Venüs yay pluton terazi

Sosyallesecegim
Sen sürekli trip modunu kapat, bu karmikli işleri azalt, bırseyi yıllarca sürdürmeyi vir vir yapmayi bırak, sen anlattıkça tarzından ben sıkıldım, gerçekten mevcut sartlarda ilişki sürdürmeniz zor gibi geldi bana

Back
X