• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyler koptu gitti

Tam bir bataklık. Ya o arkadaşım birine fal bakmış tarot, kızın iki talibi varmis arkadaşımın önerdiğine yönelmiş ve en yakın kız arkadaşı için ondan uzak dur demiş kızla arası bozulmuş sırf arkadaşım dedi diye. Benim bu arkadaşım kim ki yani bunu ciddiye alıp hayatının akışını değiştiriyor bu insanlar :D kızın hayrı olsa kendine olur ama buna fal baktiranlar nasıl ciddiye alıyor çok enteresan.

O yüzden okuyanlar varsa diye yazıyorum böyle şeylere kafayı yormayın hiçbir işe yaramıyor tamamen kötü enerji. Kendiniz için her şeyin iyisini güzelini dileyin, inancınız varsa dua edin, aklınızı mantığınızi kullanın. Bu tür şeylere itibar edip iradenizi bozmayın
Ben bu kötü enerjiden nasıl kurtulacağım her gün tövbe ediyorum ama sabah boş vaktinde hemen harita açıyorum

Teşekkür ederim ,beni unutmamış siniz 🙂 evet izin vermedi ve o süreçte beni yalnız çok yalnız bıraktı astrolojiye sığındım bende.tabii spora devam belki hayallerim olan online ders YouTube ve Instagram video koymaya bile başlarım ne dersiniz? Bana diyor ki 36 yaşındasın bu saatten sonra yapsan ne olacak
Ben bu çalışmama izin vermedi lafına hiç inanmıyorum. Anne babanız sizi mesleğiniz olsun çalışın ayaklarınızın üstünde durun diye okuttu değil mi, elin adamı nasıl ne hakla izin vermiyor? Ailenizden almadığınız izni kocanızdan niye alıyorsunuz? Anneliği çok sevdim ikinci çocuğu yaptım yazan da sizsiniz. Yani çalışmamak sizin de tercihinizmiş şimdi bütün suçu adama yıkmayın. Beni yalnız bıraktı ne demek, ne yaptı evden gidip aylarca gelmedi mi? Sizi yalnız bırakan adamla evliliğe devam etmeseydiniz. Terapi işe yaramamış, karşılıklı hakaretler sevgisizlik yürümüş gitmiş. Kıskançlığın dibine vurmuşsunuz.

Boşanınca da çocuklara ebeveynlik yapılıyor. Herkesin kendi evinde mutlu huzurlu olması çocuklar için en sağlıklısı. Onlar bile sorgulamaya başlamış. 36 yaşındasınız gençsiniz, bırakın artık zorlamayın. Karı koca ilişkisi yok, dokunma paylaşma ortak hareket etme yok, karşılıklı saygısızlık var. Adam maddi manevi haklarınızı veriyorsa alın yolunuza bakın.

Ben bu kötü enerjiden nasıl kurtulacağım her gün tövbe ediyorum ama sabah boş vaktinde hemen harita açıyorum
Her gün ne bakıyorsun haritadan Allah aşkına? Ben mesela ilişki uyumlarina falan bakarım arada sırada bi uygulamam var o yani başka ne görüyorsun haritada her gün bakacak

Onlar biri 8 diğeri 11 yaşında okul dersler arkadaslar ayrıca okadar salak değilim çocukları bizikliycak. Çok evdeyim ve gununbiyle dinleyerek yorumlayarak geçirmeye en azından gündüzü alıştım.

yapmayın bakmıyormusunuz onların şeysinede (ne deniyorsa adına) illa ki bakıp ona göre davranmaya çalışıyorsunuzdur.
bence destek alın madem bırakamıyorsunuz kendi kendinize. herşeyi kontrol altında turmaya çalışmaktan helak olacaksınız. eşinizi kaybetmişsiz astroloji yüzünden zaten .

Her gün ne bakıyorsun haritadan Allah aşkına? Ben mesela ilişki uyumlarina falan bakarım arada sırada bi uygulamam var o yani başka ne görüyorsun haritada her gün bakacak
Günün açılarına ve uğrayan prensipte hangi asteroitlerle çalıştığına

böyle bi yorum okumuştum:''değişik bir karmadır. sert ve disiplinli olduğunda çok sert ve disiplinli, duygusal ve boşvermiş olduğunda da çok duygusal ve boşvermiş olur. gerçekliğin dışında var olamayan oğlak ile ayakları yere indiğinde kabus gören yay' ın karması da inişli çıkışlı oluyor. '' astroloji falan hikaye işler ama bi çıtır doğru da gelmişti gitgellerimi buna bağladım kdjfkdjfdk
Ee tıpkısının aynısı ben işte.
İş hayatında çok sert ve disiplinli. Özelde duygusal ve boşvermiş.
Bana bu kadarı yeter zaten. Gerisine de inanmam komik ayol 😌

yapmayın bakmıyormusunuz onların şeysinede (ne deniyorsa adına) illa ki bakıp ona göre davranmaya çalışıyorsunuzdur.
bence destek alın madem bırakamıyorsunuz kendi kendinize. herşeyi kontrol altında turmaya çalışmaktan helak olacaksınız. eşinizi kaybetmişsiz astroloji yüzünden zaten .
Bir şey diyeyim mi göğsümde bir sertlik fark ettim ve gerçekten kist çıktı 3 ayda bir incelenmesi gereken

Günün açılarına ve uğrayan prensipte hangi asteroitlerle çalıştığına
Ne işe yarıyor 🥲 bari bir astroloji Instagram kanalı açıp orada paylaşım yapın. Pilates konusunda da 36 yaş nedir ki? Destek olacağına bir de manipule ediyor. Bence ilgi alanlarınızı kullanıp bır seyler yapın

Ne işe yarıyor 🥲 bari bir astroloji Instagram kanalı açıp orada paylaşım yapın. Pilates konusunda da 36 yaş nedir ki? Destek olacağına bir de manipule ediyor. Bence ilgi alanlarınızı kullanıp bır seyler yapın
Benim hayatımın bu kadar mahveden astroloji ben bunu iş olarak yapmak ve kimsenin ne haline girmem. Vebaline girmem

Benim hayatımın bu kadar mahveden astroloji ben bunu iş olarak yapmak ve kimsenin ne haline girmem. Vebaline girmem
Yahu astrolojiyle kimin niye vebaline gireceksin. Oner döşer var hande kazanova var, harita falan bunlar fal gibi degil ama sizi artık kötü etkileme durumu da var bunun tabi. O zaman en mantıklısı pilates dersi vermek gibi şeyler

Çünkü benim de güzel hayallere ihtiyacım var
Astrolojinin mantıklı tarafları var hayal diyemeyiz ama sen işi o boyuta getirmişsin biraz. Oradan bir umut güzel şeyler duymak için bakıyorsun her gün. Her gün kahve falı bakan kadınlar gibi işte. her içtiği kahveyi kapatıp fal bakıyor çünkü güzel şeyler duymaya ihtiyacı var

Dışarısı güvenli gelmemeye başladı zaten sürekli günlük yorumları okuyor bu günlük haritalara bakar iken evden çıkamaz oldum
Çocukluğumdan beri Yıldız gibi bir şeydim ben ortamı şenlendirir pratik çözümler üretir üniversitede çok sevilen biriydim ne oldu da bu kadar kapandım içime. Bence ben çok hayal kurdum spor konusunda sosyal medyaya çok girmek istedim izin vermedi ya orada koptu m

Bütün yazdıklarınızı sabah tekrar okiycam canlar
Sizden ricam bu evlilik kurtulur +1
Bu evlilik kurtulmaz -1 diye yorum yapmanız. Teşekkür ederim hepinize ,saygılar selamlar ,tanimasamda sizi öpüldünüz 🥰

İlk defa bu derece psikopatlık seviyesinde bir kıskançlık görüyorum. Adam servisten eve doğru yürürken yanında iş arkadaşı da vardı diye mi hayatını zehir ettiniz.
Bir de harita maritayla kendine destek arıyorsun.

Back
X