• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyler koptu gitti

Bak ben de inanırım hatta baya da tutar çok ilginç anılarım var birebir evlilik tarihim falan çıktı ama konu bu değil bu hanımefendi bunu güzel kullanmak yerine zehir etmiş
Ya ben de inanırım da bu kadarına da inanmıyorum şahsen ya nereden nasıl biliyor evlilik tarihini

Hayır 😂 sadece çok yalnızım astrolojici beni bu yalnızlıktan kurtardı
Allah şifa versin. Bu akşam arkadaşımdan duydum şubat ayına kadar ilişkiler yapılanmaya girecekmiş ayrılıklar veya revizyonlar olacakmış. O da senin gibi her şeyden haberi var.

Gülme emojileri koyup duruyorsunuz, neresi komik? Komşu arkadaş olsa görüşülmezsiniz, kardeş olsa mesafe koyulursunuz. Bırakın adamı boşansın kendine huzurlu bir hayat kursun. Kimse servisten inince bir kızla yürüdü diye 2 sene bu işkenceyi çekmemeli. Tedavi olması gereken kişi sizsiniz eşiniz değil, hatta velayet için bile çocukların kontrol edilmesi lazım. Astrolojiye bu kadar kafayı takmış, her hareketi her adımı astrolojiye bağlayan biri çocuklarla yalnız kalmamalı.
Bence fake ya

Back
X