- 12 Ekim 2016
- 190
- 141
- 18
- Konu Sahibi Cokkaygili
-
hanfendi bu konuşma tarzınızda ciddi misiniz cidden ya. çocuksu davranmışsın diyoruz, ciddi mi ya diye cevap veriyorsunuz. tüm olgunluğu bi kenara bırakın da hiç aklınızı da mı kullanamıyorsunuz. anlamadım bi protein eksikliğiniz filan yok inşallah.Yani yaptigim hangi sey hic olgunlasmadigimi gosteriyor.kendimi gercekten kotu hissettim cok
Birinden haslanmis olmanız değil sorun.Yani yas konusuna gercekten niye bu kadar takildinizyaptigim seyler cok mu sacma.birinden hoslandimm.ne var bunda
Ya kafam bozuk.atar yapcak halim yok.cocuksuyum evet maalesef.farkindayim da bunun .hanfendi bu konuşma tarzınızda ciddi misiniz cidden ya. çocuksu davranmışsın diyoruz, ciddi mi ya diye cevap veriyorsunuz. tüm olgunluğu bi kenara bırakın da hiç aklınızı da mı kullanamıyorsunuz. anlamadım bi protein eksikliğiniz filan yok inşallah.
Cok mu batirmisim.ya kendimi berbat hissediyorum.sizlerde iyice oyle hissettirdinizBirinden haslanmis olmanız değil sorun.
Sorun bunu o kişiye yansıtma şekliniz. Fake hesap açmalar,olumlumu diye sormalar,adam bir gün aramadı diye tartışma çıkarmalar,kızların gazına gelip ayrılmalar..çok mu mantıklı geliyor size??
Bu konunuzu 5 yıl sonra okuyun birde..umut kesmeyelim sizden.
Ben 24.o 30 yasinda
30 yaşında bir erkeğin davranışı mı bunlar??Ben uzun seneler sonra ilk defa birinden hoslandim ve 2 aydir onunla ugtasiyorum.kimligimi belli etmeden bir face acip onunla bulusma karari aldim.gectigimiz hafta sonu bulustuk.heyecanliydi.gozleime bakamiyordu kacirip duruyordu gozlerini.aksam sordum olumlu veya olumsuz bisey de dedim.olumluyum dedi.sonra ertesi gun hic yazmayinca az tartistik.ozur diledi anlastik.sabah gunaydin yazdi .ben bi an kizlarin gazina gelip gorusmek istemiyorum dedim.oda kendin bilirsin dedi.yaa majlara bi bakin.sizcede olumsuzmuydu
Gercekten oyleydi.cok utangacti.hatta dedim ona.seni boyle utangac beklemiyordum dedim30 yaşında bir erkeğin davranışı mı bunlar??
Gözlerine bakamamalar, göz kaçırmalar, kız gibi davranmalar, senin teklif etmen ve onun naz yapması falan..
Tuhaf geldi bana.
Yahu dünya tersine dönüyor zamanında biz kızlar yapardık bunları
Acaba olumlu kismi yalanmiydi.burasini dusunuyorum benSen bence bundan sonra kendini geriçekmelisin. Çünkü belli ki üstüne düştükçe kaçacak ve sen onu bu şekilde elde edemiceksin aksine kaybedersin. Kendini geri çek ona ihtiyacın olmadığını onsuz da yapabileceğini göster. Erkekler güçlü kadınlardan hoşlanır.
Canım bilmiyorum da, bana normal gelmedi davranışları. Ya sinsi ya da ilgi alanı mı farklı dym artık ne dym bilemedim.Gercekten oyleydi.cok utangacti.hatta dedim ona.seni boyle utangac beklemiyordum dedim
Belkide bana fazla bakmamak icin utangaclik numarasi yapti.ama beni bulerek geldi orayaCanım bilmiyorum da, bana normal gelmedi davranışları. Ya sinsi ya da ilgi alanı mı farklı dym artık ne dym bilemedim.
Ama eger az da olsa hoslansaydi suan yazmis olurdu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?