- Konu Sahibi eftelya2015
-
Yav konu inanılmaz ya adam gidicem umrumda değil diyo, vallahi parçalarım ya. Aldatıcam sanane diyo bu mu evlilik be. Hamile kadına bu yapılır mı vicdansız
Ukrayna = abaza erkeklerin hayali
Eşiniz fuhuş turizmine gidiyor. Ukrayna soğuk ve çamurludur şimdi, zaten gezmelik turistik kültürel bir şey yok.
Sizin Bulgaristana gitmenizle bu olayın hiçbir alakası yok. Siz fuhuşa gitmediniz sonuçta.
Ben eşlerin tek tek gezmesine karşı değilim. Ama fuhuşa karşıyım. Nedeni açıkça fuhuş olan bir geziye göz yumamam kesinlikle.
Allah vere de hastalık getirmese eve.
kız belki adam gerçekten gezmeye gidiyordur.. nasıl emin oldun ki bu kadar?? ben senin yorumlarını beğenirim daima.. o yüzden tartışmak amaçlı sormadım kesinlikle merakımdan sordum..
Panpa bu soğukta gezme olmaz 1.
Kültürel/gezme açıdan daha çok daha fazla şey sunan daha güzel ülkeler, şehirler var gezecek insan Ukrayna'ya gitmez 2.
ben red lıghte da gıtsın ıstemem sahsen, bırde bızımkının gezı amacı ne egıtım ne ıs tamamen gezı....Ben hamileyken de eşim Belçika'ya gitmişti , mecbur iş yerinden eğitime gitti , göndermeme durumum yoktu , orda red light a gitmişler , eşim gelince anlattı bana , bişey yapmadığına da adım gibi eminim , çünkü eşim çoğu erkeğin aksine sevmeden cinsel ilişkiye karşı . İğrenç görüyor, ama gidip görmüş ki zaten oralara turlarda götürüyor , eğer sen zaten yapacağını düşünüyorsan buna ihtimal vermek bile kötü gitse de gitmese de
iş ile gezmek aynı şey değil ki..!!Kadın erasmus için evliliğini kocasını umursamıyor adam zevki için karisini...bence siz birbirinize göresiniz.bence esim çocuğum kariyerimden daha önemlidir.sen adamı takmamışsın rest çekmişsin şimdide adam seni sallamıyor kotu bir ilişki anlayışınız var.
kocamın derdi benimle s... yarıstırmak, benım haklı sebeplerım vardı yurt dısı ıcın onun yok ...İlginç ciftsınız bır duvar var gıbı .
promosyon gıbı dusunun özel şirketler yapıyor bu tarz seyler, daha once bu tarz bısı olmustu bırlıkte kıbrısa gıtmıstık yıne konaklama ve ulasım sırkete aıttı..Yapmayın Allah aşkına gezmeye gidiyor olsa şirket niye karşılasın ki masraflarını hem şirket karşılıyorsa sizi zora sokacak nedir ayrıca aylarca kalmayacak ki en geç bir haftaya döner 31 haftalık hamile olmanızla ne ilgisi var ayrıca hamile olduğunuz için tabii ki gidemezsiniz yurt dışına niye sizi çağırsın? Hemen yok aldatır mı falan geliyor aklınıza diğer tüm maddeler bahane ama yapacak insan aynı şehirde de yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?