• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sıkımlık koca ;) Sevim mi dovim mi bilemedim ....

Enişte gol atmış
ben ona aylar oncesınden haber ettım, fıkrını de aldım almadım degıl, ocak ayında basvurumu yaptım işlem surecı vs.. derken eylulde gıttım bır tonda laf ısıttım boşanmaya vardı iş bunun için boşayacaksan bışa dedim ve gittim çünkü kocam ıcın karıyerımden vazgecmem, bu tarz fırsatları da degerlendırmek en buyuk hakkım.
o bana akşam 5 sn de sonucu soyluyor, ben gıdıyorum dıyor ne fıkrımı soruyor? ne benı davet edıyor? ikisi aynı sey degıl.!

Bizim bir bayan hocamız sempozyum için İtalya'ya gitmişti bir haftalığına. Çok beğenmiş erkeklerini. :KK53:
Kadın geldiğinde bir güzelleşmişti sanki. Çöpçüleri şoförleri bile yakışıklı diye ağzı kulaklarında anlatmıştı.
Eşime dedim ki xxx hoca italyaya gitmiş çok beğenmiş. Ben de gideceğim dedim şaka yollu. Kızdı bana hayırdır nereye diye. Abartıyormuşmuş da ne varmışmış da bu italyan erkeklerinde. Gitmek istesem tek yollamaz eminim. :KK53:
italyaya bende gıttım ;) hıcte oyle abartılacak tıpler degıl turk erkeklerı daha ıyı :D

O kadar gezilecek ülke varken neden Ukrayna, üstelik Ukrayna denilince herkesin aklına ilk gelen şey malumken, hiç masum gelmedi bu gezi.

%99 o haltı yiyecek malesef yani aldatan burda da aldatır diyorsunuz ama göz göre göre de yapacağını bilerek kim evinde oturabilir içi rahat bir şekilde

Açık açık derdim ya Ukrayna ya ben? O kadar gezilecek ülke varken neden Ukrayna aklıma yatmadı amaç belli bence
Neden gidemezsin demiyorsunuz, koparın yaygarayı
Benim eşim yapsa yıkarım evi başına yine de göndermem :D
Neden aranızda bir mesafe var gibi ses çıkarmıyorsunuz, karı kocasınız neden kızmıyorsunuz

Israrla kendinizin hakli oldugunu soyluyorsunuz. Benimki is icindi felan diyorsunuz ama ne olursa olsun siz onun ne dusundugunu pek onemsemeden gitmissiniz. Sanki esinizi bunun gerekliligine ikna etmeye bile calismamissiniz. Ben bu geziye gidecegim nokta demissiniz. Simdi de o sizin ne dusundugunuzu onemsemiyor ve ben bu geziye gidecegim nokta diyor.

Zamaninda bulgaristana giderken boyle bir durumla karsilasacaginizi hesaba katmaniz lazimdi.

İyi de adamın haklı bir gerekçesi yok ki. İş gezisine gitme demek kapristir. Geziye gitme, benim keyfim olsun yemeğim yapılsın diye kariyerinden sen geri kal demenin ne gerekçesi olabilir ki? Çiğlik, bencillik ve dangalaklık. Konu sahibesi doğru olanı yapmış. Kaprise neden kariyer feda edilsin? Böyle çocukça kaprisleri dinlememekle iyi yapmış konu sahibesi.

Siz iş gezisiyle , hamile kadını yalnız bırakarak keyif gezisini neden bir tuttunuz onu da çözemedim. Pardon, kadının bir numaralı görevi kocasını hoş tutmaktı değil mi boşşşverin diploma falan yalan, kadınların bir numaralı işi evlilik, iş hayatında da süs olarak takılıyorlar işte.

Herkese yorumlar icin tesekkurler.

Son gelismeleri yazayim pasaportunun suresi dolduydu hemen yenisini cikartmis, biletler alindiydi, simdi bes lira ver desem para yoktur ama hemen ayarlamis ordaki harcliginida dusunmus...

Yine sordum kesinlikle is olmayacak gezmeye 7-8 erkek gidiyorlar, kimsenin yaninda birileri gelmiyomus ,yoksa beni de gotururmus ve kendisininde Ukrayna oldugundan haberi yokmus, hem hic yurt disi gormemis heveslenmis boyle bir firsati kaciramazmis... Kisacasi bahane cookk!!!

Ne hamile olmam me evin isleri umurunda degil, adim kadar eminim tasinma asamasinda param yok sende vardir masraflari ode diyecek ama benden bi kurus cikmaz artik...

Gitsin, ne halt yiyosa yesin, yemese bile benim gozumde degerini yitirdi, su an konusmuyoruz ayri odalarda takiliyoruz.
Gidene kadar kendisi ile muhattap olmak istemiyorum. Yolu acik olsun...

Herkese iyi aksamlar...

Herkese yorumlar icin tesekkurler.

Son gelismeleri yazayim pasaportunun suresi dolduydu hemen yenisini cikartmis, biletler alindiydi, simdi bes lira ver desem para yoktur ama hemen ayarlamis ordaki harcliginida dusunmus...

Yine sordum kesinlikle is olmayacak gezmeye 7-8 erkek gidiyorlar, kimsenin yaninda birileri gelmiyomus ,yoksa beni de gotururmus ve kendisininde Ukrayna oldugundan haberi yokmus, hem hic yurt disi gormemis heveslenmis boyle bir firsati kaciramazmis... Kisacasi bahane cookk!!!

Ne hamile olmam me evin isleri umurunda degil, adim kadar eminim tasinma asamasinda param yok sende vardir masraflari ode diyecek ama benden bi kurus cikmaz artik...

Gitsin, ne halt yiyosa yesin, yemese bile benim gozumde degerini yitirdi, su an konusmuyoruz ayri odalarda takiliyoruz.
Gidene kadar kendisi ile muhattap olmak istemiyorum. Yolu acik olsun...

Herkese iyi aksamlar...

Dediniz mi sen yokken doğurursam, bir şey olursa?

Evet ama umurunda degil..

Buna bir şey demiyor yani? En kötüsü bu konu bence ya.
Buradan anlattıklarınız kadarıyla baya hevesli bir ruh hali seziyorum ben eşinizde.
Bir de erkek ağırlıklı bir sektörde mi bilmiyorum ama 7-8 erkek de fazla geldi, ukrayna gezisine..
Madem umurunda değil, ne diyeyim.. Son söz sizin...

_Winner_ _Winner_ hayir bu kadar ne zoruna gitti bilmiyorum ben yapilan bir arastirmayi paylasiyorum. Ortada bir gercek var yavastaa olsa siz duymak istemiyorsunuz diye soylenmeyecek degil. Komik olan ne turk kadinlarinin aldatma oraninin yuksek olmasi mi? Gulebilirsiniz o halde.. Yavasssssssss yazinca hakli duruma gelmiyorsun. Terbiyeni takin once. Genelleme yapmis ki ukrayna'yı fuhuş turizmi şehri ialn etmiş. Asıl ironi türkiye'de yüzbinlerce olan genel ev çalışanı ukrayna'da 70 binde kalmış. Bir aç bak kk da açılan evliyim ama .... İle başlayan kaç konu var.

Siz kendi namusunuzdan sorumlusunuz, bir Türk kadını olarak namus mevzusunda Ukraynalılar ile kıyaslanmak hoşunuza gidiyorsa buyrun biz sizi tutmayalım.
İstatistik varsa paylaşırsınız.Boş atıp dolu tutarak olmuyor o işler.

Eski konulardan bilen bilir Eylul ayinda Erasmus programi egitim harekwtliligi kapsaminda Bulgaristana gittim, bir haftaligina hem is hem gezmek, esim cok problem cikardi ama sonunda gittim , benim dedigim oldu ...
Not: Kamu gorevlisi olarak gittim gorevlendirme ile ve tum masrafimi AB karsiladi...
Esimde simdi is bahanesiyle gezmek maksatli Ukraynaya gidecek ama bana Bulgaristan falan demisti, kesin bisi yok dediydi, bu aksam bi geldi biletler alinmis ben gidiyorum... Ne icin ? Gezmek icin, ben ik mik yapinca ki hakli sebeplerim var is icin diyor.
Tamam sirketten arkadaslari ile gidecek konaklama ulasim masrafi sirketten ama ya gerisi cepten cikacak ve gittikleri yer Ukrayna Turk erkegi orada rahat durmaz...!!!
Gelelim benim rahatsiz oldugum noktaya 1 hamileyim o zaman 31 haftalik olacagim.
2 ev aldik, bebek masrafi bir yandan daha tasinmadik bile evin isleri var yapilacak bunlar hep borcla olan seyler , para isteyen isler yani maddi olarak sikisigiz fazladan bes lira bile bizi sikar su an...
3 bende gittim ama maksat isti ve gelebilse esimi de goturecektim, izin alma durumu yoktu gelemedi ama esim bana teklif bile etmiyo ki benim gri pasaportum ve kendi birikmisim var gitsem masrafim olmayacak...
4 son dk beni haberdar ediyor
Simdi onu kisitlamak istemiyorum, o beni yolladi ama bin laf soledi ben onun yaptigini yapmak istemiyorum ki ilerde yine gitme sansim olabilir , o zaman hayir deme luksuni ona vermek istemiyorum ama kirildim da su ortamda gitmesine..
Siz olsaniz yerimde tepkiniz nolurdu ???

Kızım sen hamile değil misin sancımdı ağrımdı ühü mühüydü uydur bişey istese de gidemesin :D
Benim adam askerde rüyasında bişey görürse beynini parçalarım diyorum sen adamı gümüş tepsiyle ukraynaya mı sunuyosun :D :D

İyi de adamın haklı bir gerekçesi yok ki. İş gezisine gitme demek kapristir. Geziye gitme, benim keyfim olsun yemeğim yapılsın diye kariyerinden sen geri kal demenin ne gerekçesi olabilir ki? Çiğlik, bencillik ve dangalaklık. Konu sahibesi doğru olanı yapmış. Kaprise neden kariyer feda edilsin? Böyle çocukça kaprisleri dinlememekle iyi yapmış konu sahibesi.

Siz iş gezisiyle , hamile kadını yalnız bırakarak keyif gezisini neden bir tuttunuz onu da çözemedim. Pardon, kadının bir numaralı görevi kocasını hoş tutmaktı değil mi boşşşverin diploma falan yalan, kadınların bir numaralı işi evlilik, iş hayatında da süs olarak takılıyorlar işte.

Benim mesajimdan nasil bu son paragrafi cikardiniz anlamis degilim.

Ben konu sahibinin mesajlarindan is gezisine giderken kocasinin dusuncelerini pek umursamamis gibi hissettim. Ki oyle yazdim.

Simdi konu sahibi zevk icin diyor ama bir mesajinda yanlis anlamadiysam verilecek harcirahtan ve bunun yetmeyip fazla para harcamasindan bahsetmis. Hangi is yeri zevk icin gidilen geziye harcirah verir?

Bunlar benim yorumum bu haric sadece bir mesajim var bu konuda ve muhattabi konu sahibi.

Siz bir cok mesajla zaten konu sahibini hakli bulmussunuz ve hakli bulma nedenlerini siralamissiniz.

Simdi benim mesajimdan alinti yapip konuyu farkli yerlere cekmeniz hos olmamis.

Neyse bu mesaj bu konuya son mesajim.

Gorusumu belirttim ve bitti. Ben kimsenin dogrularini ve yanlislarini sorgulamadigima gore kimsede benim dogrularimi ve yanlislarimi sorgulamasin lutfen.

Benim mesajimdan nasil bu son paragrafi cikardiniz anlamis degilim.

Ben konu sahibinin mesajlarindan is gezisine giderken kocasinin dusuncelerini pek umursamamis gibi hissettim. Ki oyle yazdim.

Simdi konu sahibi zevk icin diyor ama bir mesajinda yanlis anlamadiysam verilecek harcirahtan ve bunun yetmeyip fazla para harcamasindan bahsetmis. Hangi is yeri zevk icin gidilen geziye harcirah verir?

Bunlar benim yorumum bu haric sadece bir mesajim var bu konuda ve muhattabi konu sahibi.

Siz bir cok mesajla zaten konu sahibini hakli bulmussunuz ve hakli bulma nedenlerini siralamissiniz.

Simdi benim mesajimdan alinti yapip konuyu farkli yerlere cekmeniz hos olmamis.

Neyse bu mesaj bu konuya son mesajim.

Gorusumu belirttim ve bitti. Ben kimsenin dogrularini ve yanlislarini sorgulamadigima gore kimsede benim dogrularimi ve yanlislarimi sorgulamasin lutfen.
Harcirah degil de bana hibe verilmisti erasmusla giderken ve hibeden para artti artani tatil parasi olsun diye kenara attim..
Esime harcirah hibe vs verilmiyor, sadece konaklama ulasimi sirket karsiliyo bir cesit promosyon gibi dusunun ama gezi amacli gidecek is ile ilgili bir mevzu yok...
Pasaport ordaki yemek masrafi vs kendisine ait o da en az 1000 tl.. Daha bugun pasaporta 250 tl bayilmis...
Duzeltme yapayim dedim..

Adam gezmeye Ukraynaya gidiyor, yanında siz yoksunuz ve hamilesiniz. Suizan yapmak istemiyorum ama %99 sonu belli bir iş bu. Durum buyken kocanızı bu kadar tatlı bir başlıkla anlatmanız tuhaf. Adam büyük ihtimal sizi aldatmaya gidiyor, uyanırsınız inşallah.

Yav konu inanılmaz ya adam gidicem umrumda değil diyo, vallahi parçalarım ya. Aldatıcam sanane diyo bu mu evlilik be. Hamile kadına bu yapılır mı vicdansız

Back
X