• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyler koptu gitti

Benim arkadaşım öyle çok kaptırdı tarot bakmadan adımını atmıyor. Geçen işten çıkarıldı mesela hadi onu da göreydi ya tarotta😀 bir de sonra kabus falan görüyor ben korkarım. Geleceği görsem ne olacak zaten ama astroloji başka fal gibi degil
Evet ya benim çevremde sürekli kahve falı bakanlar falan var yani anlam veremiyorum ne bakarım ne de severim . Bilmek iyi birşey değilki

Kız bu astroloji bataklık gibi yemin ederim
Sizin astr
Soruyorum işte isiklar kapandıktan sonra yanına gidiyorum konuşalım diyorum yok adam saldırıyor sadece sucluyor savaşma seviş diyorum yine yok.
Aldatıyor muhtemelen. Yalnız eğer aldatiyorsa resmen hayalleriniz gerçek olacak ve haklincikmanin gururunu yasayacaksiniz. Cinsellik uzun süredir yoksa muhtemelen aldatiyor

Hey hey arkadaşlar konu dağılmasın siz şimdi söyleyin bana tamam okey terapiye başlayacağım,
Sosyallesecegim
Evde nasıl olayım bu adam da biraz olsun ışık var mı yok mu nasıl anlarım
Daha önce gitmişsiniz çift terapisine işe yaramamış demek ki. Siz ona erkek değilsin o da size sen de kadın değilsin demiş. Niye zorluyorsunuz, soğukluk girmiş ilişkiyi bırak konuşma bile yok. İşler buldum kocam çalıştırmadı, çalışmama izin vermedi, otur çocuklarını büyüt dedi... madem öyle bence o 1,5 milyonu alın ve kendinize yeni hayat kurun. Avukata gidip danışmışsınız size haklarınızı söylemiş. Çocuklar 18 yaşına gelinceye kadar evde de kalabiliyorsunuz, babaları her türlü masrafı ödüyormuş. Siz de bir yerden mesleğinize başlarsınız. Sporcu fitness eğitmeni fit bir kadınım yazmışsınız mutlaka bir spor salonunda işe başlarsınız.

Ya da sabah akşam astrolojiye devam. Bol bol gülersiniz ağlanacak halinize.

Yani aynı iş yeri sonuçta yürüdüler diye 2 sene zulüm çektirene az bile bence

Ya herşeyden şikayet, sürekli sürdürülen kavgalar, kartlara gezegenlere göre sekillenen bı evlilik ve hayat... Biraz akışına bıraksan artık, böyle herşeyi kontrol edemezsin. Olayların bı akışı vardır ve olur, sen neyi yönetmeye çalışıyorsun, böyle evlilik sürmez kii durumunuz da ortad

Şimdi biraz anladım ama şimdi 2 senedir adamın aşağılamalarına katlanıyorsunuz ya,sizin falınızda iki yıldır bu olamaz.
Hiç mi iki yıldır kalk ayağa toparlanma zamanın kendi ayakların üstünde dur, adamı boşa zamanı yoktu.
Hala da güçlü durmak yerine başka şeylerde suç arıyorsunuz.
Bir de sıkıntıdan,yalnızlıktan sardım bu işe diyorsunuz.
Sanırım sadece çevrenizdekilerin yıldızlarının doğru olacağına inanıyorsunuz.
Yok yola bile çıkmam şöyleyse diyorsunuz ama hayatınızda iki yıldır hiçbir şey yapmamışsınız değiştirmek için.
Ben pek inanmadım fala göre hareket ettiğinize.
Şimdi kendinize bunu bulmuşsunuz gibi geldi kaçmak için sadece.
Diğer konunuza ne kadar güzel örnek vermiş kadınlar boşanmak için şunu yapıyorum,ilerliyorum diye.
Ee siz diyorsunuz ki fala baktım şöyle oldu ama benimki yok.
Gerçekten bu kadar mı zor çalışmak,yol almak vs sizin için

Şimdi biraz anladım ama şimdi 2 senedir adamın aşağılamalarına katlanıyorsunuz ya,sizin falınızda iki yıldır bu olamaz.
Hiç mi iki yıldır kalk ayağa toparlanma zamanın kendi ayakların üstünde dur, adamı boşa zamanı yoktu.
Hala da güçlü durmak yerine başka şeylerde suç arıyorsunuz.
Bir de sıkıntıdan,yalnızlıktan sardım bu işe diyorsunuz.
Sanırım sadece çevrenizdekilerin yıldızlarının doğru olacağına inanıyorsunuz.
Yok yola bile çıkmam şöyleyse diyorsunuz ama hayatınızda iki yıldır hiçbir şey yapmamışsınız değiştirmek için.
Ben pek inanmadım fala göre hareket ettiğinize.
Şimdi kendinize bunu bulmuşsunuz gibi geldi kaçmak için sadece.
Diğer konunuza ne kadar güzel örnek vermiş kadınlar boşanmak için şunu yapıyorum,ilerliyorum diye.
Ee siz diyorsunuz ki fala baktım şöyle oldu ama benimki yok.
Gerçekten bu kadar mı zor çalışmak,yol almak vs sizin için?
Yok hayatım o öyle değil.ben 2021 yılında pilates spor koçluğu zumba nefes terapistligi eğitimleri aldım.ufaktan salonlarda ders verdim.amacim aslında sosyal medyaya girip online ders vermekti.kiskancligindan izin vermedi bana.o kadar çok ağladım ki bunun için ve gitgide yalnizlastim.astroloji benim yalnızlığımı giderdi.

Yok hayatım o öyle değil.ben 2021 yılında pilates spor koçluğu zumba nefes terapistligi eğitimleri aldım.ufaktan salonlarda ders verdim.amacim aslında sosyal medyaya girip online ders vermekti.kiskancligindan izin vermedi bana.o kadar çok ağladım ki bunun için ve gitgide yalnizlastim.astroloji benim yalnızlığımı giderdi.
Sonuç olarakta hayatini ona göre şekillendiriyorsun ve bu da sana ve evliliğine iyi gelmiyor, sürekli kontrol halindesin, bilmem ne nereye gelmiş diye yolculuk yapamamak ne demek, biraz sal bunlari

Daha önce gitmişsiniz çift terapisine işe yaramamış demek ki. Siz ona erkek değilsin o da size sen de kadın değilsin demiş. Niye zorluyorsunuz, soğukluk girmiş ilişkiyi bırak konuşma bile yok. İşler buldum kocam çalıştırmadı, çalışmama izin vermedi, otur çocuklarını büyüt dedi... madem öyle bence o 1,5 milyonu alın ve kendinize yeni hayat kurun. Avukata gidip danışmışsınız size haklarınızı söylemiş. Çocuklar 18 yaşına gelinceye kadar evde de kalabiliyorsunuz, babaları her türlü masrafı ödüyormuş. Siz de bir yerden mesleğinize başlarsınız. Sporcu fitness eğitmeni fit bir kadınım yazmışsınız mutlaka bir spor salonunda işe başlarsınız.

Ya da sabah akşam astrolojiye devam. Bol bol gülersiniz ağlanacak halinize.
Teşekkür ederim ,beni unutmamış siniz 🙂 evet izin vermedi ve o süreçte beni yalnız çok yalnız bıraktı astrolojiye sığındım bende.tabii spora devam belki hayallerim olan online ders YouTube ve Instagram video koymaya bile başlarım ne dersiniz? Bana diyor ki 36 yaşındasın bu saatten sonra yapsan ne olacak

Sırf kızla servise yürüdü diye 2 sene boyunca olay çıkarmak mı? Siz nerenin çılgınsınız konu sahibi? :D
Sonuç olarak kopmuş bir evlilik sihirli değnek değip düzelmeyeceğine göre düzeleceğini sanmıyorum :/

Sırf kızla servise yürüdü diye 2 sene boyunca olay çıkarmak mı? Siz nerenin çılgınsınız konu sahibi? :D
Sonuç olarak kopmuş bir evlilik sihirli değnek değip düzelmeyeceğine göre düzeleceğini sanmıyorum :/
Düzelme ihtimali var nasıl var biliyor musunuz adam şu an hayatından bezmiş durumda kadınların yüzüne bakamıyor bile.
Evlilik terapistlere gidersek belki düzelir ne dersin iz

Sonuç olarakta hayatini ona göre şekillendiriyorsun ve bu da sana ve evliliğine iyi gelmiyor, sürekli kontrol halindesin, bilmem ne nereye gelmiş diye yolculuk yapamamak ne demek, biraz sal bunlari
Gündüzlerimi doldurmam lazım nasıl doldurmalıyım,astroloji evde o kadar rahat ki

Bu arada kizlar spor falan gerçekten beni erillestirmis olabilir mi? 19 senedir spor yapiyorum.acikcasi spor giyiniyorum ve makyaj takı pek kulanmiyorum bazen günde 2-3 defa duş almam gerekebiliyor.en olmadı kesin 1 kere.hic boş günüm yok.buda benim kadınsı olmamı engeller mi? Vücudum çok düzgün bir çatlağın portakal kabuğu goruntum yok ama bunu sergilemeyi bilmiyorum ki.yoruluyirum a canlar 2 de çocuk var.

Yani sizin de hatalarınız var bence ama 2 senedir bu kadar uzatması bana da tuhaf geldi, haklısınız.
Sizin astr

Aldatıyor muhtemelen. Yalnız eğer aldatiyorsa resmen hayalleriniz gerçek olacak ve haklincikmanin gururunu yasayacaksiniz. Cinsellik uzun süredir yoksa muhtemelen aldatiyor
Aldatmiyor eminim,libidosu diline vurmuş,saldirganlasarak libidosu tatmin ediyor

Yani sizin de hatalarınız var bence ama 2 senedir bu kadar uzatması bana da tuhaf geldi, haklısınız.
Bu arada kizlar spor falan gerçekten beni erillestirmis olabilir mi? 19 senedir spor yapiyorum.acikcasi spor giyiniyorum ve makyaj takı pek kulanmiyorum bazen günde 2-3 defa duş almam gerekebiliyor.en olmadı kesin 1 kere.hic boş günüm yok.buda benim kadınsı olmamı engeller mi? Vücudum çok düzgün bir çatlağın portakal kabuğu goruntum yok ama bunu sergilemeyi bilmiyorum ki.yoruluyirum a canlar 2 de çocuk var

Evet ya benim çevremde sürekli kahve falı bakanlar falan var yani anlam veremiyorum ne bakarım ne de severim . Bilmek iyi birşey değilki
Ben de asla kapatmam fincanı. Biz seneler önce Bi büyü şüphesiyle birine gitmiştik cok meşhur. Her şeyi bildi böyle bir şey nasıl olabilir anlamıyorum ama bildi de ne oldu? Bu arada lütfen rica edicem kimse adını sormasin zaten türkiye'den taşınmış. Asla kimseye de önermem. O dönem çaresiz kalmıştık benim yaşım küçüktü zaten bizimkilere uydum yoksa asla işim olmaz korkarım da ayrıca

Ben de asla kapatmam fincanı. Biz seneler önce Bi büyü şüphesiyle birine gitmiştik cok meşhur. Her şeyi bildi böyle bir şey nasıl olabilir anlamıyorum ama bildi de ne oldu? Bu arada lütfen rica edicem kimse adını sormasin zaten türkiye'den taşınmış. Asla kimseye de önermem. O dönem çaresiz kalmıştık benim yaşım küçüktü zaten bizimkilere uydum yoksa asla işim olmaz korkarım da ayrıca
Hiç ama hiç gerek yok bu tarz işlere bence de

Back
X