- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Hangi sirket fuhusun masrafarini karsiliyor bize de ornek ile aciklar misiniz?
AbazaN erkek dediginiz esi ile birseyler yasayamayan erkeklerin acligi ile bas edememesi. Kelime anlamlarida ayni sekilde ac kimse yada uzun sure iliskiye girmemis kimse. Hanimefendi kendine guveniyorsa neden sorun olsun?
Ukrayna'nin her mevsim gezilecek gorulecek yerleri vardir. Hele ki kisin kar sporlari icin cook guzel ve uyguun yerleri vardir sizde yaninizda esiniz dostunuz arkadasiniz ile gidin gorun derim..
Rus kadinlar icin bi arastirma yapilmis ve neredeyse turk kadinlarindan daha namuslu olduklari aciklanmisti. Yaziyi bulursam sizinle seve seve paylasirim. Kadin aldatma oranlari misal biz turk kadinlari ile olcusemez bile. O derece sadik bir toplum.
Ne yazik ki kulturel geziden bahsederken mesajinizin devaminda Ukrayna'yi fuhus vatani olarak damgalamaniz hic hos olmamis.
Bastan asagi yanlis bir mesaj ve 30 begenen hemfikir insan, sastim kaldim!..
Bizde daha kızlık zarı olayından çıkamamışken adamlar çatır çatır bi onla bi bunla dolu dizgin sevişiyorlar, onlar için sevişmek bizim bakış açımıza göre artık miğde bulandırıcı hale bürünüyor, evet rus kadınları vs bizden daha namuslu yada herneyse ondan evet
Ya ordaki rahat yaşamla burayı bir tutmak cidden komik.
Rusya dediğinde bile gözleri parıldıyor yurdumun erkek insanının:)kültür,sanat,turizm,iş adı altında gidilir.gerisi malumunuz hazin sonÇok da güzel doğal güzellikleri var ülkenin oysakiKış için özellikle gezilecek yerler var. Yemekleri de bizden epey farklı. Gidilecek olsa tam turist olabilirsin
İçip içip, kusup, deli dana gibi tepinmekten daha verimli bir kültürel aktivite olurdu aslında
Hanim esine guvenmiyorsa adam sirf elin kadinlariyla iliskiye girecek diye ulke mi degistirecek. Burada hali hazirda onlarca kadin bulur belese hemde. Allah kimseye yasatmasin buyuk konusmak istemem ama arkadaslarina uyup beni aldatacak bir sahisa ( adam diyemedim) cocuk yapmam..Sorun şu ki hanım eşine gü ven mi yor
Konunun başında yazmış zaten
Rahat durmaz demiş
Yazmayacaktım ama duramadım. Yapacak olsa burada da yapar nasıl bir bakış açısı? Yapıyor belki, buradakilerden sıkılmış, Ukrayna'yı keşfedecek belki... Evet yapacak olan yapar kilit vuramayız ama biletini göstere göstere gidiyorum sen de çatla der gibi davranan koca söz konusu burada. Diğer serbest zamanlarında ne yaptığı değil. Sanki yapacaksa burada yapmak zorundaymış gibi. Burada yapabilecekken oraya gitmek isteyemezmiş gibi. Çok mantıksız konuşuyorsunuz.Hanim esine guvenmiyorsa adam sirf elin kadinlariyla iliskiye girecek diye ulke mi degistirecek. Burada hali hazirda onlarca kadin bulur belese hemde. Allah kimseye yasatmasin buyuk konusmak istemem ama arkadaslarina uyup beni aldatacak bir sahisa ( adam diyemedim) cocuk yapmam..
Birde de demiyorlwr mi ukraynali da kocani bekliyordu diye...Yazmayacaktım ama duramadım. Yapacak olsa burada da yapar nasıl bir bakış açısı? Yapıyor belki, buradakilerden sıkılmış, Ukrayna'yı keşfedecek belki... Evet yapacak olan yapar kilit vuramayız ama biletini göstere göstere gidiyorum sen de çatla der gibi davranan koca söz konusu burada. Diğer serbest zamanlarında ne yaptığı değil. Sanki yapacaksa burada yapmak zorundaymış gibi. Burada yapabilecekken oraya gitmek isteyemezmiş gibi. Çok mantıksız konuşuyorsunuz.
Konu sahibi kusura bakma kocan üzerinden konuşmak zorunda kaldım. Tepkim yukarıdaki mesajaydı yanlış anlama lütfen.
Nesi mantiksiz? Madem guvenmiyorsunuz kendinizi yiyip bitireceksiniz psikolojik sorunu olan insanlar gibi yakinip duracaksiniz ne demeye evlenip bir yuva kurmaya calisiyorsunuz. Guvenebileceginiz ADAMLARla evlenin ahlayip vahlamayin..Yazmayacaktım ama duramadım. Yapacak olsa burada da yapar nasıl bir bakış açısı? Yapıyor belki, buradakilerden sıkılmış, Ukrayna'yı keşfedecek belki... Evet yapacak olan yapar kilit vuramayız ama biletini göstere göstere gidiyorum sen de çatla der gibi davranan koca söz konusu burada. Diğer serbest zamanlarında ne yaptığı değil. Sanki yapacaksa burada yapmak zorundaymış gibi. Burada yapabilecekken oraya gitmek isteyemezmiş gibi. Çok mantıksız konuşuyorsunuz.
Konu sahibi kusura bakma kocan üzerinden konuşmak zorunda kaldım. Tepkim yukarıdaki mesajaydı yanlış anlama lütfen.
Nesinin mantıksız olduğunu ifade ettim :) ben güveniyorum ayrıca. Konu güvenmeyen bir hanımın konusu.Nesi mantiksiz? Madem guvenmiyorsunuz kendinizi yiyip bitireceksiniz psikolojik sorunu olan insanlar gibi yakinip duracaksiniz ne demeye evlenip bir yuva kurmaya calisiyorsunuz. Guvenebileceginiz ADAMLARla evlenin ahlayip vahlamayin..
Yazdiginiz yazi bastan sona ihtimal uzerine belki oyle belki boyle diye benim yazdigima mantiksiz diyorsunuz. O sebeple anlayamiyorum neresi mantiksiz.. guvenmeyen hanim evlenmeseymis uzerine bide cocuk yapip beni 30 haftalik hamile halimle birakip ukraynaya gece hayatina gidecek diye aglamayaymis o zaman... Asil mantiksiz olan bu..Nesinin mantıksız olduğunu ifade ettim :) ben güveniyorum ayrıca. Konu güvenmeyen bir hanımın konusu.
benım uzuldugum yook kırıldım sadece... deplesmana gıtmekse gercek nıyetı ınan sıkıntı yok kendısıne de dedım o tarz yerlere bırde kıs gunu kıen sert mevsım ocak subat ayı ımıs, kımse gezmeye gıtmez gıderse baharda gıder , eee hepsı tabırı caızse çöpsuz üzüm tayfası esler sevgılıler tr de kalacak, sımdı yurt dısı cok yazar ıvır zıvır bahanesı ıle teller acılmayacak vs vs... tabı bunlar senaryoda olabılır ve oylede kalabılır ama daha oncedende dedıgım gıbı esım dırek mevzuya gırmese bırı cıkacak nıyetı bozuk ee bırı el attımı da dıgerlerıde suruklenecek ama ben tercıhı ona bırakıyorum gıtme demedım , demem de, gıtsın ama bır halt yerse zaten ben onu avcumun ıcı gıbı bılıyorum durusundan bakısından anlarım o zaman kendını kapı onunde bulur ,eyvallahım da yoktur yanı bekleyelım gorelım ....Bence sorun misilleme ya da dedigim gibi cezalandirma degil biliyomusun. Misilleme degil yani bu yaptigi.Sizle,dogacak yavrunuzla baglarinin daha simdiden kopuklugu.Oraya gittiginde ne halt yiyecegini bilmen ayri korkunc birsey, bunu karnin burnundayken yapmasini dusundurmesi apayri.Aranizda guvenin,bagin oldugunu dusundurmez bana hatta saglikli bir evliligin oldugunu da.Hani basligi cok tatli,sempatik,sirin yazmissiniz da bence durumuzun malesef vahim.Uzgunum.
Etrafimda arkadaslariyla 1 2 gunlugune deplasmana kieve,barcelonaya,atinaya gidenler var ama hicbiri boyle degil.Neyse siz uzmeyin kendinizi cok.
ben aglamıyorum kı sız olsanız ne dusunurdunuz tepkınızı mrk ettım sadece ve kocamın tavrına kırıldım o kadar.... bır erkek ıcın aglamayı bırakalı yıllar oldu , kocamdır severım sayarım ama vazgecılmezım degıl hanımefendı, cocugu da kendım ıstedıgım ıcın yaptım yoksa bu yasıma kadar beklemezdım yanı ne kocama ne baskasına guvenerek cocuk yapmadım , yapmam da.. dunyanın her turlu halı var sonucta...Yazdiginiz yazi bastan sona ihtimal uzerine belki oyle belki boyle diye benim yazdigima mantiksiz diyorsunuz. O sebeple anlayamiyorum neresi mantiksiz.. guvenmeyen hanim evlenmeseymis uzerine bide cocuk yapip beni 30 haftalik hamile halimle birakip ukraynaya gece hayatina gidecek diye aglamayaymis o zaman... Asil mantiksiz olan bu..
canım ben ılıskılerde mevzu bahıs karıyer ve ışse ve aile kısılerın bırbırını kısıtlamamasından yanayım.E adam istememesine karsin isi bahane edip bulgaristana sen gittin gezdin onada bu firsati sen vermis oldun gider tabi hani sen o istemedi diye gitmemis olsan bi ton sey soyler gitmesine izin vermezdin ama suan onund a hakki var bence
Kisisel gorusum : evlilik sorumluluk bence kendi istedigin herseyi kafana gore yapmayip hayata artik ben degil biz olduk diye bakmak..eger bi zorunluluk yoksa esim olmadan yurtdisina gitmek abest gelirdi bana onunla gezip gormek isterdim aklim kalirdi icime sinmezdi..haa yok ben herkes fri takilsin gezsin gorsun eglensin hemde isine baksin diyen bi ciftseniz adamin istedigi yere gitmek hakki sonucta sende gittigin icin..ister ukranya olur ister rusya madem sen esini ikna edip gittin onunda seni ikna etmesi normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?