- 18 Ekim 2016
- 38
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Cokkaygili
-
Burada bunu paylasmam benim icin sorun olur mu.ya bilemedim.actim hemen konu.caresizliktenBir agirligi olmanin sevginin... basitlestiriyoruz galiba bu isleri.
Birilerinin gazina gelip sevgi sozcukleri diziyoruz.
Sonra birilerinin gazina gelip ayrilalim diyoruz.
Ekran resmi alip burda paylasiyoruz
Busra oldugumuzu da belli ediyoruz.
''Cocuksun sen her ayrilikta imlasi bozulan''
Diyor Ahmet Telli
Bir kaza olsa adı aşk oluyor artık
Aşksa dünyanın çoktan unuttuğu bir tanidik
Diye ekliyor...
Burada bunu paylasmam benim icin sorun olur mu.ya bilemedim.actim hemen konu.caresizlikten
Ne olucak simdi
Evet oyle oldumErkeği tavlamaya çalışmak ve maalesef hislerini sormak?!
Rica ediyorum bunları sormayın artık
Sadece; son derece itici, kendine güveni olmayan ve ısrarcı görünürsünüz o kadar..
Bundan sonra bi sansim olamaz miüzgünüm ama sorun sende ..peşinden koşmanında ötesinde olmus .hıslerını bellı etmemen gerekıyor .erkekler onu ıstedıgını anlayınca deger bılmıyor malsf
Burcak iyi misin sen ?Zamaninda o hatayi cok yaptim yani bi erkegin pesinden kosma hatasini. Sana yazmiyo diye hesap sorman sacma olmus. Bence su dakikadan sonra kacan taraf sen ol, ben artik oyle yapiyorum...
Acayip oluyor guzel kardesimYa 2 aydir pesindeydim.gprusmeden sonrada sorsam acayip olmaz demistim
Bunu yazan oydu.ben deilErkek olmak varmış dedim ekran görüntüsünü görünce az ağırlığınızı olsun ya
Ben olumluyum
O zaman
Ya bi (cevap versene olacaktı sanırım)
Yani
Bu nedir yahu?
Ama onubla gorusmeyi isteyen teklif eden bendim.ben sordunOlumlu mu diye sormakla çok aşağıya çekmişsin kendini ..Toparlaman zor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?