Bir sıkıntim var.ne olur bir bakin

Yani yaptigim hangi sey hic olgunlasmadigimi gosteriyor.kendimi gercekten kotu hissettim cok
hanfendi bu konuşma tarzınızda ciddi misiniz cidden ya. çocuksu davranmışsın diyoruz, ciddi mi ya diye cevap veriyorsunuz. tüm olgunluğu bi kenara bırakın da hiç aklınızı da mı kullanamıyorsunuz. anlamadım bi protein eksikliğiniz filan yok inşallah.

Yani yas konusuna gercekten niye bu kadar takildinizyaptigim seyler cok mu sacma.birinden hoslandimm.ne var bunda
Birinden haslanmis olmanız değil sorun.
Sorun bunu o kişiye yansıtma şekliniz. Fake hesap açmalar,olumlumu diye sormalar,adam bir gün aramadı diye tartışma çıkarmalar,kızların gazına gelip ayrılmalar..çok mu mantıklı geliyor size??
Bu konunuzu 5 yıl sonra okuyun birde..umut kesmeyelim sizden.

Ya kafam bozuk.atar yapcak halim yok.cocuksuyum evet maalesef.farkindayim da bunun .

Cok mu batirmisim.ya kendimi berbat hissediyorum.sizlerde iyice oyle hissettirdiniz

Siz çok acele etmişsiniz tanıyın biraz birbirinizi..

Bu tarz mesajlaşmaları ergenlikte yapıyorduk sanıyordum.

Canım konuyu özetleyecek olursak adamın dötünü baya kaldırmışsın. Arama sorma bırak yazmazsa yazmasın. Ama bi daha biriyle görüşecek olduğunda

1. fake hesap açma. kendi hesabınla konuş.
2. buluşmadan sonra ilk mesajı sen atma.
3. olumlu mu olumsuz mu diye sorma, dötünü kaldırma karşıdakinin.
4. mesafeli ol, ağırdan sat kendini. bırak o sana gelsin. sen gitme.
5. kendi iraden olsun, kimsenin gazına gelerek hareket etme.
6. olgunlaş biraz, ciddi anlamda büyü. çocuk gibi davranma, kendini geliştir.

''sen öğretme, o keşfetsin seni. jeopolitik konumunun önemini kendisi anlasın. başından ne geçti? böyle bakma sebebin ne? kimler neler güldürdü seni? boynundan hiç çıkarmadığın kolye neden bu kadar değerli? bırak, sen anlatma. senin anlattığınla beslenmesin. o anlasın seni. parfüm şişesinin üzerinde de yazıyor hangi çiçek özü kokusu olduğu ama yine de kokluyor insan anlamak için. bekle, keşfedilmenin tadı hiçbir şeyde yok.''

Eğer üstüne dusmeyip biraz da kassaydin bi düşüneyim falan diye ...kazimadan yatsaydin iyi geceler falan demeden bak o zaman ilgiye alakaya. ...azmerderdi tavlicam diye. ..Bu ne şimdi armut piş ağzıma duş olmuş nesine ugrassin adam

Sen bence bundan sonra kendini geriçekmelisin. Çünkü belli ki üstüne düştükçe kaçacak ve sen onu bu şekilde elde edemiceksin aksine kaybedersin. Kendini geri çek ona ihtiyacın olmadığını onsuz da yapabileceğini göster. Erkekler güçlü kadınlardan hoşlanır.

30 yaşında bir erkeğin davranışı mı bunlar??
Gözlerine bakamamalar, göz kaçırmalar, kız gibi davranmalar, senin teklif etmen ve onun naz yapması falan..
Tuhaf geldi bana.
Yahu dünya tersine dönüyor zamanında biz kızlar yapardık bunları

Gercekten oyleydi.cok utangacti.hatta dedim ona.seni boyle utangac beklemiyordum dedim

Acaba olumlu kismi yalanmiydi.burasini dusunuyorum ben

olumluyum demiş daha ne desin hemen tek taş mı taksın. neyin gazına gelip bitirdiniz ki. ağır saçmalamışsınız ki bi de siz peşinden koşmuşsunuz önce.

evcilik mi oynuyorsunuz?
sahte hesaptan adamın peşine düşmek, buluşma ayarlamak, ortada bir şey yokken trip atmak filan.
ne gerek var böyle şeylere?
hayır yaşınız da küçük değil ki!
çok enteresan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…