Bir sıkıntim var.ne olur bir bakin

Ben 24.o 30 yasinda
Burdan hiç görunmüyor ki

Valla çocuk olumlu demiş siz 2 ay pesinde koşmuşsunuz kimin nasil bu kadar gazına gelebildinizde görüsmeyelim dediniz. Ayrıca bu mesajlardan hicbisey anlasilmiyo ki.
Yani ortada anlamli bir konusma goremedim ben.
Ve siz neden kendi kimliginizi gizleyip hesap açtıniz ki?
Kendi kimliginizle tanışsaydiniz. Demek ki çocugu gerçek hayatta tanımıyorsunuz. Sadece sosyal medya üzerinden mi hoşlandınız.
Yapmayın etmeyin. Böyle sosyal medya üzerinden erkeklere kanmayın. Mazallah başınıza olmadik seyler gelir.

Hayir.arkadasimin dugunu icin balikessire gtmistik.gelin arabasina bende bindin ama soforun yani bu adamin yanina oturmak zorunda kaldim3 saatlik bi yolculuktu.ve hosuma gtti.kim oldugumu bilmesini istemeden oyle yazdimona

Hayir.arkadasimin dugunu icin balikessire gtmistik.gelin arabasina bende bindin ama soforun yani bu adamin yanina oturmak zorunda kaldim3 saatlik bi yolculuktu.ve hosuma gtti.kim oldugumu bilmesini istemeden oyle yazdimona
Yani adam sizi gerçek hayatta gördu. Sonucta 3 saat az bi sure degil az cok yuzunuzu biliyor. Fakat isim olarak sizi başkası sanıyor.
Siz adam hakkında ne dusunuyorsunuz?
Yani ciddi bir iliski mi istiyorsunuz?

söylediğine göre benim yaşım senden küçük ama yazını okuyunca bi çektim. 24 yaşındaki hiç bi kadının bu şekil davranıp eteklerinin tutuşacağını sanmıyorum ve 30 yaşındaki bi adamın da böyle bi kadına katlanmayacağını biliyorum, biliyoruz.

Yani adam sizi gerçek hayatta gördu. Sonucta 3 saat az bi sure degil az cok yuzunuzu biliyor. Fakat isim olarak sizi başkası sanıyor.
Siz adam hakkında ne dusunuyorsunuz?
Yani ciddi bir iliski mi istiyorsunuz?
Evet.2 ay bekledik sonra o benim kim oldugumu ismimi ogrendi bana face den yazdi.busracim musitsen goruselim dedi.gorustuk.hoslabmis gibiydi.aksamda olumluyum yazdi.ertesi gun o yazmayinca ben kizdim.olumsuzsan soyle dedim yok oyle bise dedi.gayet guzel konustuk.sabah bana gunaydin yazdi.bende aniden kizlarin gazina gelip bitirelim dedim

Ben suan hic yazmasan yazar mi sizce bana.en son ben konusmayalim kendine iyi bak dedim.o da .noldu simdi yone ya yazmis.sonrada sen bilirsin kendine iyi bak dedi
Bir adam bir kadını beğendiyse ,elektirik aldıysa kesinlikle ve kesinlikle geri gelir....kocamla evlenmeden önce burnu düşse almaz bir tipti.ama ben ona seni istemiyorum elektrik alamadım sevmiyorum dediğim halde aylarca uğraştı hiç gurur o bu yapmadı.yazma arama sorma.sevdiyse hoşlantı olduysa illaki gelir.dönmezse zaten seninle ölesine görüşmüştür.

O zaman suç senin. Niye bitirelim dedin ki?
Iliskilerine 3. Kisileri karistirma. Hoslaniyorsan eger gorusmeye devam et. Baktın olmuyor adami begenmedin, anlaşamadiniz. Kendin bitir. Kimsenin kararini etkilemesine izin verme. Şuan gorusuyor musunuz?

Ama oyle oldum.bakin ben 18 yasinda birini sevdim cok.bu yasima kadar unutamadim bir baskisina en ufak bir his besleyemedim.bu adama karsi boyle birsey besleyince 5 yil aradan sonra.heyecan yaptim.mutlu oldum ve bu hale geldim

Bilmiyorum.aglamami kesemiyorum.cunku o bana olumluyum diyince herkeze olumlu dedim.kendimi cok kotu hissediyorum.isin kotusu hislerimden emin olmak icin onunla gorustum.ve daha fazla hosuma gtti.cekingen erkek sevmeyen ben.ona cekingenligi bile yakisyirdim.kendimi cok kaptirdim cok

Hayir iste.adama ben yazmadi diye kizdim.oda ozur diledi.olumsuzsun da bana mi soylemedin dedim.hayir dedi.ikna ettibeni.yarinda ben sana yazarim dedi.sabah gunaydin yazdi.is arkadaslarim zaten onun sana hep yazmasi gerekiyordu.bu olumlu deil tarzibda seyler soyleyince vende konusmayalim dedim.oda.noldu simdi ya yazdi.sonrada sen bilirsin dedi

Benim tek dusundugum nokta.gercekten olumlumuydu

Yani yeni tanışmıssiniz pesinizden kosacak hali yoktu. Siz kendi kendinize bitirmissiniz konuşmayi. Bilemiyorum yani isterseniz bekleyin yazmasıni. Isterseniz mesaj atın. Karar sizin.

Yani yeni tanışmıssiniz pesinizden kosacak hali yoktu. Siz kendi kendinize bitirmissiniz konuşmayi. Bilemiyorum yani isterseniz bekleyin yazmasıni. Isterseniz mesaj atın. Karar sizin.
Bir daha msj atamam..tam bi rezillikolur.neyse artik.yapacak birseyim kalmadi

Ama oyle oldum.bakin ben 18 yasinda birini sevdim cok.bu yasima kadar unutamadim bir baskisina en ufak bir his besleyemedim.bu adama karsi boyle birsey besleyince 5 yil aradan sonra.heyecan yaptim.mutlu oldum ve bu hale geldim
yine de bi insan 5 sene içinde hiç mi olgunlaşmaz ya bana bu konu feyk gibi geliyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…