• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyler koptu gitti

Aldattığını düşünmedim ama aklının kaydığını düşündüm bu bile benim için yeterliydi bir kocamı tanıyorum kadınların gözüne bile bakamayan bir adam bir yol boyu bir kadınla yürümezdi bir yol boyu bir kadınla yürümezdi
Tamam da haritada o tarih var diye özellikle o tarihlerde takip etmişsin ya 2021'de de bir kızla yürüdüyse harita yanıldıysa yanlış zamanda takip ettiysen 😀 gülüyorum ama kusura bakma astrolojiye bakarak böyle tribe girilmez paranoyak olursun. Denk gelmiştir yürümüştur ne bileyim simdi adamı da köru körüne savunacak değilim de haritaya bakıp bu anlami çıkardığın için diyorum. Başka vukuati oldu mu bunun dışında şüphelenecegin. Zaten üzerinden üç yıl geçmiş yahu

Nereye yürüyorlardı?
Sırf anlamadığım bir döngüde diye takip ettiniz ve yürüyor diye olay mu çıkarttınız hiçbir şey anlamadım.
Nerden nereye ve niçin yürüyorlardı?
Mesela astrologlar diyorki işte 2023 Mayıs ayında boğalar aldatılacak vs böyle şeylerden etkilenmiş hanımefendi kendisi de astroloji uzmanımış

Mesela astrologlar diyorki işte 2023 Mayıs ayında boğalar aldatılacak vs böyle şeylerden etkilenmiş hanımefendi kendisi de astroloji uzmanımış
Aynen öyle ,onu. Haritasına baktığımda karmik eş dongusundeydi tam o tarih Lilith etkisi vardı bende ontarihte kolları sıvadım ve ilk defa olan soyledigine göre bir şey gördüm.

Ve 2 sene bu konuyu gündemde tutuyor adam servis güzergahını değişiyor falan kabus gibi
Eşim böyle yapsa ya tedavi ol yada ayrılalım derdim ödüm kopardı 😄
2 sene de değil 3 sene 😅 yani durduk yere görse şüpheli bir hareketini falan tamam da sırf haritada çıktı diye o sene adami takibe almak. Belki asıl naneyi 2024'te yedi ya da 2021 harita nokta atışı yapacak sanki🤭

Konu sahibi alınma lütfen C Cesur_lotus ama astrolojiden biraz uzak dur. Benim bir arkadaşım böyle tarotla falan kafayı bozdu her adımını atmadan kart acıyordu bak dedim delireceksin. Daha bir kere baktirmadim tarot fakan en yakın arkadaşım bu kız. Rüyalarına falan aşırı anlam yüklüyor. Illa dnek gelenler de oluyor ama kahin sanmaya başladı kendini çok tehlikeli ve gereksiz şeyler. Astrolojinin ben sadece belli başli karakteristik ozelliklerimizi falan etkilediğini düşünüyorum oyle Kim kimi ne zaman aldatacak falan tıraş bunlar

Aynen öyle ,onu. Haritasına baktığımda karmik eş dongusundeydi tam o tarih Lilith etkisi vardı bende ontarihte kolları sıvadım ve ilk defa olan soyledigine göre bir şey gördüm.
ÖYle haritanın karmiğini zkerim,adam iş arkadaşıyla yürüdü diye hayatı zkilmiş burnundan getirmişsiniz ama o sizi deli bu diye bırakmamış.Şimdi niye konj açtınız bakın haritaya yapın hamlenizi.

2 sene de değil 3 sene 😅 yani durduk yere görse şüpheli bir hareketini falan tamam da sırf haritada çıktı diye o sene adami takibe almak. Belki asıl naneyi 2024'te yedi ya da 2021 harita nokta atışı yapacak sanki🤭

Konu sahibi alınma lütfen C Cesur_lotus ama astrolojiden biraz uzak dur. Benim bir arkadaşım böyle tarotla falan kafayı bozdu her adımını atmadan kart acıyordu bak dedim delireceksin. Daha bir kere baktirmadim tarot fakan en yakın arkadaşım bu kız. Rüyalarına falan aşırı anlam yüklüyor. Illa dnek gelenler de oluyor ama kahin sanmaya başladı kendini çok tehlikeli ve gereksiz şeyler. Astrolojinin ben sadece belli başli karakteristik ozelliklerimizi falan etkilediğini düşünüyorum oyle Kim kimi ne zaman aldatacak falan tıraş bunlar
Diyorum ya benimde günlük yaşantım çok bozuldu yok bugün Merkür retro Satürn ileri yok mars aslanda bilmem ne bunlara göre hareket eder oldu..hatta kaza açısı aktif olduğunda yolculuğa çıkmadım.

O sözleri ben çok çirkin davrandığım için söyledi.
kocan cok kiymetliyse sen de cirkin davranma
alt tarafi ayni serviste olup ayni durakta indiği kadinla yürümüş üç sene duymadığı hakaret kalmamis.
sebep de karmik harita😂
kendi haritaniza bakin bakalim yakin zamanda ayrilik vs var mi?
adam coktan bikmis bu sacma seyden, her an azar isitmekten, cirkin davranan kadindan..simdi cocuklar var diye duzen bozmak istemiyor ama onlar evden gidince sizle kalmak için nedeni kalmaz ve terkeder sizi.
demedi demeyin

Çok haklısınız zaten o emekleri kendi isteyerek verdi. Sonrasında yani genelde huyu bu bir problem olduğu zaman orada bir şey söylemez içine atar sonra bir şey olduğunda kapatır. Şimdi ufacık bir şey de 2 sene burnumdan getirdin hayatı diyor. Ama şimdi de o burnundan getiriyor. İletişimimiz sıfır karı kocalık sıfır konuşmaya çalışıyorum sadece suçluyor bir çözüm yok sadece suçlamak.
Bi şeyleri olduramayınca vazgecmıs burdan dönmez artık . Sizde adan vazgeçene kadar burnundan getirmişsiniz şuan ah vah demenin vakti gecmıs

Bi şeyleri olduramayınca vazgecmıs burdan dönmez artık . Sizde adan vazgeçene kadar burnundan getirmişsiniz şuan ah vah demenin vakti gecmıs
Öyle demeyin ya vardır bir çare. Bu arada adam uzak durdukça ben çirkefleştim. Bir erkeğe yakışmıyor böyle küsmek falan uzak durmak falan boşanacaksın git boşa

Diyorum ya benimde günlük yaşantım çok bozuldu yok bugün Merkür retro Satürn ileri yok mars aslanda bilmem ne bunlara göre hareket eder oldu..hatta kaza açısı aktif olduğunda yolculuğa çıkmadım.
E o zaman bi kart da bunun için açıver nasıl düzelecekmis kopan bağlar ya da düzelecek miymis ne diyor tarot 😀

Hanımefendi hadi diyelim gerçekten sizi aldatmayı düşündü bunu sizce servisten inip eve yürüyerek mi yapar hadi böyle de yaptı diyelim siz zaten yakalamış oldunuz e neden gözü başkasında olan adamdan boşanmak yerine 2 sene dırdır yaptınız hani hipotezinizin doğru olduğunun varsaysak bile sonuç tuhaf amacınız sadece eşinizi huzursuz edip bak gözüm üzerinde seni takip ediyorum yakalarım mı demek istediniz? Adam gerçekten masumsa öyle bir niyeti yoksa neden 2 sene inanmadınız ? Cinsellik azaldı sonra yok oldu diyorsunuz evlilikte cinsellik önemli bağdır ama sizin fark etmediğiniz şekilde de uzaklaşmışsınız demekki. Boşanmak istediğini söylemiş halen hem arayı düzeltmek istiyorsunuz hem de içinizdeki süphe devam ediyor yani bir karar verin .

Back
X