Bir sıkımlık koca ;) Sevim mi dovim mi bilemedim ....

Esinizin gunahini almiyim ama biletlerin birden ortaya cimasi , fikrinizi filan almamasi oraya ne amacla gittigini bence gosteriyor. Bilemiyorum ben bi sekilde engel olurdum heralde

Tatil amacli olarak düsünecegim son ülke ukrayna olurdu herhalde ..
Hele bu havalarda. Tipik türkiyenin türk erkegi kafasi ..ukrayna rusya = kadin, gece hayati vsvs...
Aklima baska bir neden gelmiyor.

Gidilecek başka ülke mi kalmamış. Gezecek olsam bile aklıma son gelecek ülkelerden bile değil Ukrayna hiçbi özelliği yok bence

Benim görüşüm; yanlış yerlere takılıyorsunuz ya da kendinizi yanlış ifade etmişsiniz. eğer konu eşinizin siz hamileyken seyahate çıkması olsaydı bende istemezdim. hamileyken insan kırılgan, alıngan çok hassas olabiliyor. en ufak şeye üzülebiliyor ekstra ilgi bekliyor. ama yazınızda türk erkeği rahat durmaz diyorsunuz. yani aldatılacağınızı düşünüyorsunuz.

2 tasınmamız lazım bebek masrafı vs bunlar borçla yapılcak işler diyorsunuz, bu kadar sıkışıkken kenardaki para aklınıza gelmiyor ama seyahat için o parayı harcamayı düşünüyorsunuz.

sizi davet etmemesi kırıcı. ama dile getirebilirsiniz. neden benide götürmüyorsun diye konusabilirsiniz. son dk haber vermesi de çok rahatsız edici. planı birlikte konuşabilirdiniz. ama yazınıza bakılınca üzerinde çok durmamışsınız. sizi asıl rahatsız eden ukraynaya gitmesi orada aldatılma olasılığınız, iş için bile gidiyor olsa orada gezecek olması ve sizi götürmemesi.

1-iş için gitmiyor
2-dile getirdim ama ne işin var senın orda erkeklerin arasında diyor
3-aldatma olasılıgı her zaman vardır ben hıcbır kımseye guvenmem o konuda
4-turk erkeklerıne lafım genelleme ıdı
5-kenardakı para zaten tatıl ıcın ayrılmıs bır para, harcanacaksa beraber harcanır ama ben gıtmıyorsam durdugu yerde durmaya devam eder cunku onu bırıktıren harcama sansı varken harcamayan benım..
gelelım konumuza; evet benı cagırmaması ve son dk haber etmesı benı rahatsız eden.

kenardakı parada tatıl ıcın ayrılmıs bır para , suankı borcla harcla ılgısı yok o paranın bunu defalarca dıle getırdım ama sız msjların hepsını okumamısınız, su da bır gercek bu konulara gırmek ıstemıyorum ama ev ıcın borcun altına gıren benım, pesınatı veren aılem, evın kalan tadılat vs masrafı da benım sahsı butcemden cıktı senın benım demedım ne varsa elımde doktum ortaya ama artık herkesın kendını sıkması lazım cunku benım maasım kredıye gıdecek kalanı kendı harclıgım ve bebek masrafı , esımınkıde yeme ıcme fatura artı bır cocugu daha var nafaka verıyor ona...

yanı o nedenle onunda gezme planlarını sımdı degıl sonra kurması gerekırdı , gıdecek orda ıster ıstemez parada harcayacak sonucta konaklama sadece kahvaltı ıcerıyor, ulaşım sadece ucak masrafını kapsıyor. taksısı oglen yemegı-akşam yemegı-orda bırkaç mekan gezse onun parası, pasaport ucretı en az 1000 tl gıder...

Ve bız daha evı tasımadık,içinde esımın ustlendıgı bıtırılecek ısler var tadılat ıslerı ben yaparım dedı ama cok agır yapıyor, ev temızlenecek, esya ıcın naklıye ayarlancak , eksık seyler var alınacak bunlar = para bu nedenle tatıl ertelenebılır bır sey...

Yok ılla sımdı gıdecekse de benı de alsaymıs yanına , batarsak beraber batardık ...

Ama bırımızın keyfı olacak dıye cevasını su kosullarda ben cekemem...

Bılmem anlatabıldım mı ????

maddi konularda haklısınız geri kalanıyla düşünürsek ben eşimi zaten ukrayna'ya bensiz göndermem. ki o da beni eğitim bilmem ne diye öldürseler göndermezdi. şimdi siz gitmişsiniz eşiniz de biraz ona güveniyor sanırım. bir düşünmek lazım ama gidecek gibi görünüyor.

Çok gergin bi evliliğin var. Yok ab yok şirket ödüyor. Masraf oluyor dediniz. Ben size ukrayna hakkında bilgi vereyim. Ekonomisi çok kötü, emekli masşı 100 usd altında. Maaşlar 100-120 usd. Saatlik fuhuş 40 tl. (20 li yaşların başında) Yemek içmek çok ucuz.

Siz kocanızı dinlemeyip bulgaristana gitmişsiniz. Oda ukraynaya. Misilleme yapmışsınız

Hamilelik konusjnda hakkısınız

gıdecek zaten bende gıtme demedım sadece rahatsız oldugum hususlar var onları paylastım..

onunki ile benimki bir değil ki!
iş için gitse gitsin , ben iş maksatlı gittim, o gezmek için gidiyor...
çünkü iş için defalarca gitti farklı yerlere, her haftanın bırkaç gunu zaten ıs ıcın sehır dısında bu zamana kadar bırsey demedım-demem de cunku ıs ıle eglence farklı seyler..
onunkı mısılleme ama acıklamalarımı dıkkatle okursanız benım haklı oldugumu anlarsınız..

Göndermezdim ben olsam.
Karnı burnunda karısı varken, masraflar artacakken ne tatiliymiş?
Gözü arkada kalmayacak mı yani?
Besbelli gece hayatı kadın vs icin gidiyor oraya hele ki arkadaş gurubu ile..Tarihi turistik yerlerini mi görmeye gidiyor, neden Ukrayna?

Ukrayna erkeklerden çok bizim Türk kadınlarının beynine yer etmiş anlaşılan
Türk erkeği orda rahat durmaz ! Ne demektir bu , eşinize ne muamelesi yapıyorsunuz
Bu kadar güvensizsiniz, bu kadar uçkuruna düşkün olduğuna inanıyorsunuz neden evlisiniz o halde, üstelik hamilesiniz
Yapmayın bu eziyeti kendinize lütfen, diğer konularda haklı olabilirsiniz ama eşinize biraz güvenirseniz ruhunuz rahat eder.

Ben sizi anladım.

Eşiniz size bulgaristana gitme dediğinde hamileliğinizi sebep gösterip gitmeseniz olabilirmiydi? Ve eşiniz bu sorunun cevabını evet olduğunu mu düşünüyor?

Bir gerçek varki, ne siz eşinizi. Ne eşinlz sizi dinlemiyor. Hamile olarak tek başınıza yurtdışına çıkıyorsunuz? Ama siz hamileyken eşiniz yurtdışına çıkamıyor?

Gece hayatı konusunu katmıyorum ( bu durum biraxda hamileliğiniz sebebiyle olabilşr, sizden uzaklaşma olabilir yada erkek erkeğe daha zevkli oluyor

Bizim bir bayan hocamız sempozyum için İtalya'ya gitmişti bir haftalığına. Çok beğenmiş erkeklerini.
Kadın geldiğinde bir güzelleşmişti sanki. Çöpçüleri şoförleri bile yakışıklı diye ağzı kulaklarında anlatmıştı.
Eşime dedim ki xxx hoca italyaya gitmiş çok beğenmiş. Ben de gideceğim dedim şaka yollu. Kızdı bana hayırdır nereye diye. Abartıyormuşmuş da ne varmışmış da bu italyan erkeklerinde. Gitmek istesem tek yollamaz eminim.

Israrla kendinizin hakli oldugunu soyluyorsunuz. Benimki is icindi felan diyorsunuz ama ne olursa olsun siz onun ne dusundugunu pek onemsemeden gitmissiniz. Sanki esinizi bunun gerekliligine ikna etmeye bile calismamissiniz. Ben bu geziye gidecegim nokta demissiniz. Simdi de o sizin ne dusundugunuzu onemsemiyor ve ben bu geziye gidecegim nokta diyor.

Zamaninda bulgaristana giderken boyle bir durumla karsilasacaginizi hesaba katmaniz lazimdi.

Enişte gol atmış

4 haftalık gebelıkle 30 haftalık gebelık bır mı kı ???

ayrıca hamıle olarak yola cıkmadan once doktorumlada gorusmustum onunda onayını alıp gıtmıstım...

gece hayatı mevzusunda ıse o kadar meraklı ıse beraber gezelım , ben severım oyle dısko bar o hoslanmaz evde takılmayı sever, arkadaslarla tatılın de eglencenın de tadı baskadır buna lafım yok ama ben onu yanımda goturebılıyorsam en azından kararı ona bırakıyorsam gelıp gelmeme konusunda ondan aynısını beklerdım..

Gitme nedenleriniz çok farklı bir kere. Sen tamamen iş amaçlı giderken o gezme amaçlı gidiyor. Üstelik sen hamileyken.
Olmaması gereken bir şey.
Ama olaya çapkınlık gözüyle bakma. Yapmak isteyen burnunun dibinde yapar.
Eşinde o potansiyel varsa zaten sürekli bir güvensizlik olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…