- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi eftelya2015
Belaltı bir amaç yok misilleme var diyelim, hadi iyimser olalım, amaç cidden misilleme olsun, zamanı mı peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece bencillik o kadar maddi sıkıntı içerisindeseniz neden sizi götürmedi diye sitem ediyorsunuz birde tavır koymak için taktik mi istiyorsunuz vallahi maşallah size
ben aglamıyorum kı sız olsanız ne dusunurdunuz tepkınızı mrk ettım sadece ve kocamın tavrına kırıldım o kadar.... bır erkek ıcın aglamayı bırakalı yıllar oldu , kocamdır severım sayarım ama vazgecılmezım degıl hanımefendı, cocugu da kendım ıstedıgım ıcın yaptım yoksa bu yasıma kadar beklemezdım yanı ne kocama ne baskasına guvenerek cocuk yapmadım , yapmam da.. dunyanın her turlu halı var sonucta...
1-iş için gitmiyorBenim görüşüm; yanlış yerlere takılıyorsunuz ya da kendinizi yanlış ifade etmişsiniz. eğer konu eşinizin siz hamileyken seyahate çıkması olsaydı bende istemezdim. hamileyken insan kırılgan, alıngan çok hassas olabiliyor. en ufak şeye üzülebiliyor ekstra ilgi bekliyor. ama yazınızda türk erkeği rahat durmaz diyorsunuz. yani aldatılacağınızı düşünüyorsunuz.
2 tasınmamız lazım bebek masrafı vs bunlar borçla yapılcak işler diyorsunuz, bu kadar sıkışıkken kenardaki para aklınıza gelmiyor ama seyahat için o parayı harcamayı düşünüyorsunuz.
sizi davet etmemesi kırıcı. ama dile getirebilirsiniz. neden benide götürmüyorsun diye konusabilirsiniz. son dk haber vermesi de çok rahatsız edici. planı birlikte konuşabilirdiniz. ama yazınıza bakılınca üzerinde çok durmamışsınız. sizi asıl rahatsız eden ukraynaya gitmesi orada aldatılma olasılığınız, iş için bile gidiyor olsa orada gezecek olması ve sizi götürmemesi.
gıdecek zaten bende gıtme demedım sadece rahatsız oldugum hususlar var onları paylastım..maddi konularda haklısınız geri kalanıyla düşünürsek ben eşimi zaten ukrayna'ya bensiz göndermem. ki o da beni eğitim bilmem ne diye öldürseler göndermezdi. şimdi siz gitmişsiniz eşiniz de biraz ona güveniyor sanırım. bir düşünmek lazım ama gidecek gibi görünüyor.
onunki ile benimki bir değil ki!Çok gergin bi evliliğin var. Yok ab yok şirket ödüyor. Masraf oluyor dediniz. Ben size ukrayna hakkında bilgi vereyim. Ekonomisi çok kötü, emekli masşı 100 usd altında. Maaşlar 100-120 usd. Saatlik fuhuş 40 tl. (20 li yaşların başında) Yemek içmek çok ucuz.
Siz kocanızı dinlemeyip bulgaristana gitmişsiniz. Oda ukraynaya. Misilleme yapmışsınız
Hamilelik konusjnda hakkısınız
Eski konulardan bilen bilir Eylul ayinda Erasmus programi egitim harekwtliligi kapsaminda Bulgaristana gittim, bir haftaligina hem is hem gezmek, esim cok problem cikardi ama sonunda gittim , benim dedigim oldu ...
Not: Kamu gorevlisi olarak gittim gorevlendirme ile ve tum masrafimi AB karsiladi...
Esimde simdi is bahanesiyle gezmek maksatli Ukraynaya gidecek ama bana Bulgaristan falan demisti, kesin bisi yok dediydi, bu aksam bi geldi biletler alinmis ben gidiyorum... Ne icin ? Gezmek icin, ben ik mik yapinca ki hakli sebeplerim var is icin diyor.
Tamam sirketten arkadaslari ile gidecek konaklama ulasim masrafi sirketten ama ya gerisi cepten cikacak ve gittikleri yer Ukrayna Turk erkegi orada rahat durmaz...!!!
Gelelim benim rahatsiz oldugum noktaya 1 hamileyim o zaman 31 haftalik olacagim.
2 ev aldik, bebek masrafi bir yandan daha tasinmadik bile evin isleri var yapilacak bunlar hep borcla olan seyler , para isteyen isler yani maddi olarak sikisigiz fazladan bes lira bile bizi sikar su an...
3 bende gittim ama maksat isti ve gelebilse esimi de goturecektim, izin alma durumu yoktu gelemedi ama esim bana teklif bile etmiyo ki benim gri pasaportum ve kendi birikmisim var gitsem masrafim olmayacak...
4 son dk beni haberdar ediyor
Simdi onu kisitlamak istemiyorum, o beni yolladi ama bin laf soledi ben onun yaptigini yapmak istemiyorum ki ilerde yine gitme sansim olabilir , o zaman hayir deme luksuni ona vermek istemiyorum ama kirildim da su ortamda gitmesine..
Siz olsaniz yerimde tepkiniz nolurdu ???
onunki ile benimki bir değil ki!
iş için gitse gitsin , ben iş maksatlı gittim, o gezmek için gidiyor...
çünkü iş için defalarca gitti farklı yerlere, her haftanın bırkaç gunu zaten ıs ıcın sehır dısında bu zamana kadar bırsey demedım-demem de cunku ıs ıle eglence farklı seyler..
onunkı mısılleme ama acıklamalarımı dıkkatle okursanız benım haklı oldugumu anlarsınız..
Aslında ben evli olsam, benim herif de gözleri ışıldaya ışıldaya, ağzından sular aka aka sanki annesinden 1 saat geç uyumak için onay bekleyen çocuklar gibi Ukrayna gezisi için onay beklese o adam için hiç iyi düşünmezdim galiba. Hele bir de oraya gidiş amacının kaçak et kesmek olduğundan eminsem o evlilik kafamda biterdi benim yaAdam gelmeden geleceği işaret ediyorsa, ben oraya o kadar çok gitmek istiyorum ki kimse engel olamaz, gidip kaçak etimi keseceğim ben niyet belli sinyalleri veriyorsa boşanma protokolünü imzalar, sonra da
yapardım.
Şöyle erkeği güzel bir memleket söyleyiverin bana, aklınızda tutun orayı, heh işte benim herifin bir seyahat engeli olsa işte hamileliğe denk olsun. Şirketten de bir gezi çıksa o X memleketine olsa, ama çok da şart olmasa ama ben tavana sıçrasam illa gideceğim diye hem de kocacığımı evde bırakarakBunlar şimdi şüpheli hareketler olmaz mıydı
![]()
Enişte gol atmışIsrarla kendinizin hakli oldugunu soyluyorsunuz. Benimki is icindi felan diyorsunuz ama ne olursa olsun siz onun ne dusundugunu pek onemsemeden gitmissiniz. Sanki esinizi bunun gerekliligine ikna etmeye bile calismamissiniz. Ben bu geziye gidecegim nokta demissiniz. Simdi de o sizin ne dusundugunuzu onemsemiyor ve ben bu geziye gidecegim nokta diyor.
Zamaninda bulgaristana giderken boyle bir durumla karsilasacaginizi hesaba katmaniz lazimdi.
4 haftalık gebelıkle 30 haftalık gebelık bır mı kı ???Ben sizi anladım.
Eşiniz size bulgaristana gitme dediğinde hamileliğinizi sebep gösterip gitmeseniz olabilirmiydi? Ve eşiniz bu sorunun cevabını evet olduğunu mu düşünüyor?
Bir gerçek varki, ne siz eşinizi. Ne eşinlz sizi dinlemiyor. Hamile olarak tek başınıza yurtdışına çıkıyorsunuz? Ama siz hamileyken eşiniz yurtdışına çıkamıyor?
Gece hayatı konusunu katmıyorum ( bu durum biraxda hamileliğiniz sebebiyle olabilşr, sizden uzaklaşma olabilir yada erkek erkeğe daha zevkli oluyor